Verktøyene og funksjonene mangler fremdeles fra Google Apps

En dag, når alt stemmer med verden, vil å ha Google Apps installert på ditt personlige eller forretningsdomener være akkurat som å bruke Google med en Gmail-adresse, bare med en mer legitim identifikator og bedre kontroll.

Men i dag er ikke helt den dagen. Levedyktigheten til Google Apps har kommet langt, og appene tilbyr et bredt spekter av tjenester. Men å bruke Googles og andre leverandørers nettbaserte apper med en Google Apps-adresse krever fremdeles å overvinne noen få kinks, eller noen ganger kverne tennene og vente på en bedre dag.

Her er de nåværende ulempene med Google Apps i Enterprise, slik jeg ser dem:

Ingen profiler, så ingen Google+ støtte

Google + er sannsynligvis en funksjon som er på vei, spesielt Google Profiles-delen, ettersom Google er all-in på Google+, og Google+ ledes til arbeidsplassen. Å flytte og portere profiler fra en personlig Google-konto til Google Apps i Enterprise er imidlertid ikke alltid like lett, som du vil se nedenfor.

Google Voice kan ikke port fra Gmail til Google Apps

I sin opprinnelige inkarnasjon som GrandCentral ble Google Voice bygget på ideen om å administrere flere telefoner (arbeid, hjem, celle) med ett nummer. Så det er litt rart at du ikke kan overføre Google Voice til en Google Apps-konto, i alle fall i tradisjonell forstand. Du kan opprette en Google Voice-forekomst i en Apps-konto med et helt nytt nummer, og kanskje videresende det gamle Voice-nummeret til det nye i en overgangsperiode, men en ekte overgang er noe som kan utvide Voice-bruken i bedriften.

Grenser for e-postadresser

Med mindre du er regjering, skole eller ideell virksomhet, koster Google Apps $ 5 per måned eller $ 50 per år for hvert "sete" du legger til. Det er fremdeles et gratis alternativ, men fra mai 2011 er det begrenset til 10 brukere, inkludert admin. Google har rett til, du vet, å tjene penger på de hostede tjenestene de leverer, men det etterlater ikke-ganske-bittesmå-, ikke-ganske-store grupper med en sterk fristelse til å ganske enkelt lage gratis Gmail-adresser med lineære brukernavn og arbeid derfra. Det er en merkelig form for forbannelse: Gmail blir så respektert at det ikke er veldig rynket over å dele den ut som ens "offisielle" adresse, selv om det er reelle sikkerhets- og kontrollfordeler med Google Apps-e-post.

Ingen Google Checkout, så ingen kjøp av Android Market

Kanskje er det beste beviset for Google Apps 'status som en fin, men ikke-ganske robust tjeneste, mangelen på skalering med hensyn til Android. Du kan konfigurere og synkronisere en Android-telefon med en Google Apps-konto, og bruke alle de samme appene man ville ha tilgang til i en nettleser. Men Googles Checkout-tjeneste fungerer bare med "personlige" Gmail / Google-kontoer, ikke Google Apps. Å kjøpe apper via Android Market er derfor en no-go. Det ville være veldig nyttig, for eksempel hvis alle logget på en Android-telefon med en WXYZWidgets.com-adresse kan ha tilgang til kjøp til bestemte Android-apper før kjøpet. Inntil da må folk som sitter fast i GApps / Android limbo måtte vente på sin tur.

Nyhetsbrevet Google i Enterprise ukentlig hjelper profesjonelle med å få mest mulig ut av Google Dokumenter, Google Apps, Chrome, Chrome OS og alle andre Google-produkter som brukes i forretningsmiljøer.

Generelt venter på nye funksjoner

Selv om du jobber i en Google Apps-forekomst der "Rapid Release Track" er blitt aktivert, betyr Google Apps fremdeles å se på Gmail-brukere og teknologiske fagpersoner bli begeistret for det siste nye Google-Thing, mens du vet at du i det minste noen uker fra jeg prøvde det. Google+ er bare det siste eksemplet, men Google Apps-brukere er sannsynligvis vant til formuleringen "kommer snart".

Før Google+ var det Google Buzz (som fortsatt er et personlig verktøy, om ikke alt det som er nødvendig), og før den store Google Apps-overgangen, var det omtrent alle kule nye funksjoner for Gmail, Google Docs og Google Kalender, blant andre.

Google har sine grunner for å holde Google Apps-brukere borte fra den blødende kanten av utgivelsessyklusene - sikkerhet, distribusjonskostnader og stabilisering blant dem, for sikker. Men som noen mennesker ser det, føles det ofte som Googles største fans og talsmenn sitter igjen med en opplevelse som er litt mindre smidig og spennende.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com