VMware-oppdatering hjelper sky ops, DevOps og sikkerhet med å forbedre multi-cloud-administrasjon

Video: Hvordan velge mellom VMware og en container for ditt neste prosjekt Beholdere og virtualisering er to løsninger for lignende problemer. TechRepublic-bidragsyter Matt Asay forklarer forskjellene mellom de to og hvordan du velger riktig løsning for prosjektet ditt.

Mandag på VMworld-konferansen i Las Vegas kunngjorde VMware den generelle tilgjengeligheten av nye og oppdaterte VMware Cloud Services som vil hjelpe bedrifter bedre å administrere multisyken.

Oppdaterte funksjoner på multi-skyplattformen inkluderer nye nettskyautomatiseringstjenester: VMware Cloud Assembly, VMware Service Broker og VMware Code Stream. De inkluderer også forbedringer av Wavefront, og en ny sikkerhetskonfigurasjons- og compliance-tjeneste for skyer, kalt VMware Secure State, ifølge en pressemelding mandag. Plattformen har som mål å hjelpe skyoperasjoner, DevOps og sikkerhetsteam med å bedre styre skykostnader, operasjoner, sikkerhet og etterlevelse på tvers av forskjellige skyer, heter det i utgivelsen.

Må-lese sky

  • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
  • De viktigste skyutviklingen i tiåret
  • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
  • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

Flere virksomheter gjør overgangen til multi-cloud, ifølge en Forrester-rapport som er sitert i utgivelsen: 89% av foretakene bruker nå minst to skyer, og 74% bruker tre eller flere.

"VMwares visjon er å levere et integrert sett med skytjenester som løser disse utfordringene på en enhetlig måte som fungerer konsekvent på tvers av lokale offentlige skyer og den private skyen, " sa Raghu Raghuram, COO for produkter og skytjenester på VMware, i utgivelsen. "Gjennom vår omfattende skyoperasjonsplattform vil kundene være bedre rustet til å skape verdier, forbedre forretningsytelsen og redusere risikoen ved mer effektiv styring, sikring og drift av arbeidsmengder i skyen."

Cloud Assembly, Servicemegler og Code Stream kan brukes sammen for å effektivisere leverings- og kontroll av applikasjonsrisikoer, heter det i utgivelsen. De kan også hjelpe samarbeid mellom grupper som ellers kan bli tøyset for å forbedre DevOps-praksis og lette innovasjon.

VMware Secure State automatiserer konfigurasjonssikkerhet og overvåking av samsvar i native cloud-miljøer, ifølge utgivelsen, slik at selskaper kan adressere brudd i skykonfigurasjoner i sanntid. Dette hjelper bedrifter med å forhindre brudd og skalere sikkerhetsinnsikt på tvers av skyteam.

Endelig er Wavefront av VMware en sky-native overvåknings- og analyseplattformer som gir innsikt i ytelsen til høyt distribuert. web-skala applikasjoner til DevOps, utvikler og pålitelighetsingeniører. Oppdateringen fra Wavefront inkluderer massiv skalerbarhet for containere, omfattende Kubernetes-støtte, serverløs applikasjonsovervåking, nye visualiseringer og AWS UX-forbedringer, heter det i utgivelsen.

VMware har foreløpig kommet med mange kunngjøringer på VMworld, inkludert å senke inngangsprisen på VMware Cloud på Amazon Web Services (AWS) med 50% med nye mindre konfigurasjoner for arbeidsmengder i produksjonen, rapporterte søsternettstedet ZDNet.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • På VMworld-konferansen mandag kunngjorde VMware den generelle tilgjengeligheten av nye og oppdaterte VMware Cloud Services.
  • Oppdateringene vil hjelpe skyoperasjoner, DevOps og sikkerhetsteam til å bedre administrere skykostnader, operasjoner, sikkerhet og etterlevelse på tvers av multi-skyen.

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com