Hvorfor fremtiden for business tech er i den offentlige skyen

Hvorfor fremtiden for forretningsteknologi er i den offentlige skyen Fra den enkle anskaffelsen til hastigheten og skalerbarheten, tilbyr den offentlige skyen en mengde fordeler fremfor private skyer, sier administrerende direktør og grunnlegger av Agio, Bart McDonough.

Tech Pattys Dan Patterson satte seg sammen med Agio-administrerende direktør og grunnlegger Bart McDonough for å diskutere den offentlige skyen mot den private skyen.

Dan Patterson: La oss snakke om den offentlige skyen mot den private skyen, og ikke bare fordelene med hver enkelt, men sikkerhetskomponentene til hver enkelt. La oss først definere begrepene våre. Når vi snakker om den private skyen og den offentlige skyen, hva snakker vi egentlig om?

Bart McDonough: Ja, så når jeg tenker på den offentlige skyen, snakker vi virkelig om infrastrukturen, kjerneinfrastrukturen, så servere og lagrings- og nettverkskomponenter. Så vi snakker om de i to forskjellige skyer. Den største forskjellen nå mellom offentlige skyer og private skyer, offentlige skyer du vanligvis kan anskaffe veldig enkelt. Du kan skaffe deg med en e-postadresse og et kredittkort, og en privat sky, du må normalt inngå litt mer direkte med organisasjonen.

Må-lese sky

  • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
  • De viktigste skyutviklingen i tiåret
  • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
  • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

En annen stor forskjell er at private skyer har en tendens til å være litt mer alt sammen. Du har din serviceorganisasjon som administrerer disse serverne og lagrings- og nettverksenheter. Hvor i den offentlige skyen har du litt mer frihet til å velge kanskje en annen partner, en annen integrasjonspartner for å forvalte disse eiendelene.

Patterson: Så skyen er ikke noe nytt, men dette ser absolutt ut, 2018 ser ut til å forme seg til å bli året for skykrigene. Dette kan virke litt 101, men lar oss gjøre dette trinnvis. Hva er fordelene med den offentlige skyen sammenlignet med den private skyen?

McDonough: Så de fleste offentlige skyer, og vi skal snakke virkelig om de store tre, Amazon, Microsoft og Google er de virkelig store tre her inne. De har geografisk rekkevidde, de har myndighetskontroller, men egentlig handler det om utvidelse. Så du har det dynamiske miljøet der du vanligvis med noen få klikk kan gå fra bare noen få ressurser til noen få ressurser til nesten uendelige ressurser. Der private skyer, den typen utvidelse vanligvis følger med engasjement, hvor du i den offentlige skyen kan utvide deg, kan du sprekke, ha mye datamaskinkraft, mye lagring og så komprimere ned hvis forretningsbehovene dine krever det. .

Patterson: Så skalerbarhet.

McDonough : Scale er kjempebra.

Patterson: Når vi ser på sikkerhet, har verden massevis av følelser rundt dette, men det er sårbarheter for hver enkelt, og det er absolutt fordeler og ulemper, men den offentlige skyen ser ut til å vinne i hvert fall når det gjelder sikkerhet og sårbarheter., hvorfor det?

McDonough: Igjen, omfanget av ressursene til de virksomhetene som driver de offentlige skyene. Microsoft investerer, jeg tror det rapporterte antallet er over en milliard dollar i året i cybersikkerheten i miljøet deres. Nå når det er sagt, er det en ulempe, så hvis du gjør noen form for forskning på offentlige nettskydatebukker, er det ikke fordi kjerneinfrastrukturen ble brutt, det var fordi folk ikke konfigurerte den riktig.

Så det er et økt nivå av raffinement som er nødvendig for å drifte en offentlig sky der du normalt har en partner som hjelper deg med å gjøre det på en privat sky. Igjen, jeg tror det er en misforståelse, fordi det er enkelt å anskaffe en ressurs, en server på den offentlige skyen, som den også er enkel å konfigurere. Det krever et nivå av kompetanse, en omskoling hvis du vil av ansatte og systemer.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com