De ti skymytene som hindrer digital transformasjon

Hvorfor selskaper akselererer skyflyttingene sine På Gartner Symposium 2018 forklarte Vince Lubsey fra Virtustream noen multi-cloud enterprise trender.

Marsjen til skyen fortsetter, ettersom 60% av foretakene nå flytter, eller allerede har flyttet, misjonskritiske applikasjoner til den offentlige skyen, ifølge en rapport. Myter om nettskostnader, sikkerhet og strategier gjennomsyrer imidlertid bedrifter, sa David Smith, visepresident i Gartner, under en samling på Gartner Symposium / ITxpo 2018 i Orlando.

"Cloud er veldig utsatt for myter, fordi det er en av de lengste, om ikke den lengste, tilstedeværelse på hype-syklusen, " sa Smith senere til TechRepublic. "Når noe hypes så høyt, så lenge, er det et område som er modent for mange myter."

Må-lese sky

  • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
  • De viktigste skyutviklingen i tiåret
  • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
  • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

Løftene fra skyen er enorme, og likevel er definisjonen av skyen forvirrende og inkonsekvent i mange organisasjoner, sa Smith. Emnet er også bredt og raskt i bevegelse, noe som fører til ytterligere forvirring, la han til. "Hver gang du forteller folk at du ikke trenger å vite hvordan noe fungerer, vil de vite hvordan det fungerer, " sa Smith. "Hvis de ikke kan se bak gardinen, vil de forestille seg hva som er der igjen."

Her er de ti skymytene, ifølge Smith.

1. Cloud handler alltid om penger

Bedrifter tror de må flytte til skyen for å spare kostnader. Men i virkeligheten må avgjørelsen om å bruke skytjenester være av andre grunner enn økonomisk gevinst, sa Smith.

Dette er den farligste myten å tro, sa Smith. "CIOs tror at du alltid sparer penger når du går til skyen, og hvis de ikke leverer kostnadsbesparelser, kan det være en veldig stor avtale for dem, " la han til.

Forretningsanbefaling: Ikke påta kostnadsbesparelser før du har gjort arbeidet med å analysere din spesifikke situasjon.

2. Du må være sky for å være god

Realiteten er at skyen er bra for noen prosesser, men ikke alle av dem, sa Smith. "Dette er hva leverandører har holdt på med hele tiden - de snakker om sin private sky for å få finansiert, " sa Smith.

Forretningsanbefaling: Fokuser på å finne den beste passformen når du bruker teknologi - inkludert skyen - for å støtte bedriften.

3. Cloud skal brukes til alt

Virkeligheten er ikke at alle arbeidsmengder og applikasjoner passer godt for skyen, sa Smith. "Det er ikke det rette svaret for alt, " la han til.

Forretningsanbefaling: Fokuser på ønskede utfall, ikke om noe er sky eller ikke. Evaluer søknader fra sak til sak.

4. "Administrerende direktør sa det" er en skystrategi

"Dette er utøvende mandat, " sa Smith. "Folk ser ikke egentlig på hvorfor de gjør skyen. De glemmer hva det er de vil oppnå."

Forretningsanbefaling: Bygg en skystrategi drevet av ønskede resultater og forretningsmessige imperativer.

5. Vi trenger en en-skyløsning

"Dette kommer enten fra en leverandør, der folk bare vil si 'Hei, jeg er en Microsoft-butikk, jeg går sånn, ' eller de tror de må gå til en leverandør for alt og det er målet, " sier Smith sa. "I virkeligheten har de sannsynligvis brukt multipler i lang tid."

Bedrifter kan forvente at bruken av skytjenester blir stadig mer varierte og mangfoldige over tid, sa Smith.

Forretningsanbefaling: Etablere en skystrategi som rommer mange forskjellige alternativer - sky og ikke-sky.

6. Cloud er sikrere enn på stedet

Denne myten er et stort problem fordi den tar ansvaret fra kunden, sa Smith. "For det første kan det hende du har forskjellige typer nettskydeleverandører. De er ikke alle de samme. Du må alltid se på hvem som er ansvarlig for hva, " la han til. "Bare fordi du legger noe ut på en sikker sky, som AWS, betyr ikke det at det du legger ut der forblir trygt, fordi det er ikke deres ansvar. Det er ditt ansvar, som kunde."

Forretningsanbefaling: Fokuser på ansvar. Unngå generaliseringer - skyen er ofte sikrere, men ikke alle nettskyleverandører er like. Sett høye standarder for alle.

7. Multicloud forhindrer innlåsning

I virkeligheten er det forskjellige tolkninger og brukstilfeller for multicloud, sa Smith.

Forretningsanbefaling: Balansere multicloud-mål med native native-mål. Utnytt plattformspesifikke funksjoner med åpne øyne.

8. Når jeg har flyttet til skyen, er jeg ferdig

"Dette er liksom" Jeg har løftet og flyttet; jeg kan få alle fordelene. " Det fungerer ikke slik, "sa Smith. Organisasjoner som ønsker å få alle fordelene med skyen, må transformere arbeidsmengder og prosesser for å utnytte skyfunksjonene, la han til.

Forretningsanbefaling: Re-arkitekt for skyen for å utnytte sky muligheter og mangler.

9. Bedrifter flytter tilbake fra offentlig sky

"Dette er en myte presset av leverandører som ikke har fått suksess i skyen, " sa Smith. "Vi ser veldig få eksempler på det. Dette er ikke en stor trend. Det er ganske sjelden at du finner noen som flytter noe tilbake fra offentlig sky."

Noen ganger ser du folk som ikke er fornøyde med visse sider av skyen, sa Smith, for eksempel at det koster mer enn forventet. "Men du ser ikke denne massen flytte tilbake, " la han til.

Forretningsanbefaling: Utvikle en skystrategi basert på forretningsmessige mål og realistiske forutsetninger.

10. Vi har en sky (implementering / migrasjon / adopsjon) strategi

"Strategi er noe som tar for seg strategiske beslutninger rundt om du skal gå til skyen, " sa Smith. "Det er en veldig annen ting fra en implementeringsplan, en migrasjonsplan eller en adopsjonsplan, som er et sett med taktikker."

Forretningsanbefaling: Skill skystrategi fra implementeringsplaner.

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com