Hvorfor serverløs så raskt har blitt misjonskritisk for mainstream bedrifter

Hva er serverløs arkitektur, og hvorfor betyr det noe for bedriften din? Forrester Researchs hovedanalytiker Jeffrey Hammond snakket med TechRepublic om de grunnleggende prinsippene for serverløs databehandling, og hvordan selskaper bruker det i neste generasjons infrastruktur.

Redmonk-analytikeren James Governor har sannsynligvis rett: Serverløs blir drevet av tech-laggards. Uansett om de er drevet av nybegynnere i håp om å få fordelene med containere uten å finne ut av realitetene ved å kjøre dem, eller av tekniske hipstere, blir serverløse funksjoner virkelig bemerkelsesverdig raskt. Som nyere undersøkelsesdata fra Serverless Inc. antyder, til tross for den relative nyheten med serverløs for de fleste virksomheter, begynner den allerede å bli kritisk infrastruktur.

Drevet av laggards

Naturligvis kommer dataene fra Serverless Inc., som innrømmer at "de fleste som svarte på undersøkelsen sannsynligvis var Serverless Framework-brukere." Så. undersøkelsen nådde ikke nødvendigvis innlandet i bedrifter.

Eller muligens gjorde det det. Som Stackery-teamet sa til guvernøren, "serverløst blir drevet av mainstream-bedrifter. Vi ser dem hoppe fra containere slik at de kan ta noe av sokkelen og bevege seg raskt."

Containere er flotte, men som guvernør påpekte, "Problemet med containerinfrastrukturer er de kaller for dyktige utviklere og operatører, " som mange selskaper ikke har og ikke kan få, som de beste utviklerne foretrekker å jobbe for "kjøligere" selskaper.

Og så er serverløs drevet av teknologiske laggards som godt kan bo i "innlandet i bedriftsdataark." Hvor bruker disse selskapene serverløse? Vel ... overalt:

Bilde: Serverless Inc.

Oppdragskritisk i så ung alder

Som nevnt i grafikken ovenfor, sa 53, 2% av de spurte serverløse er avgjørende for jobben sin. Det er et enormt antall gitt hvor ny serverløs er. Igjen, det er kanskje et skjevt utvalg, men hva med dette: 24% av de spurte hadde praktisk talt ingen offentlig skyopplevelse før de tok i bruk serverløst.

Wut?

Ja, det lar 76% av de spurte med mye erfaring med å kjøre applikasjoner i den offentlige skyen, men å finne nesten en fjerdedel uten? Kjører nyskapende serverløse funksjoner? Det er enormt, spesielt når du tenker på at 65% av de offentlige skynybegynnerne sier at serverløs er avgjørende for arbeidet de gjør. Det er også et bevis på at serverløs er en fin mulighet for selskaper som ønsker å hoppe over rotet til containere.

Når det gjelder hva som holder disse selskapene tilbake (erfarne skyforbrukere eller på annen måte), handler det mest om å operasjonalisere serverløs. Så mye som serverløst gjør for å senke baren til utviklerens produktivitet, ønsker utviklere fortsatt bedre verktøy, mer kunnskap osv. For å føle at de er helt i stand til å komme videre med selvtillit. Det er en flott mulighet for leverandører i rommet, spesielt siden serverløs endrer hele definisjonen av en "tidlig adopter." I serverløs er den tidlige adopteren ... alle.

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com