Slack: Et jukseark

Video: 5 funksjoner som gjør Slack mer funksjonell for virksomheten Slack er et enormt populært samarbeidsverktøy, og det er mange funksjoner som gjør det mer nyttig. Her er fem av dem.

I informasjonsøkonomien kan sortering gjennom interne diskusjoner i en organisasjon være en arbeidskrevende oppgave, spesielt når diskusjoner gjennomføres gjennom lange e-postkjeder. Målet med det skybaserte teamsamarbeidsverktøyet Slack er å forenkle intern kommunikasjon for å øke effektiviteten.

Denne guiden til Slack er både en lett fordøyelig introduksjon til tjenesten, så vel som en "levende" guide som vil bli oppdatert med jevne mellomrom for å holde IT-ledere i slutten av nye funksjoner, integrasjoner, konkurrenter og måter denne teknologien kan være utnyttes. Denne artikkelen er også tilgjengelig som nedlasting, Slack: A cheat sheet (gratis PDF).

Kortfattet sammendrag

 • Hva er slakk? Slack er et skybasert direktemeldingsverktøy som er ment å være sentrum for samarbeid på arbeidsplassen, og å integrere med andre produkter organisasjonen bruker.
 • Hvorfor betyr Slack noe? Slack prøver å øke produktiviteten ved å forenkle kommunikasjonen.
 • Hvem påvirker Slack? Praktisk talt enhver gruppe kan bruke Slack, og gratis nivået har ingen begrensning for antall brukere som kan legges til en gruppe.
 • Når lanserte Slack? Slack ble lansert i august 2013. Utviklere fortsetter å forbedre tjenesten ved å gi ut nye funksjoner.
 • Hvordan blir jeg slakk? Du kan opprette ditt eget Slack-team gratis. Betalte nivåer er tilgjengelige med tilleggsfunksjoner, og utdannings- og ideelle organisasjoner er kvalifisert for rabatter.

Hva er slakk?

Slack er et skybasert samarbeidsverktøy som tar sikte på å være den sentrale plattformen som team kommuniserer gjennom. I det mest forenklede synspunktet er Slack en erstatning for e-post, selv om den fungerer mer som gruppemeldinger eller Internet Relay Chat (IRC) - noe som går foran formalitetene ved å komponere e-poster, og ha forskjellige kanaler som teammedlemmer kan tilordnes, i stedet for relativt kompleks oppgave å administrere adresselister. I tillegg kan private kanaler brukes til å begrense samtaler til forhåndsgodkjente teammedlemmer, mens offentlige kanaler er tilgjengelige for teammedlemmer å delta etter ønske, som IRC.

I motsetning til andre leverandører og etablerte konkurrenter som har en tendens til vertikal integrasjon av funksjoner, kan Slack integreres med et bredt utvalg av tredjeparts tjenester. Blant disse er utviklerverktøy som Bitbucket, GitHub og IFTTT; fillagringstjenester som Google Drive, Box og Dropbox; prosjektstyringsverktøy som JIRA og Zendesk; og sosiale medier-plattformer som Twitter og Foursquare. En integrasjon finnes også for Workday.

Slack kan kjøre i praktisk talt enhver moderne nettleser. Desktop-applikasjoner er tilgjengelige for Windows, Mac OS og Linux. Mobilapper er tilgjengelige på Android og iOS. I juli 2019 lanserte Slack en fullstendig omskriving av Desktop- og Web-klientene for å forbedre oppstartstiden og adressere minnelekkasjer.

Tilleggsressurser:

 • Slack intros 'Logg på med Slack' for å effektivisere app-pålogginger (ZDNet)
 • Slack lanserer plattform: Hva Slack brukere og utviklere trenger å vite (TechRepublic)
 • Slack stikker på en annen e-postmorder med tillegg av brukergrupper (ZDNet)
 • Slack åpner porten til mer tredjepartsinnhold med siste oppdatering (ZDNet)
 • Topp skyleverandører 2019: AWS, Microsoft Azure, Google Cloud; IBM gjør hybrid trekk; Salesforce dominerer SaaS (ZDNet)

Hvorfor betyr Slack noe?

Målet med Slack er å øke produktiviteten ved å forenkle kommunikasjonen, og samtidig sette Slack midt i kommunikasjonsarbeidsflyten. For å gjøre det fokuserer Slack-designere på å løse problemer som brukerne ikke vet at de har - en oppgave så abstrakt, det er lettere å beskrive i et eksempel enn å definere det.

