VMware tapper IoT for å utvide hybrid- og multi-sky-miljøer til kanten

Video: Hvordan velge mellom VMware og en container for ditt neste prosjekt Beholdere og virtualisering er to løsninger for lignende problemer. TechRepublic-bidragsyter Matt Asay forklarer forskjellene mellom de to og hvordan du velger riktig løsning for prosjektet ditt.

På tirsdag på VMworld 2018 i Las Vegas avduket VMware rammene for å utvide hybrid- og multi-sky-miljøene til kanten ved hjelp av Internet of Things (IoT), ifølge en pressemelding.

Etter hvert som IoT blir mer distribuert, vil milliarder av tilkoblede enheter kreve økende nivåer av databehandling i kanten, noe som må sikres, administreres og automatiseres, heter det i utgivelsen. VMware tar sikte på å forenkle kompleksitet, sikkerhet og omfang av infrastrukturen og IoT-infrastrukturen, for å hjelpe kundene med å fokusere på å bygge forretningsapper i stedet for å administrere infrastrukturen under dem.

Må-lese sky

  • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
  • De viktigste skyutviklingen i tiåret
  • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
  • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

Dette vil innebære å hjelpe kunder med å utvide sine hybrid skyfundamenter til kanten for å kjøre apper hvor som helst, forbedre sikkerhet, skala, edge compute og IoT endepunktstyring, samt akselerere og skalere adopsjon av edge og IoT apps og løsninger, heter det i utgivelsen.

VMwares Project Dimension, som også ble avslørt på konferansen, vil utvide VMware Cloud til datasenteret og kanten, og kombinere VMware Cloud Foundation med et skykontrollplan for å levere en programvaredefinert datasenterinfrastruktur som en ende-til-ende-tjeneste, utgivelse notert. Dette vil også forenkle den operasjonelle kompleksiteten og kostnadene som er involvert, i følge selskapet, slik at virksomheter kan fokusere mer på innovasjon og få et konkurransefortrinn.

På VMworld tirsdag kunngjorde Dell også Dell Technologies IoT Solution for Surveillance, som automatiserer skalering av bedrifter med kundedata, i håp om å få en raskere avkastning, opplyser utgivelsen.

VMware kunngjorde også VMware Pulse IoT Center 2.0, en oppdatering til sin infrastrukturstyringsløsning som vil støtte større IoT-distribusjoner på hundretusener av enheter med SaaS-støtte og forbedret sikkerhet. Pulse IoT Center 2.0 inkluderer tilgjengeligheten av RESTful API-er for kunde- og partnerintegrasjonsfunksjonaliteter, i tillegg til mer sikker påmelding, dypere systemadministrasjon, forbedrede varsler og forbedrede OTA-oppdateringer, ifølge utgivelsen.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • På VMworld 2018 avduket VMware sine rammer for å utvide hybrid- og multi-sky-miljøene til kanten ved hjelp av IoT.
  • VMware kunngjorde VMware Pulse IoT Center 2.0, en oppdatering til sin infrastrukturstyringsløsning som vil støtte større IoT-distribusjoner på hundretusener av enheter med SaaS-støtte og forbedret sikkerhet.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com