Ekte privat sky er ikke død: Her er selskapene som leder anklagen

451 Forskningsanalytiker Carl Brooks snakket med TechRepublic om fordeler og ulemper ved tre forskjellige tilnærminger til privat sky i bedriften.

Ettersom selskaper søker bekvemmeligheten med skyoperasjonsmodeller, men har å gjøre med data som ikke kan kjøres i den offentlige skyen, fremstår privat sky som et levedyktig alternativ. Mens noen har kunngjort døden til privat sky i bedriften, søker nyere forskning fra Wikibon å betegne det voksende segmentet til True Private Cloud (TPC) og dets ledere.

Wikibon, som er forskningsarmen til SiliconANGLE Media og theCUBE, skiller TPC fra standard privat sky i fullstendigheten av integrasjonen.

"Like viktig er arten av forholdet til skyleverandøren - nemlig et enkelt kjøp, støtte, vedlikehold og oppgraderinger (ofte referert til som en 'enkelt hånd å riste og en enkelt hals å kvele'), " rapporten sa. "Den viktigste fordelen med ekte privat sky er at de gir løsninger nær kostnadene og smidighetsegenskapene til offentlig sky i en lokal distribusjon når krav til virksomhet, sikkerhet og ventetid tilsier."

I hovedsak, ifølge en pressemelding fra Wikibon, TPC etterligner bedre den offentlige skyen mens de tilbyr kunder muligheter til å bygge hybrid infrastruktur der de har mer kontroll over dataene. I fjor vokste omsetningen i rommet med 50%, over 20 milliarder dollar, heter det i utgivelsen.

Med tanke på programvareledede TPC-løsninger som er tilgjengelige via indirekte kanaler, var de fem største leverandørene og deres markedsandel som følger:

 1. VMware - 24%
 2. Nutanix - 14%
 3. HPE - 11%
 4. Microsoft - 9%
 5. IBM - 5%

For selgere av TPC-løsning brøt de fem beste leverandørene og deres markedsandel slik:

 1. Dell EMC - 29%
 2. HPE - 13%
 3. Cisco / NetApp - 11%
 4. Nutanix - 7%
 5. Oracle - 5%

Etterspørselen etter TPC vil bli drevet av tingenes internett (IoT), avansert analyse, sosiale medier og applikasjoner som bruker kunstig intelligens (A) for å automatisere visse operasjoner, heter det i rapporten.

"Til sammen bruker disse applikasjonene, genererer omtrent 4 milliarder brukere nesten 3 exabyte med data per dag, " heter det i rapporten. "En viktig del av disse dataene vil flytte til offentlige skyer, men de aller fleste - vi anslår mer enn 90% - vil forbli lokale eller bli kastet."

De store takeawayene for teknologiledere:

 • True Private Cloud vokser i bedriften som en mer integrert rival med standard privat sky som gir mer kontroll til brukerne. - Wikibon, 2018
 • Toppselgerne av True Private Cloud-løsninger er Dell EMC, HPE, Cisco / NetApp, Nutanix og Oracle. - Wikibon, 2018

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com