Ta for eksempel den ikke helt uvanlige oppgaven med å sende en lenke til en artikkel via e-post. Den typiske hilsenen og lukkingen og den automatisk lagt til signaturen er fremmede (om enn høflige) komponenter i formålet med denne e-posten, mens oppgaven - som sender en lenke - sitter fast et sted midt i denne teksten. Koblingen i seg selv trenger en viss kontekst, spesielt hvis nettadressen ikke har noen semantisk verdi. For eksempel vil du aldri gjette på at denne siden forklarer det å aktivere tofaktorautentisering for Apple ID ved å se på URL-en, eller at denne YouTube-videoen er en reklame for brus Mitsuya Cider. Når du legger ut en lenke i Slack, genererer den automatisk en beskrivelse av lenken, noe som reduserer behovet for å gi kontekst for å sende en lenke, og unngå "risikable klikk" for de som ikke vet hva som blir koblet. Dette fungerer også på en kontekstavhengig måte - ved å koble til en artikkel vises overskriften, forfatterens byline og publikasjonsnavnet.

Ytterligere funksjoner, som muligheten til å sjekke e-post og kalendere innenfra Slack gjennom bruk av Astrobot-plugin (som utvikleren siden har blitt anskaffet av Slack), hjelper arbeidere med å spare tid mens de går rundt de daglige oppgavene. Grupper kan også dele oppgavelister, og roboter kan kringkaste varslinger programmatisk til gruppemedlemmer.

Slack har en rekke av disse nyttige verktøyene. I et intervju med CNET bemerket Slack-medgründer Stewart Butterfield at "Det er et sett med funksjoner som folk vil at de ikke en gang vet at de vil ha ... men når de får dem, liker de dem."

Tilleggsressurser:

 • Slack's State of Work-undersøkelse finner kommunikasjonsgap mellom justerte og ujevne arbeidere (ZDNet)
 • Cal Henderson: Slack CTO. Forfatter. Science fiction fan. (TechRepublic)
 • "E-post er kakerlaken til Internett, " sier Slack medgründer (CNET)
 • Vi trenger universalmeldinger, og vi trenger det nå (TechRepublic)
 • Et beskjedent forslag: eliminere e-post (Harvard Business Review)

Hvem påvirker Slack?

Praktisk talt enhver organisasjon - eller generelt en løs forening av mennesker - kan bruke Slack. Gratis nivået har ingen begrensninger på antall brukere som kan legges til en gruppe. Den beholder og indekserer de siste 10.000 meldingene for søk, fildeling er begrenset til totalt 5 GB lagringsplass, og den kan bruke 10 tredjepartsapper eller tilpassede apper. På grunn av dette får Slack fart som en kommunikasjonsplattform utenfor arbeidssammenheng.

Det er flere funksjoner tilgjengelig for betalte planer. Standardplanen, som er $ 6, 67 bruker / måned, faktureres årlig, lagrer ubegrensede meldinger og kan bruke et ubegrenset antall integrasjoner. Det inkluderer også tilpassede retningslinjer for oppbevaring, brukergrupper, Google Authentication / Apps for Domains-pålogging, gjestetilgang og en konfigurerbar e-postinntakstjeneste. For de fleste mellomstore organisasjoner, bør standardplanen være tilstrekkelig. Plus-planen, til $ 12, 50 bruker / måned fakturert årlig, inkluderer SAML-basert enkelt pålogging og samsvar eksport av meldingshistorikk og sanntid Active Directory-synkronisering. Slacks Enterprise Grid-plan, rettet mot organisasjoner med mellom 500 og 500 000 ansatte, gir mulighet for ubegrensede arbeidsområder og delte kanaler, slik at organisasjoner kan sette opp Slack på en måte som bedre speiler organisasjonsstrukturen deres.

Må-lese sky

 • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
 • De viktigste skyutviklingen i tiåret
 • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
 • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

Organisasjoner som krever et omfattende nivå av samarbeid mellom gruppemedlemmer, kan dra nytte av å adoptere Slack. Programmerere, journalister og andre yrker som sannsynligvis vil være spredt på forskjellige kontorer, sysselsetter et stort antall eksternt og / eller frilansarbeidere, eller har gruppemedlemmer som ofte reiser for å få mest mulig ut av å adoptere Slack. Motsatt er det mindre sannsynlig at ekstremt klientfokuserte virksomheter som medisinsk praksis eller et eiendomsmegling trenger Slack, ettersom mer kommunikasjon blir gjort med kunden enn i organisasjonen.

