Samsung Flip er en tavle med Minority Report-esque for å øke møteproduktiviteten

CES 2018: Produktene og selskapene å se på Mens mye av CES-mengden fikseres på store TV-er og tilkoblede biler, har vi historiene om AI, data og 5G som vil påvirke fremtidens virksomhet.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Samsung Flip er en digital flip-chart skjerm som lar flere brukere delta, med merknader og notater laget med en finger eller smart penn.
  • Flip-funksjonene er innebygd søk og ekstra sikkerhetsfunksjoner for å beskytte sensitive møtedata fra utenforstående.

Etter ledelsen av Microsoft Surface Hub og Google Jamboard, avslørte Samsung sitt digitale tavleprodukt, Samsung Flip, på CES 2018 i Las Vegas på søndag.

Digitale tavler har ikke tatt av på en stor måte, men de kan være et tegn på hvordan fremtiden til kontormøter vil se ut. De har potensial til å hjelpe selskaper i deres papirløse innsats, samtidig som de øker innsatsen for digital transformasjon.

Målet med Flip, som med sine Microsoft og Google-konkurrenter, er å gjøre forretningssamarbeidet mer sømløst. Ved hjelp av håndbevegelser eller en smart pekepenn kan møtedeltakere kommentere diagrammer, ta notater og mer på tavlen.

Opptil fire personer kan jobbe på Flip samtidig, og enheten har et innebygd søk for å gjøre det lettere å finne et tidligere prosjekt eller et notat, heter det i utgivelsen.

Flips største salgsargument og differensierer er dens evne til å samhandle med andre enheter. I følge pressemeldingen er den kompatibel med enten en trådløs tilkobling eller en rekke porter, inkludert USB. Denne integrasjonen lar brukerne se Flip-innhold på sin personlige bærbare datamaskin eller smarttelefon, samtidig som de også lar dem dele data som er lagret på enheten deres til Flip-brettet, heter det i utgivelsen.

En sikker, sentral database lagrer innhold opprettet på Flip under et møte. Disse detaljene er da bare tilgjengelige for godkjente brukere som autentiserer med passord, heter det i pressemeldingen. Når de har signert det, kan disse godkjente brukerne laste ned møteinnholdet eller sende det til kollegene.

I en gitt økt kan brukere få tilgang til opptil 20 sider med skriveplass som er gjort tilgjengelig som en rullende strøm. Som bemerket i utgivelsen, kan Flip brukes i portrett eller liggende retning, og kan monteres på veggen eller på et rullende stativ, selges separat.

Den 55-tommers smarte skjermen vil gi deg rundt 2.700 dollar, ifølge Samsungs nettsted. Det vil begynne å sende senere denne måneden.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com