Hvorfor kostnader kan bremse offentlig skyvekst med SMB-er

Hvorfor kostnader kan bremse offentlig skyvekst med små og mellomstore bedrifter Foretaket og startups elsker den offentlige skyen, men det er fremdeles en viss motstand hos SMB, sier Agio-administrerende direktør Bart McDonough.

Til tross for kjærligheten til den offentlige skyen, er det motstand fra SMB og Agio-administrerende direktør Bart McDonough diskuterer denne utfordringen med Tech Patterson's Dan Patterson

Må-lese sky

  • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
  • De viktigste skyutviklingen i tiåret
  • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
  • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

Dan Patterson: Er dette bare et bedriftsspill, eller er det også små og mellomstore bedrifter og oppstarter der?

Bart McDonough : Vel, vår erfaring er at det er ganske interessant, om vi ser to grupper av virksomheter som virkelig tar i bruk den offentlige skyen. Du ser de virkelig små virksomhetene, la oss kalle det 25 personer og under, er nesten utelukkende på den offentlige skyen. Og så har du jo mer bedrift, la oss kalle det 500 til 1000 personer og over, og de tar virkelig i bruk den offentlige skyen. Det som er interessant, er at du har det mellomleddet av virksomheter som motstår. Og det vi finner er noen ganger teknologiske beslutningstakere tror at det kan erstatte jobbene sine, noe som bare ikke er tilfelle. Det er ganske enkelt vertsleverandøren. Men det er fremdeles en viss motstand i det midterste laget av forretningsstørrelse. Igjen, de små vedtar det fullt ut, og vi ser mange gode brukssaker fra adopsjoner fra de større virksomhetene.

Patterson: Er det noe som kan drepe, stoppe eller bremse veksten av den offentlige skyen? Ikke at dette nødvendigvis er noe vi ønsker å gjøre, men det er alltid, med teknologier som dukker opp så raskt, det er alltid den uventede veibanen du ender med å treffe, for ikke å blande metaforer. Men hva er i vente for den offentlige skyen som vi kanskje ikke har øye med ennå?

McDonough: Ja, så jeg tror det er to store veisperringer. Det er ikke i stand til å forutsi kostnadene dine. Jeg tror at du har en ganske god ide om gulvet og taket på kostnadene dine med on-prem-modellen eller public-cloud-modellene. Og denne går rett hånd i hånd med mitt neste poeng, som er kompleksiteten i det. Etter hvert som flere og flere muligheter og teknologi er innebygd i offentlig sky, risikerer du at dårlig konfigurasjon fører til dataeksponering. Det har vært mange eksempler på dette. Men den dårlige konfigurasjonen kan gjøre en av to ting, gi deg et dataovertredelsestypescenario, eller ha kostnadskontroller, egentlig mangel på kostnadskontroller, der kostnadene bare løper amok. Og så jeg tror at hvis det er problemer i organisasjoner der de ikke har god kontroll rundt kostnadene, tror jeg at du kanskje har en pumpe av bruddene på adopsjonen. Eller hvis det er flere konfigurasjonsfeil som fører til datobrudd, tror jeg at pausene kan bli pumpet.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com