Slacks undersøkelsesresultater gir et interessant blikk på hvordan organisasjoner har endret seg etter å ha adoptert Slack. I følge selskapet ble antall e-poster generert av grupper som adopterte Slack redusert med et gjennomsnitt på 48, 6%, mens møter ble redusert med et gjennomsnitt på 25, 1%. Respondentene (80, 4%) indikerte også at bruk av Slack økte åpenheten.

Tilleggsressurser:

 • Disse to skjulte Slack-funksjonene kan gjøre appen mye bedre for forretningsbrukere (TechRepublic)
 • Slack bringer delte kanaler til Enterprise Grid, intros 'bridge' til e-post (ZDNet)
 • Slacks nye Handlingsverktøy gjør meldinger om til oppgaver (ZDNet)
 • Slack kunngjør forbedret søkeverktøy (ZDNet)
 • Slack forklarer rollen til AI og maskinlæring i bedriftssamarbeid (ZDNet)
 • Video: Slack CTO forteller hvordan skydefinerte selskapets produkt og intern IT (ZDNet)

Når lanserte Slack?

Slack ble opprinnelig utviklet som et internt kommunikasjonsverktøy for teamet som jobber med dataspillet "Glitch" (som har blitt gaffel som Eleven). Mens planene for det spillet ikke oppfylte forventningene, holdt Slack mer løfte som et produkt og ble lansert offentlig i august 2013. Siden den gang har utviklerne aktivt anmodet tilbakemeldinger og implementert nye funksjoner basert på brukerforespørsler.

Siden lanseringen har Slack lagt til støtte for tale- og videosamtaler, der brukere i gratisnivået er begrenset til 1: 1-anrop. Betalte nivåer kan ha gruppesamtaler med opptil 15 personer. Hvis du foretrekker å ikke bruke Slacks interne implementering, er det (og vil fortsette å være) mulig å bruke Skype-integrasjon i stedet. Som en del av fokuset på arbeidsgruppesamarbeid har Slack økt granulariteten i kontrollen som er tilgjengelig for gruppeadministratorer, i tillegg til økt støtte for skjermdeling i videosamtaler.

Fra september 2019 har Slack 10 millioner aktive brukere daglig over hele plattformen, med mer enn 100, 00 betalte team. Tidligere indikerte Slack at 200 000 utviklere bygger applikasjoner for bruk med Slack.

Slack er det hyppige gjenstand for anskaffelses rykter. I mars 2016 ryktes det at Microsoft forberedte et tilbud på 8 milliarder dollar til selskapet, selv om dette tilsynelatende ble nedlagt veto av Satya Nadella og Bill Gates. I juni 2017 ryktes det at Amazon hadde interesse av å kjøpe Slack Technologies til en estimert prislapp på 9 milliarder dollar. Slack fullførte finansiering av serie H i august 2018, og brakte den til en verdsettelse av 7, 1 milliarder dollar. Slack økte til en verdi på 23 milliarder dollar etter børsnoteringen 20. juni 2019.

Tilleggsressurser:

 • Slacks nye sikkerhetsfunksjoner gir bedriftsadministratorer mer kontroll over data (TechRepublic)
 • Slack lanserer delte kanaler og styrker internasjonalt fotavtrykk (ZDNet)
 • Slakk tips og triks: Mestre kunsten å jobbe samarbeid (ZDNet)
 • Nye delte kanaler tillater 2 selskaper å samarbeide i Slack (TechRepublic)
 • Slack går på college: Hvordan det kan forbedre klasseromsopplevelsen (TechRepublic)
 • Slack har blitt limet for en organisasjons produktivitet (ZDNet)

Hvilke tjenester konkurrerer med Slack?

Microsofts Teams-plattform er den primære konkurrenten mot Slack. Lag lansert 14. mars 2017, til stort sett negativ kritikk, ettersom bruk av Team krevde abonnement på Office 365 - en tjeneste som (den gang) startet på $ 60 per bruker per år, og koster $ 240 per bruker per år hvis hele utvalget av Office-apper er inkludert. Videre var det i utgangspunktet ikke mulig å legge til folk utenfor en organisasjon, noe som førte til at ZDNet's Ed Bott erklærte at for "små bedrifter, frilansere og smidige organisasjoner, er det en ikke-startpakke." Microsoft la til denne funksjonen et år senere. Microsoft introduserte et gratis lag av lag i juli 2018, for å konkurrere head-to-head med Slacks freemium-modell.

