Data Protection Manager 2010 QFE Samlepakke 2-installasjonstips

På Westminster College gikk vi over til Data Protection Manager (DPM) 2010 i fjor høst, og samlet sett har vi vært veldig fornøyd med produktet. Denne uken oppdaterte jeg Westminsters DPM 2010-installasjon med QFE-samlepakke 2 for System Center DPM 2010. Samlingen korrigerer en rekke problemer, som inkluderer følgende:

 • Når du beskytter mer enn 1000 klientdatakilder fra et DPM 2010-system, blir du fortalt at du ikke kan beskytte mer enn 1000 kilder - dette er feil. DPM 2010 kan beskytte opptil 3000 klientdatakilder.
 • Når du endrer portene som brukes av DPM 2010 Remote Access-tjenesten, kan gjenopprettingsjobber mislykkes.
 • På noen klientdatamaskiner går systemvolumet tom for plass når lokale skyggekopier opprettes, og når lagring av skyggekopieringen er satt til UBUNDET.
 • Hvis du ikke er administrator på en klientdatamaskin, kan du ikke utføre en sluttbrukergjenoppretting av beskyttede data på klientdatamaskinen.
 • Hvis det er mange listeelementer i en SharePoint-liste i en SharePoint-innholdsdatabase, vil genereringen av en katalog på SharePoint-elementnivå mislykkes kontinuerlig for SharePoint-innholdsdatabasen.

Det er også en rekke klientbaserte oppløsninger (for eksempel i9n, den beskyttede arbeidsmengden - beskyttede stasjonære maskiner) som hjelper deg med å bringe DPM 2010 videre inn i riket til bedriftsklasse beskyttelsesprogramvare. Med DPM må du være en ganske sterk Microsoft-butikk; QFE Rollup Package 2 legger ikke til støtte for tredjepartsplattformer.

Besøk Microsoft-nettstedet for å finne ut av alle problemene som er løst med QFE-samlepakke 2 for DPM 2010.

Installasjonstips

Avhengig av hvordan DPM 2010 er konfigurert i ditt miljø, er det opptil fire filer du må laste ned for å fullføre installasjonen av QFE-samlepakke 2:

 • Nødvendig hurtigreparasjon (en omstart kan være nødvendig):
  • Hvis DPM 2010-serveren kjører på Windows Server 2008, bruker du denne hurtigreparasjonen før du installerer QFE-samlepakke 2.
  • Hvis DPM 2010-serveren kjører på Windows Server 2008 R2, bruker du denne hurtigreparasjonen før du installerer QFE Rollup Package 2.
 • På DPM-serveren:
  • Installer hurtigreparasjonen DPM 2010 QFE samle 2 fra nedlastingssiden for QFE. Denne filen heter DataProtectionManager2010-KB2465832.exe. Ingen omstart er nødvendig.
 • På SQL Server som har DPM-databasen:
  • Du kan hoppe over dette trinnet hvis du bruker DPMDB SQL Server-forekomsten på DPM 2010-serveren. Du trenger bare å bruke dette trinnet hvis du ikke bruker DPM 2010 standard SQL-konfigurasjon.
  • Hvis SQL Server er en 32-biters installasjon, installerer du filen SqlPrep-KB2465832_x86.msp.
  • Hvis SQL Server er en 64-biters installasjon, installerer du filen SqlPrep-KB2465832_amd64.msp.
 • På alle systemer som brukes til å administrere DPM-serveren:
  • Dette er ikke nødvendig på selve DPM-serveren.
  • Installer filen DPMManagementShell2010-KB2465832.msp.
Når serversiden av ligningen er oppdatert, må du rette oppmerksomheten mot klientsiden. Åpne Data Protection Manager-konsollen, naviger til Management-sonen og velg Agenter-fanen. I kategorien Agenter vil du se at alle agentene dine nå er i OK-status, men kolonnen Agentoppdateringer indikerer at en oppdatering er tilgjengelig for disse systemene. I figur A kan du se at de fleste av de listede systemene har en oppdatering tilgjengelig. Jeg har allerede brukt oppdateringen for noen av systemene, så det er ikke lenger en tilgjengelig oppdatering for disse systemene. Figur A

Oppdateringer er tilgjengelige for DPM-agenten.
Når du velger å utføre en agentoppdatering ved å klikke på koblingen Oppdater tilgjengelig, vil DPM advare deg om at alle løpende beskyttelsesjobber vil mislykkes mens agenten blir oppdatert, og det kan også føre til at de eksisterende kopiene flytter til en inkonsekvent tilstand; dette blir enkelt utbedret ved å planlegge en konsistenssjekk når oppgraderingen er fullført ( figur B ). I mitt tilfelle er alle våre beskyttelsesgrupper konfigurert til automatisk å utføre en konsistenssjekk i tilfelle en kopi blir inkonsekvent, så jeg lar DPM gjøre jobben for meg. Husk at en konsistenssjekk kan sette belastning på DPM-serveren og det beskyttede elementet, så planlegg det riktig. Figur B

En konsistenssjekk kan være en intensiv operasjon.

Konklusjon

DPM 2010 er langt bedre enn tidligere versjoner av produktet, og jeg ser frem til å se hva Microsoft legger til mer omfattende oppdateringer i fremtiden.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com