Tre metoder for å slette data sikkert fra en iOS-enhet

Med iPad 3 rett rundt hjørnet, har jeg bestemt meg for å gi min iPad en ren tørk og finne den et nytt hjem. Jeg bytter ut min iPad, men i bedriften er det flere grunner til at du kanskje vil slette dataene som er på en iOS-enhet. Jeg skal dele med deg de typiske metodene for å slette data fra enhetene dine, så vel som et program som hjelper deg å gjøre det på en sikker måte.

Restaurere

En typisk gjenoppretting er ganske grei. Bare koble iOS-enheten til en datamaskin som har iTunes installert. Når den er tilkoblet, bør iTunes automatisk åpne, avhengig av enhetsinnstillingene i iTunes. Hvis ikke, bare åpne iTunes. Nå som iTunes er åpen, velger du iOS-enheten din fra enhetslisten i venstre kolonne. ITunes-vinduet skal nå vise sammendragssiden for iOS-enheter. På denne siden kan du se etter programvareoppdateringer, samt gjenopprette enheten. Ved å klikke på Gjenopprett starter prosessen med å slette enheten og installere et nytt operativsystem.

Fjerntørk

Så hva skjer hvis iOS-enheten din blir stjålet eller feilplassert? Ved hjelp av iCloud, som er helt gratis og til og med kan opprette en konto på en ny iOS-enhet som en del av oppsettet, kan vi både spore og fjerne ekstern enhet. Sporing av alle Mac- eller iOS-enheter krever iCloud og krever at du logger deg på iCloud og får tilgang til en webapp som heter Find my iPhone. Hva som er flott med Finn min iPhone er ikke bare at den kan finne din iPhone (eller annen registrert Apple-enhet) fra det siste stedet her den ble slått på, men du kan også sende enheten en melding, og som en siste utvei, fjerntørk enheten. Hvis du vil tørke av enheten din, må du først ha iCloud konfigurert og ha Finn min iPhone aktivert. logg deg deretter på iCloud-kontoen din og velg Finn min iPhone fra listen over webapper. Når du har åpnet appen, vil du se en liste over enheter som har Finn min iPhone aktivert, der du kan velge enheten du vil slette. Når enheten er valgt, vil enheten din først bli lokalisert, så har du muligheten til å se mer informasjon om enheten. Klikk på i for å se mer informasjon, og fra dette vinduet kan du fjerntørke enheten.

iShredder

Så hva med når vi trenger å sikre at sensitive data er fullstendig fjernet fra enheten? I begge de ovennevnte tilfellene kan dataene - selv om de ikke lenger er tilgjengelige fra iOS - fremdeles ligge på stasjonen. Det blir bare fullstendig fjernet når nye data har overskrevet det som eksisterte før. Det er flere metoder som kan brukes for å sikre at dataene er slettet på en sikker måte; de fleste krever imidlertid fengselsbrudd eller mer komplekse metoder, som jeg, som Apple, ikke støtter eller vil anbefale. I stedet skal jeg tilby en enkel og elegant løsning for dette. Det er en app som heter iShredder, tilgjengelig i App Store for $ 4, 99. ProtectStar, produsent av iShredder, tilbyr denne appen i et par forskjellige smaker; Selv standardversjonen vil imidlertid tilby flere muligheter enn det som tilbys gjennom iTunes og iCloud. ProtectStar tilbyr mye informasjon om produktet sitt og har til og med en veldig informativ video på deres hjemmeside.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com