Merkelig nok ble Microsofts applikasjon "Skype for Business" (som ble kalt Microsoft Lync fra 2011-2015, og Microsoft Office Communicator fra 2007-2010) erstattet med Teams. På samme måte har Microsoft Classroom også blitt erstattet med Teams. Til tross for at disse produktene ble erstattet med Teams, er Yammer, som ble kjøpt opp av Microsoft i 2012 for 1, 2 milliarder dollar, ennå ikke avviklet.

10 tegn du kanskje jobber for galt selskap (gratis PDF)

Den uavhengige konkurrenten Twist fakturerer seg selv som et "kommunikasjonsverktøy for team som tror det er mer å jobbe enn å følge med på gruppeprat-apper." Den har en med vilje minimalistisk tilnærming, da den mangler en online statusindikator. Det finnes en gratis lagring, med lagring av meldinger begrenset til en måned. Det ubegrensede nivået er tilgjengelig for $ 5 per bruker per måned.

Åpen kildealternativer til Slack finnes også. Det mest populære av disse er Matrix-prosjektet, som kan prøves gratis på Riot.im.

Atlassians HipChat- og Stride-meldingsplattformer var de største Slack-konkurrentene, men i juli 2018 kunngjorde selskapet at de ville bli avviklet, med eksisterende arbeidsområder migrert til Slack.

Tilleggsressurser:

 • WhatsApp tester nye forretningspratfunksjoner, ser ut til å forbedre kundekommunikasjonen (TechRepublic)
 • Google Hangouts-chat: Den smarte personens guide (TechRepublic)
 • Box integreres med Microsoft Teams, og skaper hub for milliarder av Office-filer i skyen (TechRepublic)
 • Microsofts Slack-konkurrent, Teams, skal være tilgjengelig 14. mars (ZDNet)
 • Microsoft Teams gjennomgang: Seriøs konkurranse om Slack and HipChat (ZDNet)
 • Hvordan Twist har som mål å konkurrere mot Slack med sin egen tilnærming til samarbeid (TechRepublic)

Hvordan blir jeg slakk?

Du kan opprette teamet ditt gratis for å begynne å evaluere plattformen. For kvalifiserte utdanningsinstitusjoner tilbyr Slack rabatter på 85% fra den årlige prisen på Standard og Plus-planene. For ideelle organisasjoner tilbyr Slack gratis tilgang til Standard-planen.

Tilleggsressurser:

 • 5 tips for å komme i gang med Slack (TechRepublic)
 • Tips: Hva er de beste måtene å bruke Slack på for forretninger? (TechRepublic)
 • Hvordan koble apper til Slack for bruk i klasserommet (TechRepublic)
 • 10 ressurser for å få mest mulig ut av Slack på arbeidsplassen din (TechRepublic)
 • Hvordan bygge et effektivt samarbeidssystem med Slack og Evernote (ZDNet)

Hvordan bruker jeg Slack?

Slack har ikke en spesiell bratt læringskurve, selv om noen funksjoner som i stor grad øker brukervennligheten kan være vanskelige å overflate på grunn av uklare signaler fra brukergrensesnittet. Mens individuelle meldinger kan være stjernemerket (ligner på Gmail, for å redde dem for enkel fremtidig tilgang), er det forskjell mellom stjernemerkede elementer og stjernemerkede kontakter - for å forhindre at en kanal eller direkte melding forsvinner fra sidefeltet, kan du den for øyeblikket åpne kanalen eller direktemeldingen ved å klikke på den bittesmå stjernekonturen under navnet deres øverst i vinduet.

For mer informasjon om hvordan du kommer i gang med Slack, sjekk ut lenkene nedenfor.

Tilleggsressurser:

 • Hvordan lage eller bli med i et Slack arbeidsområde (TechRepublic)
 • Hvordan endre et Slack channel name (TechRepublic)
 • Hvordan redigere og oppdatere Slack-profilen din (TechRepublic)
 • Hvordan sende private meldinger i Slack (TechRepublic)
 • Slik følger du meldinger i Slack (TechRepublic)
 • Hvordan sette opp Slack søkeordvarsler (TechRepublic)
 • Hvordan legge til egendefinerte emoji til Slack (CNET)

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag Bilde: Slack

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com