Salesforce Sustainability Cloud hjelper kunder med å redusere sitt karbonavtrykk

Salesforce Sustainability Cloud hjelper kunder med å redusere sitt karbonavtrykk Datavisualisering er en nøkkelkomponent i Salesforces Sustainability Cloud, som hjelper kunder å spore deres innvirkning på miljøet.

På Dreamforce 2019 i San Francisco snakket TechRepublics Bill Detwiler med Salesforces administrerende direktør for bærekraft Patrick Flynn og GM for Sustainability Cloud Ari Alexander om selskapets Sustainability Cloud. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Må-lese sky

  • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
  • De viktigste skyutviklingen i tiåret
  • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
  • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

Bill Detwiler: Sporing av bærekraft er viktig for selskaper når de jobber for å redusere karbonavtrykket, og her på Dreamforce 2019 gleder jeg meg over å være her sammen med to herrer for å snakke om hva Salesforce gjør innen bærekraft og et nytt produkt de har, Bærekraftssky.

Sammen med meg er Patrick Flynn og Ari Alexander. Patrick, la oss begynne med deg. Snakk om Salesforces innsats for bærekraft og hvordan du integrerer dette i alt Salesforce gjør.

Ansettingssett: Salesforce Developer (TechRepublic Premium)

Patrick Flynn: For Salesforce er miljøet en viktig interessent. Når vi tenker på våre verdier av tillit, innovasjon, kundesuksess, likhet, blir vi drevet til å være ledende innen miljøansvar. Jeg er virkelig begeistret for hvor modne mange av kjerneprogrammene våre er akkurat nå. Du skjønner at når et selskap som Salesforce begynner sin miljøreise, er det veldig viktig å tenke på hva som er de største påvirkningsområdene vi har - som et skyselskap som har med datasentrene å gjøre og strømmen de bruker, kontorene våre, våre ansatte, forretningsreiser, på tvers av alle områdene vi har hatt stor suksess i det siste.

For eksempel er alle produktene våre karbonneutrale. Vi er på vei til 100% fornybar energi. Vi treffer det i FY22. Blant våre ansatte har vi en av fem deler av vår Earthforce-gruppe som gjør mange ting over hele kloden for å ha en miljøpåvirkning lokalt. Fordi vi har nådd denne modenheten på de viktigste programområdene våre, er det på tide å begynne å tenke på de initiativene som har en sjanse til å gi effekt på planetarisk skala. Hva er miljøinitiativene som kan ha resultater som er hundre X - tusen X - større enn Salesforce? Vi begynner å tenke på å engasjere investorsamfunnet, engasjere vår forsyningskjede, og - på en virkelig stor, spennende ny måte - å tenke på bruken av teknologi i hendene til kundene våre, slik at de kan endre virksomheten.

Bill Detwiler: Så Ari, la oss hoppe rett inn i Sustainability Cloud fordi målet er å hjelpe Salesforce-kunder med å spore deres bærekraftinnsats. Fortell meg om selve produktet og hvordan kundene dine bruker det eller kan bruke det.

Ari Alexander: Akkurat som vi alltid har hjulpet kundene våre med alle slags transformasjoner de står overfor - enten det er overgangen til mobil eller til sosial eller til AI - ber kundene oss i økende grad samarbeide med dem, med teknologi og med råd om hvordan man takler et raskt skiftende klima. Sustainability Cloud hjelper dem virkelig å begynne den reisen ved å sette pålitelige data på en pålitelig plattform som hjelper dem å få en følelse av hva deres miljøpåvirkning er. For de fleste av våre kunder er det en helt ny øvelse, og for mange som hadde vært med på dette i mange år som vi har, er det fortsatt mye virksomhetsforbedring som må gjøres der for å få effektivitet og fokusere på strategisk arbeid, snarere enn ineffektiviteten til datainnsamling.

