VMware lanserer ny sikkerhetssuite Carbon Black og Dell-partnerskap

Forståelsen av virtualiseringspåvirkningen på databehandling, lagring og nettverk. Match Groups Henry Lin beskriver de forskjellige VMware-produktene selskapet eksperimenterer med på tvers av stabelen.

Etter å ha kunngjort en avtale for skysikkerhetsselskapet Carbon Black for 2, 1 milliarder dollar i august, avslørte VMware denne uken hvordan den ville bli integrert i det større Dell-rammeverket på VMworld 2019 Europe i Barcelona.

Dell, som eier majoritetsandelene i VMware, gjør Carbon Black til sin foretrukne endepunktsikkerhetsløsning, som nå vil bli gitt den til sine millioner av kommersielle kunder.

VMware avduket også VMware Workspace Security, som smelter sammen VMware-verktøy med Carbon Black-produkter for å tilby en serie sikkerhetsverktøy for å gjøre ting enklere for kundene.

Cloud computing- og virtualiseringsprogramvareselskapet sa at det vil komme en helt ny skifer med sikkerhetsalternativer fra Carbon Black som inkluderer tre pakker: Carbon Black Endpoint Standard, Advanced og Enterprise. Disse kommer med trusseljaktfunksjoner, antivirusverktøy, responssystemer og endepunktbeskyttelse.

Under en mediesamtale sa Patrick Morley, seniordirektør for VMware Carbon Black, at integreringen av Carbon Black var en integrert del av et skiftende tankesett i bransjen.

"Vi er veldig glade for å være med i VMware, og en av de viktigste grunnene til at vi ble medlem av VMware fra et uavhengig selskap, er fordi sikkerhet virkelig trenger å være innebygd i stabelen. Som leverandør og som skyleverandør i en årrekke, var i en posisjon hvor vi kunne se hvordan organisasjoner angrep sikkerhetsproblemet, "sa han.

"Så det som er spennende med kombinasjonen av Carbon Black og VMware er at jeg tror det er veldig få sikkerhetsselskaper som har en meningsfull tilstedeværelse både i endepunktet og i nettverket, og vi er et av få om noen som har den typen tilstedeværelse. Jeg tror vi kan finne muligheter til å skape den konteksten som kommer til å ta bedre sikkerhetsavgjørelser på en mer automatisert måte. Og det er virkelig det vi handler om. "

Spesiell rapport: En vinnende strategi for cybersecurity (gratis PDF) (TechRepublic Premium)

Med Carbon Black har kundene tilgang til poengdeteksjons- og responssystemer, enhetskontroller, revisjonssanering og andre innovative verktøy som er innebygd i VMware-systemet.

Morley gjentok at enda flere verktøy ville bli rullet ut i løpet av de kommende månedene, og at de to selskapene vil kunne få en bedre forståelse av sikkerhetslandskapet med synlighet i flere systemer.

"Carbon Black ser uavhengig av mye av hva som skjer over hele kloden, men sammen med VMware blir tallene virkelig store. Cirka 70 millioner enheter under administrasjon gjennom arbeidsområdet vårt, og det gir oss mulighet til å virkelig forstå mønstre over hele kloden og forstå hvor motstanderen skal, "sa han og la til at“ på toppen av den plattformen har vi et sett med tjenester som hjelper selskaper å se og stoppe motstanderen. "

Tom Gillis, som driver nettverk og sikkerhet hos VMware, sa at selskapet utviklet seg fra å være et infrastrukturfirma til å være et virtuelt nettverksselskap og et sikkerhetsselskap.

Oppkjøpet av Carbon Black styrket sikkerhetssystemene og ga en "unik mulighet til å legge til sikkerhetsmiks på en måte som andre løsninger rett og slett ikke gjør."

"Vi går videre enn å løse det åpenbare problemet med mikrosegmentering, og vi fokuserer på stjålne legitimasjonsangrep, " sa han.

"En av de virkelig spennende mulighetene rundt kombinasjonen av Carbon Black og VMware er at vi har en av de sterkeste endepunktbeskyttelsesløsningene i markedet, kombinert med en av de sterkeste nettverkssikkerhetsløsningene på markedet, " la Gillis til.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com