Hva er i vente for Google Apps: Q2-prognosen

Som Google Apps-bruker lurer jeg alltid på - "Hva pokker kommer til å skje neste kvartal?"

Slik jeg holder meg på toppen av ting er ved å abonnere på Google Apps-bloggen, og ved å avlytte mange mennesker på Google. Siden jeg ikke er en forhandler av Google Apps, er jeg ikke veldig interessert i noen "innside" -korreksjoner, men jeg bruker litt tid i kundeforumene, og det er her du vanligvis finner ut Googles produkt tidslinjer, hvis du ' er villig til å lese litt mellom linjene.

Basert på litt detektivarbeid, er dette hva jeg tror skjer i 2. kvartal 2012.

1. Anstendig støtte for Google Plus, total forvirring for IT-administratorer

Det kommer til å bli en virkelig utfordring i 2012 for ethvert enterprise IT (eller markedsføringsteam) å ikke snakke med brukerne sine om Google Plus. Google kunngjorde den totale integrasjonen i oktober i fjor, og forklarte hvordan du kan rulle den ut for organisasjonen din ganske tydelig. De skrev til og med e-postmaler slik at du kan fortelle sluttbrukerne dine om det. Men her er muligheten: de gjorde absolutt ingenting med tanke på endringsledelse. De ga ikke engang ut eksempler på sosiale medier.

For et selskap så stort som Google, og med tanke på at det sannsynligvis er mange titalls millioner Google Apps-brukere som aldri har brukt Google Plus, var dette trekket i beste fall myopisk, og helt arrogant, i verste fall. Imidlertid er støttedokumentasjonen for Google Plus nå ganske bra.

2. Mye bedre støtte for Android-nettbrett, med ett hett unntak

Nå som androidtabletter har sunket under hundre dollarmerket (ja, du har lest det riktig), er det faktisk mulig å kjøre Google Apps på noe som koster mindre enn en fancy middag. Én merknad - ikke forvent å kjøre den på Kindle Fire.

3. Google ønsker faktisk å snakke med små selskaper

For selskaper med under 50 ansatte: Visste du at Google faktisk vil snakke med deg nå? Generelt sett er det fordi de vil ha AdWords-virksomheten din, men hei, et telefonnummer som fungerer er noe småbedrifter vanligvis ikke fikk fra Google før. Ta kontakt med Google Business Solutions-representanten din hvis du vil chatte - du vil bli overrasket over at det faktisk ikke er tøft, for mindre firmaer, å nå noen.

4. Bedre YouTube-integrasjon på Google Apps-plattformen

Det siste året har det vært en utrolig spredning av selskaper som driver virksomhet som selger til andre virksomheter som bruker YouTube. I tillegg, nå som YouTube Partner Grant-programmet har vist seg å være vellykket, bør vi forvente at flere programmer som dette lanseres. Dette sementerer bare forholdet mellom YouTube og de små bedriftene som bruker Google Apps. Få den tynne når du kobler bedriftens Google Apps og YouTube-konto, og hvis du vil at geeksene dine skal bli flinkere til å utvikle innhold for bedriftens YouTube-eiendeler, kan du sende dem til YouTube-utviklersiden.

5. Chromebook for alle

De er raske, de er billige, og de gjør vanligvis bare det IT-administratorer vil at de skal gjøre. Og de sparer selskaper rundt $ 1300 per år per enhet. Ikke bli overrasket hvis leverandøren av Google Apps begynner å fortelle deg at du sløser med noen hundre grand ved å ikke bruke dem. Og leverandøren kan til og med ha rett.

Les også:

  • Google Apps påvirkes ikke av den nye den universelle personvernpolitikken, bortsett fra når de er det
  • Slik fungerer Google Apps når virkelige mennesker bruker det
  • Kontinuerlig innovasjon i Google Apps er det en velsignelse eller en forbannelse?

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com