Verizon debuterer private IP-nettverk koblet til 115 International Business Exchange datasentre

Verizon ser 5G som spillbytter for offentlig sikkerhet og transport På MWC Americas 2018 snakket TechRepublic med Sean Harrington, VP City Solutions hos Verizon, om hvordan Verizons 5G-nettverk vil påvirke transport, offentlig sikkerhet og videostreaming i hjemmet.

Verizon avduket et nytt verktøy som vil gjøre det enklere og billigere for kundenettverk å få kontakt med colocation datasentre over hele verden.

Software-Defined Interconnect (SDI) gir selskapene direkte tilkobling til 115 International Business Exchange (IBX) datasentre over hele kloden "i løpet av få minutter", ifølge en pressemelding. Alle organisasjoner må bruke Verizons SDI er et privat IP-nettverk, og verktøyet er kompatibelt med Equinix Cloud Exchange Fabric.

Verizon opprettet SDI for å "gjøre sikker samlokalisering og sammenkobling raskere og enklere for kunder å implementere, ofte til en betydelig lavere pris."

I årevis har organisasjoner slitt med å koble seg til colocation-datasentre på tradisjonelle måter, men dette er kostbart, sammensatt og tidkrevende.

Spesiell funksjon: Administrere multicloud (gratis PDF)

"SDI er et tillegg til vår best-i-klassen programvaredefinerte pakke med tjenester som kan levere ytelse 'på kanten' og støtte sanntidsinteraksjoner for kundene våre, " sa Vickie Lonker, visepresident for produktstyring og utvikling for Verizon.

"Tenk på hvor mange enheter som er koblet til datasentre, mengden data som genereres, og multipliser deretter det når 5G blir allestedsnærværende. Å gjøre det mulig for foretak å praktisk talt koble seg til Verizons private IP-tjenester ved å koble teknologien vår til den velprøvde ECX Fabric. tilby og administrere datakrevende nettverkstrafikk nær i sanntid, og løfte en nøkkelbarriere for digital transformasjon. "

Verizon hevder at de har vært i stand til å fjerne ethvert behov for fysisk tilkobling fullstendig ved å la SDI bruke et automatisert API for å "integrere forhåndsbestemt Verizon Private IP-båndbredde via ECX Fabric."

Kommunikasjonsgiganten driver nesten 5000 nettverk samt mer enn en halv million nettverks-, verts- og sikkerhetsenheter i hele 150 land.

"Verizons nye programvaredefinerte interconnect adresserer et av de ledende spørsmålene for organisasjoner ved å forbedre tilgang til colocation. Dette tilbudet letter en reduksjon i nettverks- og tilkoblingsutgifter for tilgang til colocation-datasentre, samtidig som det fremmer smidighet og innovasjon for bedrifter, " viser IDC-konserndirektør Courtney Munroe sa.

"Dette representerer et konkurransefortrinn for Verizon ettersom den bruker SDN-teknologi for å forbedre sammenkoblingen av det private IP MPLS-nettverket globalt."

Bedrifter over hele verden tar i økende grad i bruk et visst nivå av skytjenester, og med økningen av skyleverte API-er blir skyen raskt en uunngåelighet, selv for de som er motstandsdyktige mot migrasjon av skyer. Verizon sa at de hadde sett "høy tosifret trafikkvekst år over år" fordi flere organisasjoner prøver å bruke komplekse skytjenester for "større effektivitet, fleksibilitet og ytterligere funksjonalitet i datastyring."

"Med programvaredefinert interconnect er en viktig barriere for digital transformasjon blitt løftet, " sa Bill Long, visepresident for samtrafikktjenester ved Equinix, i en uttalelse.

"Ved å la foretakene tilnærmet koble seg til Verizons private IP-tjenester ved å bruke den velprøvde ECX Fabric, gjør SDI sikker colocation og samtrafikk enklere - og mer økonomisk levedyktig - å implementere enn noen gang før."

For mer, sjekk ut "Bør Google være litt mindre som Google for å lykkes med sky?" Og "Hvorfor halvparten av bedriftene sliter med å holde tritt med skysikkerhet" på TechRepublic.

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com