Hvorfor IBMs kjøp av Red Hat gjør fremtiden for det meste sky

Hvorfor IBMs kjøp av Red Hat gjør fremtiden til det meste overskyet James Sanders, ser nærmere på motivene bak IBMs trekk for å gå sammen med Red Hat.

IBMs kjøp av Red Hat får blandede anmeldelser, og implikasjonene for IT-verdenen gjenstår å se. Jeg snakket med James Sanders om anskaffelse og reaksjon på nyhetene. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet vårt.

James : Med teknologiske anskaffelser av denne størrelsesorden, er det alltid litt urolig mage som går rundt, og akkurat nå er alle veldig glade for at Red Hat ikke ble anskaffet av Oracle. Oracle kjøpte Sun for omtrent ti år siden og ødela i utgangspunktet mesteparten av Suns immaterielle eiendommer, og på grunn av dette er den rådende saken akkurat nå hvordan skal Red Hat integreres i IBM?

Det er en veldig tydelig kulturforskjell mellom de to. Det er rødt kontra blått, så med IBM endte administrerende direktør Ginni Rometty telekommunikasjon i fjor, noe som går imot de fleste bransjetrender for øyeblikket, og som ble sett på som en virkelig slags permisjon for bakdør og fordi Red Hat er avhengig av så mye på telekom-ansatte, Hvordan de to selskapene virkelig skal slå seg sammen er litt uklart.

Karen : Red Hat-lederne ble sagt å være veldig fornøyd med avtalen, og dette er to selskaper som er kjent med hverandre.

Spesiell rapport: Kunsten til hybridskyen (gratis PDF) (TechProResearch)

James : Red Hat-hovedkvarteret er i Research Park i Virginia, og IBM har også et campus som er veldig nær det. Så dette er selskaper som kjenner hverandre godt. De har eksisterende integrasjoner og Red Hat administrerende direktør Jim Whitehurst kommer til å rapportere direkte til IBMs administrerende direktør Ginni Rometty og Red Hat kommer til å fortsette å eksistere som divisjon i IBMs Hybrid Cloud Division.

Karen : Og snakker om det, kjører selvfølgelig IBM og sier at denne avtalen vil plassere dem nærmere å være ledende når det gjelder hybrid- og multi-sky-adopsjon. Hva synes du om at?

James : IBM trenger virkelig Red Hat's talentpool. Det meste av Red Hats virksomhet er åpen kildekode, så i teorien kan du bruke alt dette uten å trenge å kjøpe selskapet, men å ha Red Hat's talentpool vil virkelig gjøre dem i stand til å integrere mer av Red Hats produktportefølje i IBMs eksisterende skytilbud og de to sammen skal være et veldig bra alternativ for selskaper som trenger hybrid og privat skyadministrasjon.

Karen : IBM-direktører sier at de vil gå raskt med dette, så vi følger nøye med på dette. Og på TechRepublic, har vi de fem tingene IT-lederne trenger å vite om denne avtalen, så husk å sjekke det.

Se også

  • IBM kjøper Red Hat: 5 ting IT-ledere trenger å vite (Tech Republic)
  • IBMs anskaffelse av Red Hat tar åpen kildekode 2018 til nesten 55 milliarder dollar (TechRepublic)
  • FAQ: Hva Arm-servere på AWS betyr for din sky- og datasenterstrategi (TechRepublic)
  • Red Hat blander Kubernetes i Red Hat OpenStack Platform 14 (ZDNet)
  • Med Red Hat vil IBM bli den ledende hybridsky leverandøren (ZDNet)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com