Hvorfor Amazon, Microsoft og Google vil forbli dominerende i skyen

Hvorfor Amazon, Microsoft og Google vil forbli dominerende i skyen Den offentlige skyen kan spare virksomheten din penger i det lange løp, sier administrerende direktør i Agio, Bart McDonough.

Tech Patterson's Dan Patterson spør Agio-administrerende direktør Bart McDonough om hvordan den offentlige skyen kunne spare en virksomhetspenger i det lange løp. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Må-lese sky

  • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
  • De viktigste skyutviklingen i tiåret
  • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
  • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

Dan Patterson: Er det eksterne hendelser, si en økonomisk nedtur eller lavkonjunktur, eller noe annet som kan få oss til å se på andre alternativer og si: "Se, skyen er flott, men vi må gå tilbake til de gamle måtene å kontrollere kostnadene på. "

Bart McDonough: Jeg tror det kunne. Vi ser det i små områder der det er økonomisk nedgang, fordi du bare må betale for det du spiser. Vi finner faktisk i områder, i vertikaler, der det er litt mer økonomisk press, folk som går til den offentlige skyen, fordi når virksomheten deres vokser, betaler de mer, men når virksomheten krymper, betaler de vanligvis mindre, i motsetning til noen faste kostnadsmodell der de har mange kapitalkostnader, og uavhengig av hva virksomheten deres gjør, betaler de på samme måte. Så vi ser faktisk at offentlig skyadopsjon går opp når det er depresjoner i vertikale.

Patterson: Jeg vil gå tilbake til de store aktørene du nevnte for et øyeblikk siden Amazon, Microsoft og Google, spesielt når det gjelder konkurranse. Er vi rett og slett i begynnelsen av den offentlige skyen, og vi er mer eller mindre innelåst for disse store aktørene? Eller er det mulig for andre spillere å komme inn fra siden? Hva ser vi når det gjelder konkurranse med den offentlige skyen?

McDonough: Jeg tror de vil bli de tre store i overskuelig fremtid. Jeg tror du har verdens IBMs, som kanskje kan være med på det løpet. De har riktignok ressursene til det, men jeg tror disse tre har et ganske sterkt tak. De har alle sine relative styrker.

Jeg tror vi alle drar nytte av konkurransen mellom disse tre. De legger stadig nye muligheter, og det tilsvarer ikke en ekstra kostnad. Så vi har alle god nytte av noe av dette akkurat nå. Ettersom en av disse tre kjøper en ny widget eller en ny funksjonalitet, legger de det til i kjernefunksjonaliteten. Det er litt av et våpenløp der. Jeg tror vi alle har godt av det, men for å svare direkte på spørsmålet ditt, tror jeg at disse tre kommer til å være i polposisjon en stund.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com