Hvorfor API-drevet infrastruktur er sluttmålet for modernisering av datasenteret

Hvorfor API-drevet infrastruktur er sluttmålet for modernisering av datasenter API-drevet infrastruktur er en enorm mulighet for automatisering, og det er mange måter å komme dit på, ifølge Gartners Paul Delory.

På VMworld 2018 snakket Gartners Paul Delory med TechRepublic om de mange måtene for en API-drevet infrastruktur for å muliggjøre automatisering. "API-drevet infrastruktur er viktig. Det er målet her, og det skal være målet med modernisering av infrastruktur, " sa Delory. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

"Hvis du kjører i den offentlige skyen, er dette noe du allerede har, fordi Amazon, Microsoft eller Google - de har allerede bygget denne API-drevne infrastrukturen.

Mer om kunstig intelligens

  • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
  • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
  • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
  • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark

Hvis du bruker den offentlige skyen, vil du bli kjent med dette. Du har et lagrings-API som du kan nå ut til, og si: Gi meg 500 gigabyte lagring, vær så snill . Og lagring skjer bare på en måte.

Hva som faktisk skjer i skyleverandørens datasenter, for å få det til, er veldig komplisert. Men det er ikke problemet ditt som sluttbruker av en tjeneste, ikke sant? Alle disse detaljene på lavt nivå, ledelsesnivået på lavt nivå er blitt abstraktet bort fra deg, ikke sant? Vi ønsker å komme til samme sted i datasenteret vårt.

Og det er virkelig her vi ser fremveksten av programvaredefinert infrastruktur, programvaredefinerte datasenterteknologier.

Målet bak det er å komme til API-drevet infrastruktur innen datasenteret. Nå og mer ser vi at SDI-plattformene, SDDC-plattformene, blir utvidet til kanten. Det er en veldig attraktiv modell, denne ideen om at du vil ha en API-drevet infrastruktur, helt fra skyen til kanten.

Og ideen om at med SDI eller SDDC ... kan du ta disse innovasjonene som har vært pioner for skyleverandørene, og integrere den samme teknologien, eller den samme typen teknologi, i datasenteret ditt.

Det er veldig attraktivt - å få en API-drevet infrastruktur - en enorm muliggjørende teknologi for automatisering, fordi det bare betyr så mye mindre arbeid å utføre av automatiseringsverktøyet. Du kutter hele løkker fra automatiseringsprosessen .; det er bare arbeid du ikke gjør alt.

Så det er en utmerket måte å oppnå modernisering av infrastruktur, hvor automatisering er en stor del. SDC er ikke den eneste måten å komme til en API-drevet infrastruktur. Det er rammer der ute som vil oppnå samme mål, ting som OpenStack.

Du kan oppnå mange av de samme fordelene innen din automatiseringsverktøyskjede. Hvis du tar et verktøy som Ansible, eller Puppet, eller et verktøy som det, og bruker det til å orkestrere dine eksisterende infrastruktur-enheter, kan du oppnå mange av de samme målene. Men den programvaredefinerte infrastrukturen og programvaredefinerte datasenterplattformene der ute er en nøkkelferdig måte å gjøre dette på, og de er verdifulle av den grunn. "

Dagens nyeste nyhetsbrev

Hvis du bare kan lese en teknisk historie om dagen, er dette det. Leveres hverdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com