SaaS-pakker som Office 365 driver skyutplasseringer med 2x bruk av G Suite

Hvordan nye teknologier gjør skyen kostnadseffektiv for virksomheten Ny produktansvarlig i Relic, Jim Gochee, forklarer hvorfor skyen kan spare penger og øke effektiviteten.

Globale skyadopsjonstall har nådd et høydepunkt hele tiden, med 81% av organisasjonene som nå bruker skyapper, ifølge en onsdag-rapport fra Bitglass. Dette tallet er opp fra 59% i 2016, og bare 24% i 2014, fant rapporten.

Bitglasss fleksibilitet, produktivitet og kostnadsbesparende fordeler med skyapper har gitt næring til utbredt adopsjon i hver bransje, konkluderte Bitglass etter å ha kartlagt 135 000 organisasjoner for rapporten.

Må-lese sky

  • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
  • De viktigste skyutviklingen i tiåret
  • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
  • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

Når det gjelder skyappsuiter, kan G Suite ha hatt en tidlig fordel i 2014, men i dag er Microsoft Office 365 valget for et flertall av bedriftene, fant rapporten. Mer enn 56% av organisasjonene har distribuert Office 365 i 2018, opp fra 34% i 2016. Til sammenligning er det bare 25% av selskapene som bruker G Suite - samme beløp som i 2016.

Til tross for veksten av Microsoft Azure og Google Cloud Platform, er Amazon Web Services (AWS) fortsatt den beste infrastrukturen som en tjenesteløsning for bedrifter i alle bransjer, heter det i rapporten. I gjennomsnitt bruker nå cirka 14% av firmaene over hele verden AWS, med teknologifirmaer som bruker det oftest (22% adopsjon).

Og på bare noen få år på markedet har Slack blitt en av de mest vedtatte skybruksområdene over hele verden, og brukes nå i 43% av foretakene, viser rapporten.

Cloud-apper blir adoptert mest av store bedrifter, fulgt av mellomstore organisasjoner og deretter små bedrifter. Jo flere selskaper vokser, desto mer sannsynlig er det at de tar i bruk nye sky-applikasjoner, fant rapporten.

Rapporten har imidlertid fortsatt en tendens til å henge etter når det gjelder skysikkerhet. Bare 25% av organisasjonene har tatt i bruk single sign-on (SSO), som, kombinert med multifaktor-godkjenning, reduserer risikoen for nettfisking og passordhack. Utdannings- og finansnæringene er toppadministratorer av SSO, henholdsvis 40% og 29%, mens detaljhandel (15%) og engineering (11%) er blant de laveste.

"Cloud-adopsjon treffer nye høydepunkter år etter år da organisasjoner over hele verden har kommet til å stole på plattformer som Office 365 og AWS, men det er overraskende å se at langt færre organisasjoner har investert i grunnleggende teknologier som SSO for å beskytte dataene i skyen, " Rich Campagna, CMO for Bitglass, sa det i en pressemelding.

Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • 81% av organisasjoner globalt bruker nå skyapper, en økning på 37% siden 2016. - Bitglass, 2018
  • 56% av organisasjonene har tatt i bruk Office 365, mot 25% som har tatt i bruk G Suite. - Bitglass, 2018

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com