Hvorfor Red Hats siste halvårlige inntjening antyder gode ting som kommer

Bilde: BsWei, Getty Images / iStockphoto

Da jeg bodde i Brussel, var det en mann som hjemsøkte et trikkeholdeplass i nærheten av huset mitt. Han gikk rundt på stasjonen og erklærte for alle som ville høre (eller ikke), "La fin du monde est proche!" ("Verdens ende er nær!"). Det har gått 27 år siden den gang, og jeg er fortsatt her, men kanskje vi har forskjellige definisjoner av "nær."

På samme måte ble Red Hat teoretisk kjøpt av IBM for flere år siden (oktober 2018), selv om avtalen ennå ikke er avsluttet. Red Hat, som ble kunngjort i alle landene, ga avtalen "HELT FORANDRING ES THE CLOUD LANDSCAPE, " men basert på den siste inntjeningen fra ho-hum, er det kanskje mest forbløffende med avtalen at den ikke har ødelagt Red Hats evne til å nær virksomhet. Det kan være det mest lovende tegnet på suksess som kommer.

Ordner opp

For å være rettferdig har inntektene fra Red Hat ikke tent på verden på mange år. Selskapet har vært forutsigbart og solid, men også medlem av en milliardklubb. Ja, AWS vokser med 45% eller så med en rente på 27 milliarder dollar, men de fleste selskaper kan ikke komme noen steder i nærheten av det. Red Hat har på sin side oppnådd mer beskjeden vekst, slik det fremheves av Macrotrends:

  • Red Hat-inntektene for de 12 månedene som avsluttet 30. november 2018 var $ 3.255B, en økning på 17, 23% året før.
  • Red Hat årlige omsetning for 2018 var $ 2, 92 B, en økning på 21, 09% fra 2017;
  • Red Hat årlige omsetning for 2017 var $ 2.412BB, en økning på 17, 52% fra 2016; og
  • Red Hat årlige omsetning for 2016 var $ 2.052B, en 14, 68% økning fra 2015.

Kvartalsvis, siden 2017, da Red Hats OpenShift-strategi virkelig begynte å sparke inn, har Red Hat vokst med minst 17, 5% hvert kvartal (med en blipp), og siden andre kvartal i FY 2018 har det tallet aldri dyppet under 20%.

Skylle. Gjenta. Snorke.

Det siste kvartalet hadde inntektene en stigning på 14%, med inntektsinntektene opp 13%. Gjør kvartalet før, da vekten av IBM-avtalen presset omsetningsveksten ned i det samme området på 13%. Basert på Red Hats tidligere historie, er disse tallene ganske beskjedne. Men hvis vi ser på Red Hats fremtid, er de ganske bemerkelsesverdige.

Se hvordan de løper

Mennesker, som markeder, liker ikke usikkerhet. Hvis du noen gang har levd gjennom en reorg, et oppkjøp eller noe annet som skaper usikkerhet hos arbeidsgiveren din, vet du hvor urovekkende slike ting kan være. Plutselig blir vannkjøleren det mest overfylte stedet på kontoret når folk analyserer en mengde nyheter (det meste er bare rykter med lite stoff). Ekte arbeid stopper ofte.

Mer bekymringsfullt er det likevel at kunder har en tendens til å sette bremsene på foreslåtte kjøp fra leverandører som går gjennom et oppkjøp. Kanskje de ikke liker at selskapet kjøper sin foretrukne leverandør. (På dette punktet er det verdt å merke seg at IBM, mer enn noen annen leverandør, forventes å se den største eksodusen fra CIO-kjøpere i 2020, ifølge Credit Suisses IT-undersøkelse.) Kanskje vil de sørge for at produktene de liker, vant blir ikke avviklet. Eller kanskje har de en annen grunn til å slå "pause" på kjøpsplanene sine.

Med dette i bakhodet, la oss se på inntektene igjen.

For at Red Hat i det hele tatt skal kunne stenge virksomhet er et veldig positivt tegn for det (og for IBM). Det lover også at det totale antallet kunder som bruker over 5 millioner dollar hvert år med Red Hat ballooned med 33%. Å drive dette nummeret er OpenShift, selskapets svar til skysky kunder som ønsker å omfavne sky, men trenger hjelp til å komme dit. Med OpenShift-kundetallet som nå overstiger 1000 klarer Red Hat å fortsette å generere salg selv om forholdene for det forverres.

Når avtalen avsluttes i høst, vil IBM begynne å øke sin ekspansive salgsstyrke for å presse OpenShift, Ansible og andre Red Hat-produkter. Det er like sikkert at komponentplaner, territoriumsmessige kamper og andre fakta om salgslivet vil sikre at ting ikke vil gå problemfritt - det er bare hvordan virksomheter opererer.

MEN hvis inntektene fra Red Hat er noen guide, er det en stor mengde oppside i denne avtalen, selv med all motvind som er innarbeidet. Red Hat setter ikke verden i brann med den siste inntjeningen, men det er ikke en dumpster fire heller. Og det er en av de mest håpefulle tingene for Red Hat-ansatte og kunder å vurdere.

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com