Teknisk nyhetsoppdatering: Amazon Prime Day, sårbarheter i EA-spilltjenesten og det grunnleggende om multicloud

Amazon Prime Day, EA-spilltjenestens sårbarheter og det grunnleggende i multicloud Denne ukens nyheter fra TechRepublic og ZDNet inkluderer merkevarekampen mellom Apple og Microsoft, Word-dokumenter som inneholder ondsinnede lenker og fremtiden til lokale databaser.

Jeg er Karen Roby med nyhetsoppdateringen din TechRepublic og ZDNet.

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Amazon Prime Day er rett rundt hjørnet, og James Sanders ønsker å dele de beste tilbudene med deg. Hold deg med TechRepublic for oppdateringer som kan spare deg for en god del penger.

Den pågående merkevarelojaliteten mellom Apple og Microsoft brukere raser videre. Signs.com ønsket å vite hvor lojale mennesker egentlig er for operativsystemene sine. Hvis du får en gratis telefon eller datamaskin, ville du være villig til å gjøre endringen? Svarene på TechRepublic kan bare overraske deg.

Millioner av spillers kontoer ble utsatt for risiko på grunn av en skyfeil. Noen av de mest populære spillene på PC-er ble funnet å være sårbare. Danny Palmer forklarer sammenbruddet for oss på ZDNet og har noen tips til måter du kan beskytte deg selv på.

Word-dokumenter som inneholder ondsinnede lenker dukker opp i store antall. Det er ikke en ny taktikk for kriminelle, men den er effektiv. Steve Ranger forklarer opprinnelsen til koblingene og hva selskaper kan gjøre for å utdanne ansatte.

Foretakene går inn på cloud computing, så vil lokale databaser en dag være en saga blott? For å lære mer, les Matt Asays artikkel om TechRepublic om lokale databaser. (Redaktørens notat: Denne kopien er en redigert versjon av videoinnholdet.) En Gartner-rapport sier på ingen måte - eller i det minste ikke når som helst snart. Amazon vinner terreng på Oracle og Microsoft i skyrittet, ettersom databasemarkedet er i flyt på en måte vi ikke har sett på flere tiår. Mer om dette og hva som skal komme på TechRepublic.

Apropos skyen, har vi viet vår spesielle funksjon denne måneden til multicloud. Det er den største trenden innen cloud computing i disse dager. Hvilken leverandør du skal bruke, hvordan du bruker en ny strategi ... så mange spørsmål å stille og så mange alternativer å vurdere. Vi ønsker å gjøre arenaen litt enklere for deg å manøvrere deg rundt i. Vi har samlet en serie artikler, videoer og jukseark alt om multicloud på TechRepublic og ZDNet.

FØLG: TechRepublic på Twitter, Facebook, LinkedIn, Flipboard og YouTube | ZDNet på Twitter, Facebook, LinkedIn og YouTube

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com