De beste eksterne enhetene for Mac-forretningsbrukere

Mac-organisasjoner har oppdaget at noen perifere enheter fungerer bedre enn andre. Bedrifter kan ikke ta sjanser for at en skriverprodusent vil inkludere dyktige Mac OS X-drivere. Mens du fjerner boksen og distribuerer et RAID-array eller et backup-system, er det ikke tid til å oppdage at den valgte modellen ikke fungerer bra med Apple og Mac-teknologier. Bedrifter kan ikke gamble om at de trådløse tilgangspunktene de distribuerer vil fungere godt med iOS- og OS X-enhetene sine, og være trygg, ikke alle gjør.

Her er flere perifere utstyr som jeg har funnet ut til å fungere godt i Mac-virksomheter. Selv om erfaringene mine ikke er statistisk bevist, har jeg funnet at disse tredjepartsproduktene fungerer pålitelig og fortjener vurdering i Mac bedrifts- og forretningsmiljøer.

Trådløse tilgangspunkter

Trådløs infrastruktur spiller en stadig mer kritisk rolle i organisasjoner. Erfaringen lærte meg minst en enhetlig leverandør av trusselstyringsenheter som sliter med iOS og OS X trådløs nettverksintegrasjon. Erfaringen lærer også at Ruckus trådløse tilgangspunkter ikke har problemer. Spesielt Ruckus ZoneFlex 7363-enhetene gir utmerket verdi, pålitelig ytelse, imponerende rekkevidde og skalerbarhet og pålitelig OS X-kompatibilitet.

Laserskrivere

Ingen ble noen gang sparken for å kjøpe IBM, er det gamle ordtaket. Det samme kan sies for HP-skrivere. Det er arbeidshester. Organisasjonen utvikler pålitelig skriverdrivere for full ytelse for OS X. Jeg har funnet mest alle HP-skrivere, spesielt laserstråler i forretningsklasse, fungerer bra med OS X. Mac-bedrifter kan vurdere under 500 dollar HP LaserJet Pro 400 Color M451. Med OS X-driverstøtte, Apple AirPrint-kompatibilitet og en månedlig driftssyklus på opptil 40 000 sider, er det en skriver som skal dekke de fleste Mac-organisasjonens grunnleggende behov for fargeutskrift.

RAID-lagring

Opprinnelig slått på Promise Technologys RAID-lagringsenheter av Apple forretningsspesialister, fant jeg Promise RAID-systemer som er i stand til å lagre terabyte på terabyte med data i akseptable hastigheter. Selskapets nye Pegasus R4 RAID-tårn har fire bukter, kjører RAID 0, 1, 6 eller 10, og har nå Thunderbolt-tilkobling. Det er en kraftig RAID-lagringskombinasjon.

Eksterne harddisker

Kontoret mitt støtter hundrevis av kommersielle kunder. Gjennom årene har vi lært hvilke harddisker som har en tendens til å svikte mindre enn andre. Selv om alle disker vil mislykkes, og selv om det aldri er rettferdig å skylde på en harddiskprodusent for skader på grunn av fall, fall eller elektriske pigger, har vi standardisert distribusjon av Western Digital Elements eksterne disker. Noen Mac-brukere kan synes at valget er overraskende, og det er rettferdig. Disse stasjonene er forhåndsformaterte for Windows og har bare USB 2.0-tilkobling og ett års begrenset maskinvaregaranti, men de har vist seg som pålitelige sikkerhetskopieringsdisker i feltet, de har lagringskapasitet fra 500 GB til 3 TB, og de har er rimelig.

Mac-bedrifter som søker mer avanserte eksterne disker trenger ikke å bli skuffet av Western Digital. Produsentens My Book Thunderbolt Duo eksterne stasjoner pakker lagringskapasitet og hastighet. Thunderbolt Duos inkluderer Thunderbolt-tilkobling og kapasitet fra 4 TB til 6 TB. Forbedringene kommer imidlertid til en pris. I stedet for å plukke opp en 3TB Elements-stasjon for under tre hundre dollar eller så, må Mac-organisasjoner være forberedt på å betale nesten fem hundre for en 4TB Thunderbolt Duo-modell.

Vesker og saker

Mac-brukere føler sterkt på stil. Det er forståelig. Men de verdsetter pålitelighet og brukervennlighet også. Bærbare datamaskiner, nettbrett, smarttelefoner og andre enheter vi bruker og bruker daglig blir våre kritiske verktøy og redskaper for handel. Det er klart, det gjør også sakene, vesker og bagasje vi velger for å bære vårt tekniske utstyr. De blir en viktig periferi. Og ingen, etter min erfaring, håndverksvesker og saker med mer lidenskap og kompetanse enn de ansatte på Timbuk2.

Jeg legger Timbuk2 Laptop Messenger-vesken opp mot enhver annen veske, hvor som helst. Jeg bryr meg ikke hva du betalte. Timbuk2 bærbare vesker er ganske enkelt uovertruffen for fleksibilitet, design, tilpasning og håndverk. De gjør det til og med enkelt å velge bærevesker basert på den spesifikke bærbare datamaskinen din ved å bruke en enkel, interaktiv nettbasert bærbar / nettbrettet Fit Guide. Det beste av alt er at firmaet produserer tilbehør som er skreddersydd for å passe til populære elektroniske enheter og nettbrett.

Har du dine egne favoritter?

Foretrekker du andre modeller? Har du funnet andre enheter som fungerer veldig bra i Mac-baserte virksomheter, om enn innenfor forskjellige produktkategorier? Bli med i diskusjonen nedenfor ved å legge ut mer informasjon om tredjepartsenheter, produkter og komponenter du har funnet fungerer best med Apple-teknologier.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com