Walmart kan ha verdens største private sky; kan det bli en skyleverandør?

Forskjellen mellom hybrid sky, offentlig sky og privat sky Det største spørsmålet i bedriften i dag er ofte hvilken type sky som skal kjøres: offentlig, privat eller hybrid. Distinksjonene kan imidlertid være uklare, så la oss definere dem.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Walmart brukte fem år og millioner av dollar på å bygge ut sin private cloud-distribusjon, i et forsøk på å konkurrere bedre med Amazon på e-handelsområdet.
  • Til tross for størrelsen på den private skyen, er det tvilsomt at Walmart vil ende opp som en skyleverandør på grunn av vanskeligheter med enterprise tillit og den eksisterende ledelsen som holdes av skygiganter.

Etter å ha brukt utallige millioner av dollar de siste fem årene for å bygge ut sin egen private skyutplassering, sa viktige ledere i Walmart at investeringene lønner seg, ifølge en Reuters-rapport.

Årsaken til det innledende prosjektet, ifølge rapporten, var for at Walmart kunne lagre og analysere mer data som kan brukes til å drive online salg og øke digital detaljhandelstiltak, mer effektivt. I hovedsak dobler Walmart sin innsats for å kjempe med Amazon i e-handel.

Walmart har imidlertid en lang vei å gå før den kan ta igjen Amazon. Data fra eMarketer, sitert i Reuters-rapporten, setter Walmarts andel av det amerikanske e-handelsmarkedet på 3, 6%, mens Amazon kommandoer 43, 5%.

Fortsatt sa Walmart CTO Jeremy King til Reuters at den nye skyen tillot firmaet å øke det totale antallet mulige månedlige programvareendringer fra 100 til 170 000 - massiv vekst.

Ifølge rapporten består Walmarts private sky av "seks gigantiske serverfarmer, hver større enn ti fotballbaner." Og 80% av Walmarts skyinitiativer blir håndtert i egen regi, bemerket rapporten. En artikkel fra januar 2017 fra Forbes henviste til Walmarts forsøk på å "bygge verdens største skybaserte database."

Det store spørsmålet er om Walmart vil prøve å utnytte skyinvesteringene sine på samme måte som Amazon gjorde med Amazon Web Services - ved å bli leverandør av skytjenester. Tim Kimmet, sjef for skyoperasjoner for Walmart, sa til Reuters at Walmart ikke har noen umiddelbare planer om å tilby skytjenester, men han "utelukket heller ikke det som en fremtidig inntektsdriver."

Likevel, hvis etablerte bedriftsbedrifter som IBM og Oracle sliter med å konkurrere med Amazon, Microsoft og Google, er det tvilsomt at Walmart kunne. Ikke bare har de store leverandørene et stort forsprang, Walmart må også overbevise foretakene til å stole på dem med dataene sine - mye lettere sagt enn gjort.

Den ene måten Walmart kunne nese seg inn i skymarkedet ville være gjennom en pakkeløsning som kan hjelpe andre forhandlere å bekjempe Amazons dominans i online detaljhandel. Ved å unngå infrastruktur eller programvare og tilby en omnikanal som en tjeneste eller e-handel som en tjenesteløsning, kan Walmart bli en plattformleverandør for andre forhandlere i skyen.

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com