Hvorfor ATB Financial flyttet hele organisasjonen til G Suite

Bilde: Andy Wolber

Sommeren 2016 besøkte et team fra ATB Financial (ATB) Google. Ved slutten av året hadde kronforetaket inngått en avtale om å flytte teamet på mer enn 5000 mennesker til G Suite. I løpet av de neste månedene beveget ATB-ledelse seg gjennom tre faser. Den første fasen, Ignite and Listen, prøvde å øke bevisstheten og identifisere bekymringer. Den andre fasen, Excite and Discover, ga folk læringsressurser og opplevelser. I juli 2017 byttet organisasjonen til G Suite. En tredje fase, Adopt and Master, fremmet fortsatt læring etter lanseringen.

TechRepublic snakket med ATB Financials sjef for transformasjonssjef Wellington Holbrook og sjefevangelist Lorne Rubis for å diskutere endringer organisasjonen deres opplevde da de flyttet til G Suite.

TechRepublic : Hvorfor flyttet ATB til G Suite?

Må-lese sky

  • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
  • De viktigste skyutviklingen i tiåret
  • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
  • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

Holbrook : Det var en sammenflytning av flere ting som kom sammen samtidig, som å erkjenne at fremtiden vår er en skybasert organisasjon. Og som en del av transformasjonen vår, ønsket vi å sende en melding til noen av leverandørene våre om at vi ikke var fornøyd med status quo, og at vi var ute etter økende verdi som skulle leveres til oss.

Når vi satt sammen alle disse tingene, anerkjente vi at Google var en veldig god måte for oss å: ta en god forretningsavgjørelse for ATB som vi tror vil være økonomisk gunstig for oss på lang sikt, sette oss på en bedre teknologi fotfeste, og lar oss transformere organisasjonen på måter utover teknologi.

Rubis : Kulturskiftet vi ønsket å oppnå som organisasjon var sannsynligvis den viktigste driveren for å flytte til Google: Å tvinge folk til å tenke annerledes rundt hvordan vi jobber.

Vi var innelåst i et tankesett om å jobbe på en gammel måte. ... Det har vært en så fantastisk opplevelse å ha å si: "Hvordan kan vi det?" Ved å ta i bruk G Suite, var alle antakelser om hvordan vi jobber virkelig åpne for vurdering.

Holbrook : Det endrer måten vi endrer på. Vi deler informasjon med hverandre, i stedet for å vente på at noen skal laste ned informasjon.

Wellington Holbrook, Chief Transformation Officer (til venstre) og Lorne Rubis, Chief Evangelist (til høyre).

Bilde: ATB Financial

TechRepublic : Hva tilbyr G Suite for å gi deg tillit som finansinstitusjon for at du kan sikre data?

Holbrook : Sikkerhet var det største tekniske spørsmålet vi hadde - og det viktigste vi måtte svare på. Tidlig i vår due diligence var det sannsynligvis det største tidkrevende elementet i arbeidet vårt. Vi engasjerte interessenter som vår regulator, personvernkommisjonær for å sikre at vi ikke ville gå utenfor rammen.

Men vi innså i utgangspunktet at dette ikke egentlig er et sikkerhetsspørsmål, det er bare et ekspertisespørsmål: å forstå hvordan du bruker verktøyene annerledes eller hvordan du bruker nye verktøy. Den introduserte noen nye teknologier som nettsikkerhetsmegler. Men på slutten av dagen var dette aldri et spørsmål om sikkerhet. Dette var bare kompetanse.

Det er et tankesett skifte for alle. Alle som sa nei til å begynne med, sa nei fordi de ikke forsto det. De var redde fordi de bare ikke hadde forståelse. Og når forståelsen var oppnådd, kom alle rundt for å si: 'Gosh, vi må gjøre dette.'

Rubis : Selv om sky har eksistert i lang tid som et konsept og til og med en praksis, på styre- og styringsnivå, er det fremdeles mye gammel informasjon om at 'brannmurer var tryggere' og den slags ting. Dette var en mulighet til å virkelig utdanne mennesker om hvordan det er mer sikkerhet for hvordan vi gjør det nå.

Holbrook : En interessant ting som jeg fant ut underveis er at vi kaller det 'offentlig sky'. Og dessverre er det tidenes verste merke. Det får det til å høres ut som noen har tilgang til, og bare skade det eller noe. Det er motsatt. Det skal ha blitt merket som det mest sikre og sikre datasenteret i verden.

TechRepublic : Hvilke andre endringer i maskinvare eller infrastruktur forflyttet seg til G Suite?

Holbrook : Vi hadde en eldre WiFi-infrastruktur på tvers av filialnettet over provinsen i Alberta. Og noen av disse grenene er i mindre lokalsamfunn som ikke har mye båndbredde. Vi måtte se på deres behov og åpne røret videre for dem. Men disse tingene var relativt enkle ting å takle. ... De fikk akkurat disse stedene til å fungere bedre. På våre større kontorer - som vårt forretningskontor her i Edmonton, som vi er i akkurat nå - oppgraderte vi båndbredden i bygningen betydelig. ... Alt fungerer bedre nå.

