Gjennomgang: Filoverføringer med WS_FTP Professional

WS_FTP Professional er en ekstremt fullverdig FTP-klient. Den støtter et bredt spekter av tilkoblinger, har et brukergrensesnitt som er godt designet, og støtter et bredt utvalg av skript og andre automatiseringsalternativer. Hvis det er noe du vil gjøre med FTP-operasjoner, kan WS_FTP Professional sannsynligvis gjøre det.

spesifikasjoner

 • Operativsystemer som støttes: Windows XP SP2, Vista og Windows Server 2003 (32 bit), 2008 (32 bit)
 • Systemkrav: 32 MB RAM og 32 MB diskplass
 • Tilleggsinformasjon: Produktnettsted
 • Hvis du vil se nærmere på, sjekk ut TechRepublic Spotlight Photo Gallery

Hvem er det for?

WS_FTP Professional passer godt for folk som gjør mye FTP-overføringer, spesielt overføringer til en rekke verter. Brukere som er villige til å lese hjelpefilen, eller eksperimentere litt, vil få mye mer smell for pengene sine, ettersom WS_FTP Professional har mange lag med funksjonalitet utover grunnleggende filoverføringer.

Hvilke problemer løser det?

Hvert operativsystem leveres med en slags FTP-klient, og hver nettleser kan også jobbe med FTP. Noen brukere har imidlertid mer sofistikerte behov enn hva den innebygde OS- og nettleser-FTP-klientene er designet for å håndtere. For disse brukerne er det nødvendig med en spesiell FTP-applikasjon. WS_FTP Professional er en ekstremt fullverdig FTP-klient, bygd for å håndtere behovene til avanserte FTP-brukere.

Utrolige funksjoner

 • Mange filoverføringsalternativer: WS_FTP Professional støtter et stort antall FTP-servere og krypteringsalternativer.
 • Meget automatisk: WS_FTP Professional har mange alternativer for å automatisere funksjonaliteten, inkludert skripting.
 • Stor brukergrensesnitt: WS_FTP er bygget for bare én funksjon, og brukergrensesnittet støtter den funksjonaliteten godt.

Hva er galt?

 • Kostnad: WS_FTP er ikke gratis, i direkte sammenligning med mange av konkurrentene. For øyeblikket krever oppgraderinger mellom større versjoner en gjeldende vedlikeholdskontrakt.
 • Overkill for mange brukere: Mens WS-FTP kan være en sveitsisk hærskniv, trenger mange FTP-brukere bare en enkel skrutrekker.

Konkurransedyktige produkter

 • CuteFTP
 • FileZilla
 • FTP-sjef

Ergo for virksomheten

FTP-tilkoblingen innebygd i de fleste operativsystemer og nettlesere er bare utilstrekkelig for noe annet enn de enkleste oppgavene. Hvis du er noen som trenger å gjøre mer enn å blande noen få filer frem og tilbake via FTP noen ganger i måneden, trenger du sannsynligvis en FTP-applikasjon som kan gjøre mer enn "det grunnleggende." Avhengig av dine behov, er det et bredt utvalg av gratis og rimelige FTP-klienter der ute.

WS_FTP Professional faller helt øverst på skalaen både når det gjelder funksjonssett og kostnader. Det er virkelig den "kjøkkenvasken" for FTP-applikasjoner. Alle tenkelige funksjoner, krypteringsalternativer og automatiseringsmuligheter (helt ned til å slå av datamaskinen etter at overføringen er fullført) støttes.

Trenger du å synkronisere filsystemer? WS_FTP Professional har du dekket. Er du en frilanset webdesigner som enkelt trenger tilgang til nettstedene for flere kunder gjennom dagen? Grensesnittet med flere flater hadde du dekket.

Heldigvis for de mindre avanserte brukerne, lar WS_FTP Professional deg oppdage funksjonene slik du trenger dem. For den mest grunnleggende funksjonaliteten har WS_FTP Professional et brukergrensesnitt som er lett å forstå. Gitt WS_FTP Professional-prisen, hvis du ikke skal bruke noen av de avanserte funksjonene, vil du sjekke ut de andre gratis og rimelige FTP-klientene på markedet, inkludert WS_FTP Professionals "lillebror", WS_FTP Home.

Bruker vurdering

Har du møtt eller brukt WS_FTP Professional? I så fall, hva tror du? Ranger opplevelsen din og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com