Hvorfor containere endelig kunne bringe Linux-apper til Chrome OS

Hvordan stoppe og starte tjenester i Linux Prosessen med å starte og stoppe tjenester i Linux er ikke så komplisert. Jack Wallen viser deg hvor enkelt det kan gjøres.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Chrome OS ser ut til å legge til støtte for Linux-apper i den neste versjonen av OS.
  • Å legge Linux til Chrome OS kan gi plattformen et stort konkurransefortrinn blant utviklere og bedriftsbrukere.

Google Chrome OS kan være basert på Linux, men det har aldri tillatt brukere å kjøre tradisjonelle desktop Linux-applikasjoner. Det kan være i ferd med å endre seg takket være containere: En kommentar til Chromium Gerrit med navnet "Ny enhetspolicy for å tillate Linux VMer på Chrome OS" ble nylig oppdaget, noe som antydet at den neste versjonen av OS vil gi muligheten til å kjøre en rekke nye applikasjoner samtidig som sikkerheten er aktivert.

Den spesifikke koden i kommentaren legger til en "Bedre sammen" -meny i Chrome OS-innstillinger, ifølge Android Police. Koden tillater IT-administratorer å slå funksjonen av eller på etter behov.

Må-lese sky

  • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
  • De viktigste skyutviklingen i tiåret
  • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
  • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

I det siste brukte brukere som ønsket tilgang til Linux på Chrome OS, Crouton, et skript som setter opp en chroot av Ubuntu eller Debian Linux på toppen av Chrome OS, bemerket Android Police. Imidlertid krever denne tilnærmingen å aktivere Developer Mode, som slår av de fleste av OS-sikkerhetsfunksjonene, og er åpenbart ikke ideell.

Muligheten til å bruke ikke-Chrome-applikasjoner inne i en beholder på en Chromebook ville gi brukerne tilgang til plattformer inkludert Microsoft .exe-filer eller MacOS-videoredigeringsprogramvare, ifølge Chrome Unboxed, noe som gir Chrome OS en stor konkurransefordel i markedet. Videre kunne foretak rulle ut store antall enheter med færre bekymringer for infrastruktur.

Flyttingen kan også hjelpe Chrome OS til å bli enklere for utviklere å bruke, og åpne for en rekke programvare, inkludert GIMP og LibreOffice. Imidlertid gjør den Chromebook - designet med enkelhet i tankene - mer komplisert, som bemerket av Android Police. Med appdata og filer spredt over to filsystemer allerede, vil Linux-containerstøtte bare legge til et nytt lag.

Det ser ut til at Google er rettet mot funksjonen for Chrome OS 66, som vil bli utgitt 24. april, bemerket Android Police. Linux-containere kan kunngjøres på Google I / O 2018 i mai, forutslo Chrome Unboxed.

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com