Samsung støtter ante for rimelige Chromebook med Intel-prosessor, nytt kamera

Hvorfor bør du vurdere en Chromebook? Dette er tre grunner. Hvis du er ute etter en ny bærbar PC, kan en Chromebook være et godt alternativ. Her er hvorfor, og hvorfor ikke.

Samsung kunngjorde nylig den nye Chromebook Plus V2 med forbedret nettbrettfunksjonalitet og nye funksjoner som vil øke produktiviteten.

Den populære hybriden for bærbare nettbrett vil være raskere og langvarig med en ny Intel CPU og forlenget batteritid. V2 vil kjøre på en Intel Celeron-prosessor 3965Y for å øke hastigheten fra fjorårets modell, som kjørte på en ARM-prosessor, ifølge Samsungs pressemelding. Men, som bemerket av Engadget, denne opptrappingen i behandlingen er ikke så effektiv som Chromebook Pro's Intel Core M3.

SE: Retningslinjer for beregning av mobilenheter (Tech Pro Research)

Som den originale Chromebook Plus, kommer V2 med 4 GB RAM og 32 GB intern lagring - ikke verst, men ingenting å skrive hjem om. Funksjoner som en innebygd penn og 1-megapikslers frontvendt kamera vender tilbake til den nye modellen, bemerket utgivelsen, og holder fokus på produktivitet og drar nytte av den konvertible formfaktoren.

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Samsungs kunngjøring la vekt på at V2 var bygget for "fleksibilitet og produktivitet." Oppdateringene viser at selskapet prøver å øke produktets nettbrettfunksjonalitet ved å rulle ut nye nettbrettvennlige funksjoner, spesielt et bakovervendt kamera.

I tillegg er V2s tastatur bygget for å motstå mindre søl. Denne typen holdbarhet blir stadig mer vanlig blant bærbare datamaskiner og tynne klienter, og kan bli standard for forretningsapparater i fremtiden.

I følge Samsung vil V2 veie 2, 91 pund, noe som gjør det enklere for transport. Med den lave vekten blir det mindre merkbart etter å ha blitt båret rundt hele dagen i en pose eller koffert.

V2 vil være tilgjengelig 24. juni, heter det i utgivelsen, og vil bli priset til $ 500 - en økning på $ 50 fra den opprinnelige Plus-modellen, ifølge Engadget.

De store takeawayene for teknologiledere:
  • Nye funksjoner i Samsungs Chromebook Plus (V2) øker nettbrettfunksjonaliteten for en mer effektiv arbeidsopplevelse.
  • V2 vil øke produktiviteten med en raskere Intel-prosessor og lang levetid på batteriet, noe som gjør det til et godt alternativ for forretningsreisende, eller som en annen maskin.

Google Weekly Newsletter

Se hvordan du får mest mulig ut av Google Dokumenter, Google Apps, Chrome, Chrome OS, Google Cloud Platform og alle andre Google-produkter som brukes i forretningsmiljøer. Leveres fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com