Digital Realty avdekker ny datasenterplattform på MarketplaceLIVE i NYC

De grønneste datasentrene i verden Mange store teknologiselskaper gjør datasentrene grønne. Her er bare noen få av dem.

Datasentergiganten Digital Realty debuterte med det siste tilbudet, PlatformDIGITAL, under MarketplaceLIVE-konferansen i New York 7. november.

Datasenter må leses

  • 8 datasenterprognoser for 2020
  • 7 nettverksvarslinger for 2020: Automatisering, edge computing, Wi-Fi 6, mer
  • Beste praksis for server virtualisering og tips om hva du ikke skal gjøre
  • Kvanteberegning: Syv sannheter du trenger å vite

PlatformDIGITAL er en datasenterplattform Digital Realty mener vil hjelpe den å trenge gjennom det europeiske markedet så vel som andre utenfor USA

Spesiell rapport: Cloud v. Datasentervedtak (gratis PDF) (TechRepublic Premium)

Men gjennom hele konferansen gjentok selskapet at denne nye plattformen og andre nye verktøy var en pendel mot å hjelpe bedrifter med å lage den typen infrastruktur som er spesifikk for dem.

"Gartner spår at innen 2022 vil 60% av IT-infrastrukturene i virksomheten fokusere på datasentre, snarere enn tradisjonelle datasentre. Som et resultat er det et voksende bransjekrav å skape nye datasentre som ligger mellom kjernen og kanten, sier administrerende direktør for William Realty, William Stein.

"Med kunngjøringen av PlatformDIGITAL, gjør vi det mulig for kunder å distribuere IT-infrastrukturen deres i sentrum for datautveksling rundt om i verden, og bringe brukere, ting, applikasjoner, skyer og nettverk til dataene, " sa Stein. "Kundene våre får fordelen av tilgang til tilpasset infrastruktur som kan drive deres digitale transformasjoner i omfang og hastighet de krever i dag og inn i fremtiden."

I løpet av det siste tiåret sier Digital Realty at det har vokst til å bli et av verdens største selskaper som kun investerer i transportnøytrale datasentre som leverer colocation og peering-tjenester, med 214 operative datasenterfasiliteter over hele verden.

Selskapet eier enorme lokasjoner i New York, Chicago og London og har nylig inngått en avtale på 8, 4 milliarder dollar for å kjøpe den europeiske datasenteroperatøren Interxion. Den siste avdukingen er en annen salve i sin kamp mot rival, Equinix, som nylig kunngjorde sin egen investering i Europa.

Digital Realty sa at det nye verktøyet gir kundene en plattform som vil hjelpe til med å løse global dekning, kapasitet og økosystemtilkoblingsbehov med en enkelt datasenterleverandør, mens den skreddersyr infrastrukturutplasseringer og kontroller for å matche et spesifikt behov.

Corey Dyer, konserndirektør for salg og markedsføring i Digital Realty, sa i et intervju at PlatformDIGITAL og de andre nye verktøyene ble avduket med mange av konferansens temaer, som utforsket fremtiden til IT og stadig voksende databehov eller bekymringer.

"Hvis du tenker gjennom PlatformDIGITAL, hva må du ha for det? Du vil være koblet, du vil alltid være på, du vil ha dekning, og du vil ha kapasitet, " sa Dyer.

"Vi bruker dette til å lære av hverandre og forhåpentligvis også få noen meldinger. Vi tror vi gir industrien litt tankeledelse om de gjennomgripende arkitekturene som vi synes er fornuftige hvis du skal håndtere endringene, utvikler behov for data i verden akkurat nå, "sa han.

"Vi analyserte hva kundene våre gjorde med plattformen vår. Dette er alt basert på hvordan kundene har løst disse problemene selv. Nå har vi bare lagt det på en plattform, i en sammenheng som skal replikeres kontinuerlig, " sa han la til, og kalte plattformen "sammenslåingen eller summen av en haug med løsningene eller delene vi har hatt tidligere, som vi nå setter i en ny kontekst."

Mye av konferansen ble hevet på problemene virksomheter møtte med å prøve å endre kurs eller gå videre fra andre gamle systemer og plattformer.

Flere titalls forskere, analytikere, advokater og bedriftsledere snakket på MarketplaceLIVE-konferansen om datasenterets skiftende landskap og behovet for at de skal bli mye mer fleksible eller smidige.

Hver bedrifts databehov, og til og med beliggenhet, kan endre seg når hatten faller, og tvinger selskaper som Digital Realty til å bevege seg mot mer formbare plattformer som kan tilpasse seg forretningsbehov.

Å ha MarketplaceLIVE være en årlig begivenhet hvor vi kan tenke gjennom og snakke om hvilke endringer som skjer i bransjen og hvordan vi best tilpasser oss endringene i teknologi er målet. Mitt håp er at alle de fremmøtte lærer litt om Digital Realty, forhåpentligvis gir oss et lite innblikk, så vi lærer av våre kunder, samarbeidspartnere og analytikere, "la Dyer til.

"Det er egentlig bare en informasjonsutveksling og en mulighet til å koble mennesker sammen og tenke gjennom det."

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com