Rubis : Det tillot oss å gjøre mye opprydding av ting som er rundt. Nå kan du bruke hvilken som helst mobil enhet, og vi har 2-trinns autentisering. IT-organisasjonen vår gjorde en fantastisk jobb med å bruke dette som en mulighet til å rydde opp i mange ting.

Holbrook : Vi har mange banksøknader - eller bankersøknader - som ikke fungerer umiddelbart ut av boksen på en Chromebook. ... Så vi har brukt mye energi på å få inn visualiseringsverktøy, slik at vi kan ta dem med til Chromebook. ... Det jeg kan fortelle deg er at folk elsker Chromebooks. Gi dem en Chromebook, og folk vil aldri gå tilbake til en PC. ... Jeg har ikke en annen PC enn en som må logges inn en gang i måneden for ett program som blir overflødig neste måned.

Rubis : Administrative assistenter brukte de første 15 minuttene av et møte på å finne ut hvordan de skulle få utstyret til å fungere. ... Vi tenker ikke en gang mer på det. Vi kommer bare inn på et møte og ting fungerer. Jeg vet at det kan høres trivielt ut, men det er det ikke.

Folk var vant til å bryte ting. Tankegangen vi måtte endre var at du ikke virkelig kan ødelegge noe. ... En del av tankesettsproblemet var frykt - 'Jeg kan ødelegge noe. Jeg må kanskje ringe supporten '- er ikke lenger en hindring. Er du usikker på hvordan noe fungerer? Bare gå inn der og Google den forbaskede tingen. ... Peer to peer ting skjer som ikke hadde vært mulig uten dette.

TechRepublic : Hvilke andre endringer har flyttingen til G Suite aktivert?

Rubis : Vi har tusenvis av skjemaer i selskapet, med bare rundt 50 av dem som antagelig er de mest allestedsnærværende brukt. Og så har vi identifisert disse. Men vi ber virksomheten ta ledelsen. ... Det er faktisk virksomhetene som tar ledelsen for å identifisere dem og angripe dem bevisst. Vi regner med at hoveddelen av dem vil være ferdig innen 31. mars i år.

Holbrook : Vi bygger en digital plattform som vi lager alle produktene og løsningene som vi utstyrer teammedlemmer til å gjøre sine forretninger, så vel som våre kunder. Og denne digitale plattformen er i det vesentlige kanalen som snakker til kjernebankmotoren under. ... Denne digitale plattformen bruker open source-teknologier, og den kan også koble seg til G Suite og andre Google-verktøy.

En stor samtale vi har akkurat nå er rundt 'Hvordan lager vi CRM-verktøy for våre teammedlemmer?' Vi har en veldig tradisjonell CRM som er litt klumpete, som mange eldre CRM-systemer. Vel, på grunn av denne digitale plattformen ... har vi laget nye applikasjoner som sømløst kobles inn i G Suite.

TechRepublic : Hva annet vil du at folk som vurderer bryteren, skal vite?

Holbrook : Vi forpliktet oss og gikk helt inn. Og de organisasjonene som sitter på gjerdet og introduserer det, mens de lar folk bruke gamle verktøy nesten ikke gjøre saken. Årsaken til å gjøre dette er å endre måten du jobber på. Og hvis du ikke tvinger endring i et eksempel som dette, vil ikke folk endre måten de jobber på. Og jeg tror det var det som endret seg her. Da vi kuttet ned, brukte du neste dag neste dag. Du kunne ikke gå tilbake og bruke andre verktøy. Du brukte dokumenter, du skulle ikke gå tilbake og bruke Word. Og selv om vi lar folk gå litt over, fortalte vi dem at tiden kommer. Andre organisasjoner har nettopp endt opp med Microsoft og G Suite. Jeg tror det er vanskelig å endre når du ikke trenger å endre.

Rubis : Dette er virkelig et strategisk og kulturelt initiativ. ... Suksessen med dette er virkelig et 'vi'. Det er over 5000 mennesker som deltok i dette. Det ble ikke gjort noe med folk. Vi gjorde det sammen.

Google Weekly Newsletter

Se hvordan du får mest mulig ut av Google Dokumenter, Google Apps, Chrome, Chrome OS, Google Cloud Platform og alle andre Google-produkter som brukes i forretningsmiljøer. Leveres fredager

Registrer deg i dag

Se også

  • Hvordan velge riktig G Suite-utgave for bedriften din (TechRepublic)
  • Pro-tips: Oppgradering fra Gmail.com til Google Apps (TechRepublic)
  • Hvordan overføre e-post og kontakter fra Exchange eller Office 365 til Google Apps (TechRepublic)
  • G Suite: Det nye Google-kontoret i skyen (ZDNet)
  • Beste praksis for Google: Datamigrering og Google Apps Marketplace (TechRepublic)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com