Konverter PDF-filer til andre redigerbare formater med dette verktøyet

Portable Document Format (PDF) har blitt standarden for å distribuere dokumenter i en organisasjon eller gjøre dem tilgjengelige for kunder. Mange filer og til og med bøker lagres som PDF for å tillate filstørrelsen å komprimeres og dokumentet forbli beskyttet.

Jeg oppdaget en applikasjon nylig som gjør det mulig å konvertere PDF-dokumenter til andre redigerbare formater, for eksempel Microsoft Word, Excel eller PowerPoint, samt Open Office, RTF, TXT og HTML. Applikasjonen heter Able2Extract, og i løpet av de få dagene jeg har brukt den, virker mulighetene med denne applikasjonen mange.

Able2Extract har en 7-dagers gratis prøveperiode. Etter rettsaken er Professional-versjonen 129, 99 dollar og standardversjonen 99, 99 fra produsentens nettsted. For de som trenger å omarbeide PDF-dokumenter regelmessig, kan dette være en gjennomførbar investering.

Anta at noen sender meg et PDF-tilbud for et nytt serverapparat, og jeg må signere tilbudet og sende det videre til innkjøp. Med Able2Extract kan jeg konvertere PDF-filen til et Word-dokument og legge til en signatur. Skyv den deretter tilbake til PDF og send den på vei, inkludert signatur.

Grensesnittet er ganske enkelt også - en annen god funksjon.

Følg trinnene nedenfor for å bruke Able2Extract:

1. Åpne en PDF-fil i Able2Extract.

2. Velg dataene i PDF-filen du vil konvertere. Merk: Bruk av Velg alt fra Rediger-menyen for store PDF-dokumenter kan føre til en forsinkelse.

3. Velg utdataformat fra verktøylinjen øverst i applikasjonen.

4. Velg typen konvertering i det valgte programmet du vil utføre, som i figur A.

Figur A

Hvilken type konvertering skal utføres?
5. Velg deretter filtypen du vil opprette - i dette tilfellet en .doc eller .rtf ( figur B ).

Figur B

Velg filtypen du vil opprette.

6. Klikk på Konverter-knappen for å starte prosessen med å opprette det nye dokumentet.

Able2Extract-applikasjonen støtter også batchmodus, som gjør at flere filer kan konverteres til en spesifisert type, ved å bruke standardutgangene for den utdatatypen (for Word bruker dokumentene som er opprettet .doc-filtypen). Fra dette skrivet er det imidlertid ingen støtte for batchkonvertering til andre formater, som RTF. Dette er en funksjon som kan vise seg å være veldig nyttig og kan gjøre det til fremtidige utgivelser.

Able2Extract er et veldig nyttig verktøy i tilfelle dokumentasjon blir arvet fra andre ansatte. Mange ganger blir ikke disse dokumentene oppbevart i sitt originale format. Med Able2Extract er det ikke noe problem.

Trenger du hjelp til å konfigurere, administrere, støtte og optimalisere nettverksinfrastruktur? Gå deretter til vårt gratis nyhetsbrev for nettverksadministrasjon.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com