Sosiale avtrykk: En annen liten bedrift går fra Google

San Franciscos sosiale avtrykk er en fullserviceskriver som tilbyr høyere lønnsom profesjonell sysselsetting til voksne i fare, inkludert eks-lovbrytere, utvinne narkomane, økonomisk utfordrede individer og veteraner.

Selskapet ble grunnlagt i 2009 og ble tildelt Business Weeks prestisjetunge pris for mest lovende sosiale entreprenører i 2011, og deres kunder inkluderer kjente teknologiselskaper som DropBox, Wikimedia Foundation og Dolby, samt store merkevarer som JetBlue og til og med sangeren Matt Nathanson.

Som mange andre små selskaper - de har for tiden ni ansatte - begynte sosiale avtrykk opprinnelig å bruke Google av to veldig enkle grunner - e-post og kalender.

"Vi tok med Google som vår e-postserver for å redusere nedetid og øke påliteligheten. Den integreres også godt med vår hjemmearbeide ERP, " sa COO Kevin McCracken, COO.

"Vi kommuniserer først og fremst med kundene våre via e-post, så det var en veldig enkel avgjørelse."

Noen av disse "små beslutningene" har gitt store økonomiske gevinster for sosiale avtrykk.

McCracken sa at det å sette en kalender for vår avdeling for offentlighetsoppfylling og bruke WebHR (en Google-kompatibel HR-løsning) for å administrere avspilling, har vært enormt for oss.

Merkelig nok er ikke Social Imprints en fullverdig "betalende" Google Apps-kunde ennå. De bruker for øyeblikket den gratis forretningsversjonen av Google Apps. For mindre selskaper er det ofte nok, og de kan fortsatt ha robust bruk av Google.

"Vi bruker Google Dokumenter, Analytics og Kalender. Social Imprints CEO, Jeff Sheinbein Jeff og jeg bruker også Chrome som nettleseren vår, " sa McCracken.

"Selv om vi for øyeblikket ikke er en Google AdWords-annonsør, planlegger vi å undersøke det i år."

Implementeringen har bare hatt mindre utfordringer.

"Totalt sett har vi hatt en flott opplevelse, " sa McCracken.

"Å kunne jobbe offline er alltid et problem med hvilken som helst nettbasert applikasjon. 99% av tiden har vi en forbindelse, men at 1% av tiden kan være en virkelig utfordring, " sa han.

McCracken har også litt av produktvisjonen.

"Det ville være flott å legge alle dokumenter, apper og kalendere rett på startsiden for e-postoversikten, så vi slipper å klikke på en ny side."

Så igjen, kan det hende at de må peste opp $ 50 per bruker per år for å få Google Apps-teamet til å vurdere dette forslaget seriøst.

Spesiell ansvarsfraskrivelse: Social Imprints er en kunde av selskapet mitt, det sosiale konseptet, men jeg jobber ikke med dem på noen Google Apps-eiendeler, og jeg solgte dem ikke Google-produktene sine.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com