Slack får reise- og utgiftsrapportverktøy med SAP Concur bot-integrasjon

Video: 5 funksjoner som gjør Slack mer funksjonell for virksomheten Slack er et enormt populært samarbeidsverktøy, og det er mange funksjoner som gjør det mer nyttig. Her er fem av dem.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Nye @ConcurExpense- og @ConcurTravel-roboter fra SAP vil bringe reisebestillingsfunksjoner og varslingsrapporter til Slack.
  • Partnerskapet med SAP viser hvor alvorlig Slack ser på bedriftskundene, og at den er villig til å imøtekomme behovene til tradisjonelle foretak, ikke bare startups.

Nye @ConcurExpense- og @ConcurTravel-roboter fra SAP vil gi Slack kunngjøringer om utgiftsrapportering og bestilling av forretningsreiser, kunngjorde selskapet i en pressemelding onsdag.

En Concur-bot på Slack var "nummer én etterspurt bot" av kundene, heter det i utgivelsen. Med disse nye funksjonalitetene er Slack mer effektivt rettet mot tradisjonelle bedriftskunder. Dette er også et eksempel på hvordan kunstig intelligens (AI) -styrte roboter kommer til sin rett som direkte erstatning for menneskelige assistenter.

"Samtalegrensesnitt vil utvilsomt endre måten du administrerer vanlige forretningsflyter på, " heter det i utgivelsen. "Tenk på hvor lang tid som vil bli spart når roboter booker og kostnadsfører på dine vegne, slik at du kan holde fokus på å forandre verden."

Concur-utgiftsboten ble prøvd i en privat beta i fjor, med begrenset funksjonalitet, heter det i utgivelsen. Nå flytter firmaet det til offentlig beta, og planlegger også lanseringen av reiseboten.

Utgiftsboten vil varsle en bruker i Slack når en rapport krever godkjenning. Og ifølge utgivelsen, vil de også kunne godkjenne rapporten i Slack. Brukere kan også laste opp kvitteringer for utgiftsrapporter via @ConcurExpense-bot, som automatisk lagrer dem på SAP Concur-kontoen.

Utgiftsboten vil også håndtere noen grunnleggende utgiftsforespørsler. Et eksempel gitt i utgivelsen var å "skrive en enkel melding som 'koster $ 15 for lunsj', og botten vil automatisk sende dette til SAP Concur-kontoen din."

Brukere kan også skrive inn visse forespørsler for å få oppsummeringer av sine siste utgiftsrapporter og mer.

Med reiseboten, som "vil bli utgitt i løpet av de kommende månedene, " kan brukere søke etter flyreiser, filtrere etter destinasjon eller avreisedato og ankomstdato, heter det i utgivelsen. Brukere kan også få bot til å filtrere etter pris, flyselskap og mer.

Når flyreisen er funnet, vil @ConcurTravel-bot muliggjøre betaling ved automatisk å fylle ut riktig kredittkortinformasjon og hyppig flyrekontonummer. Brukere vil også kunne be Slack om sine reiseruter eller flydetaljer gjennom boten også.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com