Topp 10 tekniske ferdigheter du trenger for å få en cloud data engineering jobb

Hvorfor selskaper akselererer skyflyttingene sine På Gartner Symposium 2018 forklarte Vince Lubsey fra Virtustream noen multi-cloud enterprise trender.

Multi-sky har endelig blitt en realitet for amerikanske foretak, ifølge en torsdag-rapport fra Cloud Academy.

DevOps-ingeniører forventes nå å ha samtidig dyktighet i Amazon Web Services (AWS) og Microsoft Azure, i følge plattformen, som samler inn og analyserer rundt 3000 stillingsbeskrivelser hver dag for skyjobber med base i USA. Rundt 70% av stillinger som omtaler Azure nevner også AWS, fant rapporten.

Må-lese sky

 • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
 • De viktigste skyutviklingen i tiåret
 • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
 • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

I mellomtiden plasserer Google Cloud Platform (GCP) en fjern tredjepart i det offentlige skyskampen, ifølge rapporten: Stillinger som nevner GCP er betydelig lavere, med bare 7% av de som nevner AWS som også nevner Google Cloud.

"Foreløpig betyr det å si 'vi er multi-cloud' trygt 'vi bruker AWS og Azure', " skrev Alex Brower, visepresident for markedsføring ved Cloud Academy, i rapporten.

Industrianalytikere antyder ofte at GCP er det beste produktet for datateknikk. Imidlertid kom GCP ikke engang til de 20 beste dataingeniørferdighetene som er oppført i stillingsannonser, mens AWS og Azure gjorde det, fant rapporten.

Her er de 10 teknologiene som er listet opp i dataingeniør stillingsbeskrivelser, og prosentandelen av stillingsbeskrivelser de er oppført i, ifølge Cloud Academy:

 1. SQL (65%)
 2. Python (64%)
 3. Gnist (49%)
 4. Hadoop (43%)
 5. Java (43%)
 6. AWS (41%)
 7. Scala (24%)
 8. Kafka (23%)
 9. RedShift (20%)
 10. R (18%)

Kubernetes driver også adopsjon med flere skyer, ifølge rapporten. Etter hvert som antallet offentlige skyplattformer som er nevnt i stillingsannonser økte de siste tre månedene, gjorde nevnelsen av Kubernetes det samme, noe som antydet at en strategi med flere skyer kan nødvendiggjøre bruk av containerisering, bemerket rapporten.

De store takeawayene for teknologiledere:

 • Flere selskaper forventer at DevOps-ingeniører skal være dyktige i både AWS og Azure, mens Google Cloud Platform er en fjern tredjedel. - Cloud Academy, 2018
 • SQL, Python og Spark er de beste ferdighetene som trengs for å få en cloud data engineering-jobb. - Cloud Academy, 2018

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com