Inntektene fra skytjenester og infrastruktur når 150 milliarder dollar i første halvår av 2019

Administrere multicloud: Slik administrerer du den nye standarden for enterprise computing. Spesialfunksjonen ZDNet og TechRepublic om multicloud ser på å administrere flere nettskyleverandører, hvordan du spiller dem av hverandre, og hvilke leverandører og verktøy som kan hjelpe deg med å administrere flere skyer.

En ny rapport fra Synergy Research Group fant at selskaper som fokuserte på skyen, klarte å få inn $ 150 milliarder dollar i inntekter gjennom første halvår av 2019. Skyoperatører og leverandører som jobber i syv forskjellige markedssegmenter for service og infrastruktur klarte å nå milepælen innen juni, som representerer en 24% økning fra 2018.

Bedrifter beveger seg i økende grad bort fra maskinvaretunge systemer og mot skyoppsett, med leverandører som ser den største veksten i etterspørselen etter infrastruktur som en tjeneste og plattform som en tjeneste. Skyoperatører så en vekst på 44% i begge deler, fulgt av Software-as-a-Service (SaaS) på 27%

"Cloud-tilknyttede markeder vokser med kurs fra 10% til godt over 40%, og årlige utgifter til sky vil dobles på under fire år, " sier John Dinsdale, sjefanalytiker i Synergy Research Group. "Cloud dominerer i økende grad IT-landskapet."

Synergy Research Groups studie fant at utgiftene til maskinvare og programvare for offentlig, privat og hybrid infrastruktur økte med litt over 10%.

Spesiell rapport: Cloud v. Datasentervedtak (gratis PDF) (TechRepublic Premium)

Bedrifter brukte også mye penger på leasing og colocation-tjenester for datasenter for å håndtere og huse skyinfrastrukturen.

Til sammen er utgiftene til skytjenester nå langt større enn utgiftene til å støtte datasenterinfrastruktur, heter det i rapporten.

"Infrastrukturinvesteringer fra skytjenesteleverandører hjalp dem med å generere over $ 90 milliarder dollar i inntekter fra skyeinfrastrukturtjenester (IaaS, PaaS, vert for private skytjenester) og enterprise SaaS, i tillegg til at infrastrukturen deres støtter internettjenester som søk, sosiale nettverk, e-post, e-handel, spill og mobilapper. "

Selskapene som drar mest nytte av denne økningen i virksomheten inkluderer Microsoft, Amazon / AWS, Dell EMC, Cisco, HPE og Google, samt Salesforce, Adobe, VMware, IBM, Digital Realty, Equinix og Rackspace.

I følge studien kontrollerte disse selskapene halvparten av markedet og hentet inn 75 milliarder dollar fra skytjenestene sine. Amazon, Microsoft og Google var ledende innen infrastruktur som en tjeneste og plattform som servicesystemer.

"Cloud har åpnet for en rekke muligheter for nye markedsdeltakere og for forstyrrende teknologier og forretningsmodeller, " la Dinsdale til.

"Amazon og Microsoft har ledet siktelsen når det gjelder å skifte endringer og aggressivt øke skyinntektsstrømmer, men mange andre teknologiselskaper drar også fordel. Den første siden er at noen tradisjonelle IT-aktører har vanskelig for å balansere beskyttelsen av eldre virksomheter med trenger å favne sky fullstendig. "

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com