Topp cloud computing trender som påvirker IT-jobbmarkedet

Ingeniører dominerer listen over mest etterspurte tekniske jobber i Silicon Valley Software, produkt, og QA-ingeniører er blant de 20 raskest voksende rollene i Bay-området, ifølge faktisk.

Skyjobber er spådd å være en av de sterkeste teknisk karrierer i 2020, i tråd med tidligere år. Anslagsvis 83% av foretakene vil være i skyen i år. I 2022 spår Gartner at det verdensomspennende markedet for offentlige skytjenester vil ramme 331, 2 milliarder dollar, noe som vil gjøre skytjenestebransjen tre ganger større enn den generelle IT-tjenesten, ifølge en ny studie fra faktisk.com.

Den raske veksten av cloud computing, kombinert med selskaper i alle størrelser som gjør sky migrasjon til en prioritet, betyr en mangel på arbeidsmuligheter for sky-relaterte jobber, inkludert sky ingeniører, som i gjennomsnitt leder en betydelig lønn på omtrent $ 120 000, avhengig av hvor selskapet og den ansatte er basert.

G Suite: Tips og triks for forretningsfolk (gratis PDF) (TechRepublic)

Bedrifter vil konkurrere om det beste talentet og når de prøver å lede offentlige nettskyleverandører, med 41% av de nevnte 83% av virksomhetene som kjører på offentlige skyplattformer.

Nylige anskaffelser og partnerskap som påvirker nettsky-databehandling inkluderer IBMs anskaffelse av 34 milliarder dollar på RedHat, og Microsoft og AT & Ts kunngjøring om at AT & Ts 5G-nettverk vil kjøre på Azure.

Faktisk rapporterer.com at mellom oktober 2015 og oktober 2019 økte nettskyjobber, per million, med 55%. Jobbsøkers søkeandel per million for nettsky-jobber økte med 20, 71%.

Jobber fra cloud computing-ledere

Arbeidssøkere

Tre selskaper dominerer nettskyindustrien. I den fireårige strekningen fra oktober 2015 til oktober 2019 økte arbeidssøkersøk årlig for alle tre:

  • AWS med 157, 77%
  • Google Cloud med 908, 75%
  • Blått med 130, 41%

Google Cloud hadde mest økning i løpet av fireårsperioden, og toppet fra 2016 til 2017, på 190%.

Senest falt Google Cloud imidlertid med 9, 22%, AWS falt med 5, 5%, men bare Azure økte med 15, 39%.

Stillinger

Ikke overraskende korrelerte data for stillingsannonser med jobbsøk. Fra oktober 2015 til oktober 2019 dominerte Google Cloud årlig, men alle tre leverandører opplevde vekst:

  • AWS med 232, 06%
  • Azur med 302, 47%
  • Google Cloud med 1 337, 05%

Mellom 2018 og 2019 vokste AWS 21, 07%, Azure vokste 30, 59%, og Google Cloud med 40, 87% i stillingsannonser.

Jobbsøkere kan ha et lite konkurransefortrinn (mindre interesse for arbeidssøkere enn stillinger), men faktisk. Eksperter.com antyder at arbeidssøkere ikke er slakk og kontinuerlig utvikler de rette ferdighetene for å skille seg fra sine jevnaldrende.

Bilde: faktisk.com

Topp søkeordsøk etter stillinger

AWS topper faktisk.com-listen over tekniske ferdigheter som etterspørres etter jobber med "sky" på tittelen, etterfulgt av Java, Python, Azure og SQL.

Arbeidsgivere som ansetter for AWS, Azure eller Google Cloud vil ha teknologitalenter med ferdigheter innen AWS, Python, Azure og Java, så jobbsøkere, vær oppmerksom. Imidlertid er ikke alle foretrukne ferdigheter de samme overalt. I topp fem mest etterspurte ferdigheter ønsker AWS-stillinger kandidater som er dyktige i Linux, Azure-jobber vil ha SQL-talent, og Google Cloud trenger Google Cloud Platform-kompetanse.

Cloud computing karriere appell

Cloud-relaterte posisjoner er viktige for sky migrasjonene som er viktige for bedriften. Mindre konkurranse og mer tilgjengelighet gjør den allerede tiltalende jobben med å jobbe i en skyplattform enda mer attraktiv.

Google Weekly Newsletter

Se hvordan du får mest mulig ut av Google Dokumenter, Google Apps, Chrome, Chrome OS, Google Cloud Platform og alle andre Google-produkter som brukes i forretningsmiljøer. Leveres fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com