Røntgenbeholder beholderne dine med Googles nye Kubernetes overvåkningsverktøy

Video: 3 store ting hvert selskap trenger å vite om containere Containerløsninger er det nye normale for virksomheten. TechRepublic-bidragsyter Matt Asay forklarer hvordan du kommer i gang i skyen, og hvorfor store selskaper trenger containere.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Google Stackdriver Kubernetes Monitoring hjelper utviklere med å inspisere klynger, tjenester, arbeidsmengder, pods og containere for å forstå appatferd.
  • Google er åpen sourcing gVisor, en driftstime for sandkasse med containere som tilbyr sikker isolasjon for containere.

Onsdag på KubeCon-arrangementet i København, Danmark, avslørte Google Stackdriver Kubernetes Monitoring, et nytt verktøy som har som mål å hjelpe utviklere med å forbedre synligheten til helsen til applikasjonene deres.

Det nye verktøyet ser på et Kubernetes-miljø og trekker beregninger, logger, hendelser og metadata for å analysere, og hjelper brukerne å bedre forstå hvordan appen deres oppfører seg i produksjon, ifølge en pressemelding.

Ved å øke observabiliteten, konstaterte utgivelsen, kan utviklere få et bedre blikk på containere og klynger, men også på tjenestene, arbeidsmengdene og podene i en app. Dette er med på å sette en målestokk for normal appatferd, og gir utviklere flere verktøy for å optimalisere ytelsen.

Beholdere og verktøy for klyngestyring kan bidra til å strømlinjeforme prosessen for app-distribusjoner, konstaterte utgivelsen. Dette nye verktøyet går ut over enkle distribusjoner for å "inspisere applikasjonen din og den underliggende infrastrukturen for å forstå komplekse systeminteraksjoner og feilsøkingsfeil, flaskehalser og annen unormal oppførsel - for å sikre at applikasjonen din alltid er tilgjengelig, kjører fort og gjør det den skal gjøre, "utgivelsen sa.

Før Stackdriver Kubernetes Monitoring, måtte brukere dele sammen flere verktøy og datakilder, som ikke nødvendigvis ga et fullstendig bilde av hva som foregikk.

Bilde: Google

Med det nye verktøyet, for eksempel, kan en Site Reliability Engineer (SRE) få en helsesjekk på hver klynge fra en enkelt rute, samtidig som den ser på enkeltobjekter. Denne typen proaktiv overvåking gjør det lettere å holde seg oppdatert på alle problemer, heter det i utgivelsen.

Et annet eksempel kan være sikkerhetsprofessorer som sender klyngebevisningsdata til Stackdriver Logging for å analysere og forhindre mulige brudd.

Google Stackdriver Kubernetes Monitoring fungerer med Prometheus open source overvåkingsverktøy, opplyser utgivelsen. Tjenesten er forhåndsintegrert med Google Kubernetes Engine.

Google kunngjorde også onsdag at det var åpen sourcing gVisor, en sandkassebeholderkjøretid. Dette gir "sikker isolasjon for containere, mens den er mer lett enn en virtuell maskin (VM), " heter det i en pressemelding. I tillegg integreres gVisor også med Docker og Kubernetes.

Google Weekly Newsletter

Se hvordan du får mest mulig ut av Google Dokumenter, Google Apps, Chrome, Chrome OS, Google Cloud Platform og alle andre Google-produkter som brukes i forretningsmiljøer. Leveres fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com