De ti beste funksjonene mangler fra Google Plus

Det er mye å like om Google+, og det har potensial til å ha stor innvirkning på fremtiden til Internett. Etter bare to uker i lukket beta har den allerede 10 millioner brukere. Likevel er det langt fra perfekt. Jeg har satt sammen listen min over de ti tingene Google trenger å fikse eller legge til i Google+. Ta en titt på listen, og hopp deretter inn i diskusjonen og kranglet med meg ved å legge til rettelsene du synes fortjener mer oppmerksomhet i Google+.

1. La oss dempe noen fra strømmen

På Google+ er det mye lettere å finne venner og mennesker å følge enn noe sosialt nettverk som er bygget så langt. Og med sirkler kan du dele dem inn i grupper og så enkelt hoppe mellom de forskjellige bekker i kretsene dine. Imidlertid er det også den store "Stream", som samler alle menneskene du har i Circles, og dette er standardvisningen du ser på Google+. Den ene funksjonen som mangler her er muligheten til å dempe en person fra strømmen (mens du fremdeles kan se oppdateringene sine i Circle). Du kan dempe enkeltinnlegg fra strømmen, men du kan for øyeblikket ikke slå av en person. Dette er sårt nødvendig, slik at du kan holde kontakten med interessante mennesker, men ikke få de altfor chatty menneskene monopolisere din Stream.

2. Vis listen over mine +1-elementer fra Google+

+1-knappen lar deg gi tommelen opp for virkelig gode innlegg og oppdateringer på Google+. Imidlertid bør dette også fungere som en liste over favoritter eller bokmerker. Akkurat nå er det ingen måte å se en liste over tingene der jeg har klikket på +1. Hvis jeg går til profilen min, er det en +1-fane, men det er listen over eksterne elementer (fra nettsteder eller Googles søkeresultater) der jeg har klikket +1. Elementene fra Google+ må legges til i denne listen.

3. Løs emisjonen og del emisjonen på nytt

En av de klistreste problemene Google trenger å finne ut er delingsfunksjonaliteten. Hvis du er kjent med Twitter, er dette som en retweet (RT). Når du deler et innlegg på Google+, fjerner det imidlertid alle kommentarene og +1-ene, lar deg legge til dine egne kommentarer over innlegget, og deretter kan dine følgere legge til sine egne plusser og kommentarer. Det kan være ganske kult, bortsett fra når en gjeng mennesker du følger alle deler og deler det samme innlegget på nytt. Med den tilnærmingen Google har tatt for å dele, kan det ikke være et lett svar, men noe må gjøres for å ordne opp i dette, i det minste for ting som blir delt mer enn 2-3 ganger i strømmen din.

4. La oss sortere strømmen etter rå tidslinje

Som standard sorteres den store strømmen (og også Circle-streamene) etter relevans og popularitet, basert på antall +1 stemmer og delinger, slik at de mest interessante tingene stiger til toppen av strømmen. Google bør imidlertid også gi oss muligheten til å sortere strømmen utelukkende basert på tidsstempel, slik at vi kan se tingene fra folk som legger ut interessante ting, men ikke har så mange følgere til å bøye innleggene sine.

5. La kommentarer bli trådt

Dette er et spørsmål om intens debatt, men jeg synes Google bør tillate trådede kommentarer på Google+ slik at folk kan kommentere og svare på kommentarer, og ikke bare det originale innlegget. Det vil gjøre trådene mye lettere å følge når de får mange kommentarer. Og kommentarer til kommentarer kan bli kollapset som standard, og brukere kan ganske enkelt klikke på et plustegn for å utvide og se dem. Trådingen trenger imidlertid bare å gå tre lag dypt for å tillate en respons og et motpunkt.

6. Legg til mer funksjonalitet på mobilen

Det er imponerende at Google hadde sin Android-app for Google+ klar til å laste ned i det øyeblikket den lanserte "Field Trial" av den nye tjenesten, og kort tid etter sendte den en iPhone / iPad-app til Apple for godkjenning i App Store. Enda bedre er Android-appen for Google+ veldig bra utført. Imidlertid er det ikke perfekt, og det kan gjøre den mobile Google+ opplevelsen mye bedre ved å legge til nøkkelfunksjonalitet - f.eks. Muligheten til å gi +1 til en kommentar, muligheten til å bli med i et hangout, muligheten til å enkelt bla mellom storstrømmen og sirkelstrømmene osv. Mens de er inne på det, bør Google legge til mer kjernefunksjonalitet i HTML-appen sin også. Det ville være en fin måte å få mer deltakelse på og få et hopp på Facebook, som fremdeles ikke har noen stor mobilopplevelse.

7. Åpne det for brukere av Google Apps

For å komme inn på Google+ beta trenger du en Gmail-adresse (eller en Google-konto). Det fungerer foreløpig ikke for Google Apps-domenene, som er bedriftskontoer der selskapet bruker en bedriftsversjon av Gmail, Google Kalender, Google Dokumenter og andre Google-nettapper. Google har uttalt at Google+ sider for bedrifter og merkevarer kommer snart. Forhåpentligvis vil ikke Google+ for Google Apps-brukere være langt etter. Siden noen kan ende opp med å ha separate Google+ kontoer for personlig bruk (Gmail) og forretningsbruk (Google Apps), bør Google også vurdere alternativer for å la disse brukerne logge seg på begge kontoene fra forskjellige faner i Chrome-nettleseren.

8. Integrer privat meldinger

En av de største tingene Google+ mangler sammenlignet med rivalene Facebook og Twitter er muligheten til å sende en privat melding til en gjensidig kontakt. Jada, det er noen få løsninger og hacks som lar deg gjøre det, men Google trenger å gjøre denne delen av produktets primære funksjonalitet. Det ville heller ikke skade å integrere GoogleTalk (direktemeldinger) også.

OPPDATERING : Google har lagt til en "Send en e-post" -knapp i Google+ profiler. Så du kan nå sende en e-post til alle med en Google+ profil (som standard), selv om de ikke har deg i en av kretsene sine. Dette er annerledes enn privat melding, som jeg fremdeles tror vil være nyttig.

9. Sett opp bekreftede kontoer

Siden det allerede er kjendiser som dukker opp på Google+ - og mange mennesker som ettergir seg etter kjendiser - må Google sette opp noe som ligner på Twitter bekreftede kontoer. Bare søk etter "Mark Zuckerberg" eller "Lady Gaga" på Google+ og se på hvor mange kontoer det er. Det er også mange lure imposter, som personen som lot som Apples Jony Ive (kontoen er blitt slettet).

10. Vis liste over interaksjoner med hver bruker

En annen nyttig funksjon som Google bør legge til, er muligheten til å gå til en brukers profilside og se alle personens interaksjoner med deg - +1 og kommentarer til innleggene dine, samt + 1 og kommentarer til innleggene. Dette vil hjelpe deg med å finne ut om du bør legge til en person til kretsene dine, og i så fall hvilke kretser du bør legge dem i eller legge dem til.

Les også

  • Hvorfor Google Plus er i ferd med å endre nettet slik vi kjenner det
  • Hvorfor du ikke hater Google+ og noen tips for å komme i gang
  • Den indre historien til Google+ blir allerede fortalt
  • Fire måter Google+ havner på arbeidsplassen din
  • CNET : 7 Google+ nødvendigheter
  • ZDNet : Fem ting å elske med Google+
  • ZDNet : Googles positive side etter tre måneder på jobb: 10 millioner på Google+
  • ZDNet : Kjører Facebook allerede redd for Google+?

Når du går til Google+, kan du finne profilen min her.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com