Hvorfor skylagring er svaret for en universitets umettelige appetitt på data

Hvorfor skylagring er svaret for det ene universitetets umettelige appetitt på data UofLs fungerende CIO forklarer hvorfor universitetet skyver mer lagring inn i skyen for bedre å dekke deres stadig økende lagringsbehov, forbedre datasikkerheten og forhindre at ansatte blir uekte.

Enten det er nyskapende forskningsresultater eller sensitiv studentinformasjon, dagens høyskoler og universiteter må lagre og sikre enorme mengder data. I økende grad bruker CIOs i høyere utdanning skyleverandører for å få hjelp. Katherine Stevenson, fungerende CIO for University of Louisville, sier UofL har sett fordelene med skylagring og utvider bruken av teknologien.

"Universitetet har en utømmelig appetitt på data. Det spiller ingen rolle hvor mye lagring av disk vi kjøper. Vi vil fylle det, det har aldri nok.

Beslutningsverktøy for Cloud migration (TechPro Research)

For å imøtekomme etterspørselen, samarbeidet UofL med skyleverandøren Box, for omtrent et år siden. Flyttingen letter problemer med lagringsproblemer.

"Jeg blir fortalt at de aksepterer utfordringen med å fylle den opp raskere enn de kan gjøre den tilgjengelig. Vi var i stand til å tilby det som en sentralt finansiert, sentralt administrert ressurs til universitetet som ble ekstremt godt mottatt. Det bidro til å stimulere vårt universitetssamfunn vekk fra å bruke sine egne løsninger som å gå ut og finne et annet produkt og legge det på et personlig kredittkort eller andre lignende måter å skrape den lagringsklaa på.

Uansett plattform sier Stevenson at sikkerhet alltid er i hodet.

"Vi bare dypper tåen vår i skyvannet. Vi krypterer gjennomgripende alt bare som et spørsmål om beste praksis. Hvis vi lagrer det på et disksystem, krypterer vi det. Hvis vi overfører det over nettverket, krypter det. Det er ikke slik at vi forventer at noen vil bryte seg inn i datasenteret vårt og stjele en harddisk eller på en eller annen måte trykke på trafikken over nettverket. Det er bare en enkel beste praksis som er relativt enkel å møte og våre regulatorer forventer det. "

Når det gjelder flytting til skyen, sier 451 Research Analyst Conner Forrest, store selskaper som universiteter og store selskaper må først bestemme hvilke funksjoner de leter etter.

"Du må tenke på hvordan du vil tilnærme deg innholdet. Det kan være lurt å vurdere en mer tradisjonell ECM, som er en enterprise content management-tilnærming og muligens noe som tilbyr verktøy som dokumentfangst. Andre hensyn inkluderer ønsket nivå av samarbeid og hvis du vil ha arbeidsflytoptimalisering og til og med salgsaktivering ".

Forrest påpeker at det er mange leverandører å vurdere når du velger leverandør av innholdsstyringstjenester.

"Plassen er befolket av store aktører som mange kjenner som Box, Dropbox, Microsoft og noen Google-alternativer. Det er også en god del startups og grupper i det midterste markedet som også kan gi reell verdi."


Se også :

  • Hybrid sky: Et jukseark (TechRepublic)
  • Cloud providers 2019: En kjøperguide (gratis PDF) (TechRepublic)
  • Sammenlign med leverandører: Microsoft Azure, Amazon AWS og Google Cloud (Tech Pro Research)
  • Beste skytjenester for små bedrifter (CNET)
  • Microsoft Office vs Google Docs Suite vs LibreOffice (Download.com)
  • Cloud computing: Mer målesningsdekning (TechRepublic på Flipboard)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com