Bill Detwiler: Jeg vet at en av de viktigste anskaffelsene som Salesforce har gjort nylig, er Tableau. Det er noe jeg tror er veldig viktig når vi snakker om et tema som bærekraft og rapportering - å kunne visualisere alle disse dataene vi samler inn. Snakk om hvordan Sustainability Cloud hjelper selskaper med å fortelle den historien om deres bærekraftinnsats. Hvilken type visualiseringer kan de få? Hvilken type data kan gå inn? Kan de samle? Kan de analysere?

Ari Alexander: Du har helt rett i at det er et lite antall mennesker i et selskap som kommer til å være ansvarlig for den datainnsamlingsinnsatsen - for å finne ut hva som er deres karbonavtrykk - men det er veldig mange mennesker interessert i resultatet av det. Det er her datavisualisering gjør en kraftig jobb med å oversette mellom fageksperter og resten av oss som vil vite: hva er miljøpåvirkningen vår, og hvor skal vi iverksette tiltak? I Salesforce Sustainability Cloud har vi forhåndsbygget dashbordmaler for å vise en ledelse på C-nivå hvordan brytes karbonavtrykket ditt? Inn i hvilke deler av virksomheten din? I hvilke regioner? De kan raskt se hvor skal de ta grep først.

Hybrid sky: En guide for IT-proffer (TechRepublic nedlasting)

Bill Detwiler: Patrick, snakker om de forskjellige interessentene i en organisasjon som er ansvarlig for denne bærekraftsinnsatsen, hvordan tar du innsats fra C-nivå? Trykk det ned gjennom resten av organisasjonen, og skyv det deretter globalt over store multinasjonale selskaper med titusenvis av ansatte og på hvilken måte gjøre dem engasjert i selskapets bærekraftinnsats?

Patrick Flynn: Det minner om et av de beste fenomenene her hos Salesforce og i økosystemet for bærekraft globalt, som er ånden for samarbeid. Vi er alle inne i dette etter det samme sluttmålet: å gjøre planeten bedre for kommende generasjoner. Ari nevnte at det er dette fenomenet der gapet mellom de som har tilgang til pålitelige data og de seniormedlemmene i selskapet som trengte for å ta strategiske beslutninger, utvides. Å kunne generere pålitelige data om Sustainability Cloud og deretter visualisere dem på den mobile enheten til den utøvende - av styremedlemmet - for å informere om deres strategiske beslutningsprosess. Det er en helt annen måte som et bærekraftteam vil operere i fremtiden. Slik det skjer nå er at det er et typisk team med lite ressurser som bruker mye tid på å samle dataene over en veldig lang tidsramme. Når de har fått det i hånden, er det utdatert, og de kan ikke bevege seg i takt med virksomheten eller ha de typene samtaler som trengs på det nivået de blir bedt om å ha dem.

Bill Detwiler: Ari, fra ditt synspunkt, hvordan er det Sustainability Cloud er i stand til å hjelpe selskaper med å komme seg raskt? For å flytte skalaen sin og med hastighet?

Ari Alexander: Vi ser rundt 8000 selskaper som så langt deltar i denne globale samtalen ved å telle deres karbonavtrykk, og vi har godt over 150 000 kunder. Det store flertallet av kundene våre leter etter et sted å begynne, og for dem kommer de til å bli veiledet om prosessen med å gå gjennom karbonfotavtrykkøvelsen for første gang og raskt finne seg i stand til å oversette fra det den øvelsen så ut som de som vil vite hva som kom ut av det. De kommer ikke til å ha ressurser og tid og folk til å virkelig gjøre alt det slags beregning av arbeid og datavisualisering selv.

Vi har virkelig prøvd å pakke det opp og gjøre det veldig tilgjengelig for førstegangs karbonregnskapsførere, og til stor glede for oss finner vi også ut at folk som har vært med på dette i mange år forteller oss at de også ville synes det er verdifullt fordi de faktisk har jobbet i regneark i mange år, og at det har vært en veldig smertefull prosess. Vi føler virkelig at vi kommer til dette problemet på markedet i en tid der det er et enormt etterspurt behov for å få fart på regnskapsprosessen og finne ut hvordan vi skal iverksette klimatiltak i alle sektorer i hver geografi.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com