Seks Google News-krefter du ikke visste at du hadde

Hvis du bare kjenner Google Nyheter fra hvordan det så ut for et år eller to siden, tenker du på en side full av blå overskriftlenker. I disse dager kan Google Nyheter gjøre mye mer for å hjelpe deg med å holde deg oppdatert på nyhetene du ser på i løpet av din karriere, sammen med nyhetene fra verden utenfor skjermen.

Googles webtjenester, som deres Google Apps-plattform, endres hele tiden, og med mindre du følger de mange, mange offisielle Google-bloggene, kan du enkelt gå glipp av en ting eller to (eller fem) som virkelig kan hjelpe deg.

Få nyhetsredaktører til å gi deg de beste tingene deres

Google har lenge søkt å få en balanse mellom sin lager-i-handel algoritmiske søkeeffektivitet og ønsket fra publiseringsenheter om å fortelle en historie og fange en søkers oppmerksomhet. De nye redaktørenes valg er et godt eksempel. Dette er akkurat slik de høres ut: høyre i sidelinjen til Google Nyheter: utvalg av interessante, relevante og ellers push-stand historier som utgivere plukker ut selv. Du kan bla mellom en håndfull forlag for øyeblikket, inkludert New York og Los Angeles Times, Market Watch, Wall Street Journal, The Atlantic og andre, og flytte en glidebryter nederst i hver publikasjon for å bestemme hvor ofte den dukker opp i strømmen din. Det er en god introduksjon til neste trinn.

Kutt ned eller bulk opp bestemte emner og kategorier

Trykk på "Tilpass" -knappen i øverste høyre hjørne. Et nytt sett med skyvekontroller og kontroller hopper under knappen du nettopp trykket, og den første inneholder generelle glidebrytere for brede emner: Amerikanske nyheter, verdensnyheter, næringsliv, helse og lignende. Hvis du bruker Google Nyheter til veldig spesifikke formål, eller ønsker å gjøre det, kan du gå videre og kutte ned tingene du ikke trenger.

Men la oss si at du veldig spesifikt sporer historier om et tema, som Standard & Poors nylige nedjustering av USAs gjeldsrating. I boksen nederst på "Tilpass Google Nyheter", begynner du å skrive inn et emne, og Google bør oppgi automatisk fullføringsalternativer. Velg det mest passende, og flytt deretter glidebryteren til høyre for å se det emnet ofte / alltid. Du kan selvfølgelig bruke dette til å forhindre at enkelte emner bare vises "Sjelden." Og på venstre sidefelt der nyhetsemner er oppført, kan du klikke på det egendefinerte emnet for å se en hel side full av nyheter om det emnet.

Forbud eller promoter individuelle nyhetskilder

Sjansen er stor for at du føler deg på en eller annen måte med Fox News, New Yorker og TechCrunch. Vil du se flere av dem, eller absolutt ingen av dem? Google Nyheter gir generelle glidebrytere i "Juster kilder" for populære kilder, sammen med samme type individuelle type-og-finn-kilder. Hvis du har lokale kilder du vil komme over oftere, skriver du dem inn i boksen, og sjansen er stor for at du finner dem - Nyheter har mer enn 50 000 kilder på dette tidspunktet. Klikk på "Legg til", og flytt deretter glidebryteren et sted langs linjen fra "Aldri" til "Ofte."

La Google Nyheter finne overskrifter i nærheten uansett hvor du er

Google Nyheter kan gi overskrifter for området du fysisk sitter i, men hvis du bare skriver inn den spesifikke byen din for å tilpasse den, går du glipp av et bredere spekter av nyhetsbevissthet. Den andre boksen på høyre sidefelt viser lokale nyheter. Klikk på "Rediger" -koblingen til høyre for områdets navn, og merk av i boksen "Bestem mitt geografiske område automatisk." Nå vil News tilby et bredere spekter av overskrifter basert på innkjøp, og når du åpner en nettleser i en annen by, vil du også se nyhetene der, uten å måtte åpne hotellets dør.

Gjør hvordan blog-y og PR-ish nyhetene dine kan bli

Som standard tillater Google Nyheter rett pressemeldinger og uavhengige blogginnlegg i nyhetsfeedene dine, hvis de samsvarer med emnene og interesseområdene dine, og oftere hvis det er mangel på annet materiale. Hvis du føler at du får litt for mye offisiell filtrering, eller veldig uoffisiell punditry, kan du endre den blandingen i innstillingene dine. Ja, til og med Google Nyheter har innstillinger som er tilgjengelige fra tannhjulikonet øverst til høyre (når du er logget inn på en Google-konto).

Flytt alternativknappene for pressemeldinger og blogger mellom "Ingen" og "Mer" for å finpusse hvor ofte disse kildene dukker opp. Mens du er her, kan du vurdere å endre Google News-utseendet med et valg i en kolonne / to kolonner, og følg gjerne av for "Vis Google Nyheter-merket" -alternativet hvis du virkelig ikke er interessert i å skryte av online venner om hvor mye nyheter du bruker i nettleseren.

Nyhetsbrevet Google i Enterprise ukentlig hjelper profesjonelle med å få mest mulig ut av Google Dokumenter, Google Apps, Chrome, Chrome OS og alle andre Google-produkter som brukes i forretningsmiljøer.

Slå av automatisk tilpasning og bli den ultimate redaktøren

Visste du at Google Nyheter automatisk legger til noen seksjoner på forsiden for Nyheter, basert på hvor ofte du har klikket på visse artikler tidligere? Nei? Vel, de kunngjorde det, og det testes visstnok bra med brukere og utgivere. Men hvis du vil ha veldig spesifikk kontroll over det du ser på nyhetssiden din, kan du bla til bunnen av nyhetssiden og klikke på "Standard US Edition", i stedet for standard "Personalised US Edition." Så igjen, kan du finne etter noen uker med surfing i dine egne parametere at å få akkurat det du ønsket deg i Google Nyheter er en blandet slags velsignelse.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com