Verisign er satt til å øke. Com årlige registreringsavgifter, i påvente av at ICANN godkjennes

Hvordan beskytte organisasjonens nettsted mot typekvatting Hundrevis av falske domener er satt opp mot noen av presidentkandidatene gjennom typekvatting, ifølge en rapport fra det digitale risikoselskapet Digital Shadows.

Verisign, organisasjonen som kontrollerer .com TLD, indikerte i en kvartalsvis inntektsinnkalling at "diskusjoner med ICANN er nesten fullstendige" om å sette i gang prisstigninger for årlige registreringsavgifter for .com-domenenavn, som DNW bemerker.

I fjor oppdaterte det amerikanske handelsdepartementet sin avtale med Verisign, noe som ga mulighet for økninger opp til 7% per år, i fire av de neste seks årene, avhengig av ICANNs samtykke til økningene. Foreløpig er registreringsavgiftene begrenset til $ 7, 85 (selv om individuelle registrarer kan belaste gebyrer utover det). Økningen ville gi avgifter opp til $ 10, 29.

50 overbrukte klisjeer å unngå i virksomheten

ICANNs godkjenning - som resulterer i en ny kontrakt mellom den ideelle organisasjonen som er belastet med å forvalte DNS-rotsonen - krever en offentlig kommentarperiode, selv om dette ble ignorert direkte tidligere i år da prisøkninger ble godkjent for Torg .org og .info.

I løpet av den kommentarperioden ble det avgitt 3.315 kommentarer, hvorav hele seks støttet heving av pristakene.

I løpet av den kommentarperioden ble det avgitt 3.315 kommentarer, hvorav hele seks støttet heving av pristakene. Etter kommentarperioden har Review Signal, som kalte situasjonen "en casestudie i forskriftsfangst", og konkluderer med at "det ser ut til å være veldig lite som hindrer ICANN i å bare presse gjennom disse kontraktene til tross for overveldende bevis for at den gjennomsnittlige internettbrukeren ikke til fordel for disse endringene. "

I motsetning til den non-profit statusen til .org-operatøren Public Interest Registry, er Verisign et ideelt foretak som (blant andre aktiviteter) administrerer TLD-er .net og .net. For 3. kvartal 2019 ble 1, 27 millioner flere .com- og .net-domener lagt til, noe som gir totalt 157, 4 millioner. Driftsinntektene for kvartalet var 205, 6 millioner dollar - knapt et bilde av en organisasjon som hadde kontanter med behov for renteøkninger for å overleve.

For mer, sjekk ut "Registreringer for .inc-domenenavn er åpne, men er det verdt det å få et?" og "Blockchain-baserte, ustoppelige domener er en omvasking av en mislykket idé" på TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com