Hvorfor 86% av foretakene bruker en multi-skystrategi og hvordan den påvirker virksomheten

Hvorfor multi-cloud blir den nye standarden i 2018 Cloudify CTO Nati Shalom spår fremtiden for cloud tech og forklarer hvordan multi-cloud-løsninger hjelper bedriftsbedrifter med å skalere driften og overholde lokale regler.

Skiftende virksomhetsprioriteringer fører til at flere bedrifter tar i bruk strategier med flere skyer, ifølge en torsdagrapport fra Virtustream og Forrester Consulting.

Av de 727 beslutningstakerne om skyteknologi hos store selskaper som ble spurt, sa 86% at de nå har en strategi med flere skyer. Og 60% av bedriftene flytter nå, eller har allerede flyttet, oppdragskritiske applikasjoner til den offentlige skyen, fant rapporten.

Må-lese sky

  • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
  • De viktigste skyutviklingen i tiåret
  • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
  • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

Når dette er tilfelle, øker også investeringene i skyteknologi og ressurser, ifølge rapporten. Nesten halvparten av bedriftene rapporterte om minst 50 millioner dollar i årlige skyutgifter. Et flertall av de spurte sa også at de planlegger å øke eller opprettholde investeringene de neste to årene, inkludert ressurser for både internt personale og eksterne leverandører.

Når det gjelder bruk av flere skyer, sa 54% av selskapene at de bruker offentlig sky, 59% bruker hostet privat sky, og 64% bruker intern privat sky, fant rapporten. Nesten tre av fire bedrifter rapporterte om planer om å revurdere sin skystrategi i løpet av de neste to årene, som et resultat av økning i skyadopsjon og investeringer.

Organisasjoner prøver også å matche skystrategien sin til deres forretningsmessige mål, rapporten som ble funnet, med topp forretningsprioriteringer for neste år, inkludert driftseffektivitet (42%), innovasjon (34%) og omsetningsvekst (34%).

Når organisasjoner bestemmer hva som er viktigst når du flytter applikasjoner til et multiskymiljø, prioriterer organisasjoner ytelsen til applikasjonen (38%) fremfor overholdelses- og sikkerhetsbestemmelser (37%) og tilgjengelighet / elastisitetskrav (29%). Til syvende og sist måles suksess med flere skyer mest ved forbedret ytelse (58%), totale kostnadsbesparelser (52%) og raskere leveringstid (41%), fant rapporten.

Totalt sett rapporterte beslutningstakere om skyteknologi at en multi-sky-tilnærming gir fordeler inkludert forbedret IT-infrastrukturstyring og fleksibilitet (33%), bedre IT-kostnadsstyring (33%) og forbedret sikkerhet og compliance (30%).

Deepak Patil, seniordirektør for produkt og teknologi i Virtustream, sa Deepak Patil, seniordirektør for produkt og teknologi i Virtustream. "Enten det blir brukt for å balansere risiko eller å utnytte fordelene og bruke tilfeller av forskjellige skyplattformer - virksomheter flytter i økende grad arbeidsmengden sin til flere nettskyleverandører."

De store takeawayene for teknologiledere:

  • 86% av foretakene bruker nå en multi-skystrategi. - Virtustream og Forrester Consulting, 2018
  • 54% av selskapene sa at de bruker offentlig sky, 59% bruker hostet privat sky, og 64% bruker intern privat sky. - Virtustream og Forrester Consulting, 2018

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com