Hvorfor Vawlt er en neste nivå, sikkerhetsinnstilt skylagringstjeneste

Vawlt skylagring tar en annen tilnærming til sikkerhet Vawlt er en ny skylagringstjeneste som tilbyr et unikt sikkerhetsnivå.

Vi har blitt avhengige av skyen. Enten det er for Google-tjenester eller en av de mange leverandører av skylagring, er det en utfordring å fungere ordentlig uten å ha den forbindelsen til den store eteren.

Må-lese sky

  • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
  • De viktigste skyutviklingen i tiåret
  • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
  • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

Hvis du er som meg, stoler du på skylagring for mange datastrømmer, fra det ikke-så-følsomme til det veldig følsomme (og alt derimellom). På grunn av dette er vi avhengige av sikkerheten til skyleverandørene våre. For det meste lykkes disse leverandørene med å oppfylle løftene sine, via standard sikkerhetsmekanismer (tenk kryptering). Det er imidlertid ett selskap som tar en annen tilnærming til skylagringssikkerhet: Vawlt.

Hva Vawlt gjør

Se for deg at du har en datastrøm som kommer ut av datamaskinen din, bestemt til en skylagringstjeneste. Hos de fleste leverandører av skylagring er denne strømmen kryptert og lagret på leverandørens tjeneste. Ikke slik med Vawlt. I stedet bryter Vawlt den utgående strømmen i datablokker og lagrer deretter overflødig de blokkene mellom AWS, Azure og Google Cloud.

Individuelt utgjør disse blokkene tilfeldige biter med data. Sammen utgjør de filene og mappene dine. For det formål kan alle som prøver å stjele dataene dine bare stjele dem i blokker (uten muligheten til å dele disse blokkene sammen).

"Blokkering" av data skjer lokalt, ved hjelp av et installert program (for tiden tilgjengelig for Windows og macOS, med en Linux-app som kommer en gang i fremtiden). Effektivt har du et lokalt installert program, der du kan legge til filer / mapper som deretter deler dataene i blokker, og redundant synkroniserer disse blokkene mellom AWS, Azure og Google Cloud.

Dette betyr at dataene dine aldri går via Vawlt-serverne. Faktisk brukes Vawlt-serverne bare til administrering av kontoer, håndtering av delte mapper, autentisering av brukere og andre små funksjoner (ikke relatert til systemdataplanet). Så du har en sikkerhetsmodell som fjerner firmaets servere fra dataligningen og bruker et unikt sikkerhetssystem, i motsetning til alt som finnes i skyområdet.

Hva Vawlt ikke gjør

Vawlt lar ikke brukere synkronisere flere skykontoer til ett sentralt punkt. Faktisk, utover de ekstra sikkerhetstiltakene, er Vawlt bare en annen skylagringstjeneste (om enn en med en alvorlig vri).

Vawlt tilbyr heller ikke mye i veien for en stasjonær klient. Ja, den har en, men det meste av det den gjør er under panseret. På overflaten er Vawlt-appen ikke noe mer enn et middel for å koble filbehandleren din til kontoen din. Når du er tilkoblet, oppretter (eller kopierer du) filer og mapper i Vawlt-katalogen, og det underliggende systemet gjør sine ting.

Det Vawlt kaller et "Dashboard" er faktisk bare en måte å logge på kontoen din, administrere Vawlt-planen din, sette opp fakturering og endre passordet ditt. Du vil ikke finne noen måte å legge til unntak, gassdata eller andre bjeller og fløyter. Den brukervendte delen av Vawlt-appen er like nakne bein som den blir ( figur A ).

Figur A

Vawlt-oversikten.


Hvor mye koster Vawlt?

Hvis denne neste nivå, sikkerhetsinnstilte skylagringstjenesten høres ut som noe du måtte ønske deg, kan du sparke dekkene gratis ved å bruke en 15-dagers prøveperiode (registrer deg på Vawlt-registreringssiden). Når prøveperioden på 15 dager er oppe, ser prisene slik ut:

  • Individuell - 50 GB lagringsplass for $ 6, 74 per måned
  • Individuelt pluss - 250 GB lagringsplass $ 19, 82 per måned
  • Team - 50 GB på $ 6, 70 per bruker per måned
  • Team Plus - 250 GB lagringsplass $ 29, 42 per bruker per måned

Uansett hvilken plan du velger å registrere deg, vil du glede deg over alle de nåværende Vawlt-funksjonene, slik at du ikke trenger å bekymre deg for det gamle oppsalget med mindre det bare er for mer plass eller lag.

Jeg ser frem til å se hva Vawlt har å tilby når produktet deres blir mer modent. For alle som anser det standard skylagringstilbudet å være mindre enn ideelt på sikkerhetssiden av ting, kan Vawlt bare være billetten.

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com