Fjern sugen fra telefonlivet ditt med Google Voice

Fra uoffisiell meningsmåling og anekdotisk bevis har jeg tenkt på Google Voice som en god tjeneste som kommer med et (noen ganger) stort offer: cellenummeret ditt.

Hvis du vil ha full Google Voice-opplevelse - gratis og nettbasert SMS / tekstmelding, transkriberte talemeldinger, selektive hilsener og samtalefiltrering og mestring av flere telefoner - og mobiltjenesten din ikke er med Sprint, må du hente en nytt telefonnummer som Google leverer. Og det kan være en alvorlig smerte å få venner, familie, kollegaer og nødkontakter som er byttet over.

Men det er mindre åpenbart at du også kan bruke Google Voice som en fin liten sidetjeneste; et som lar deg beholde det "virkelige" telefonnummeret, men har også noen få ekstra måter å kontakte mennesker, holde plagsamtaler i sjakk og til og med ringe når telefonen er død eller utenfor rekkevidde.

Gi det ut som ditt "Second-Tier Number"

Hvis Google ønsker å gi deg et telefonnummer i retningsnummeret ditt gratis, hvem er det du som vil avslå det? Registrer deg på Google Voice, velg et nummer og begynn å gi det ut og oppdatere det for selskaper og personer du ikke egentlig vil ha ditt sanne mobiltelefonnummer. Sett opp Voice for å videresende til telefonen (e), men endre en innstilling gjennom Voice-nettstedet for å få det til å vise Google Voice-nummeret ditt som ringer-ID. Når du ser at det kjente Second-Tier-nummeret dukker opp, vet du at det er en samtale du sannsynligvis kan la den gå til en telefonsvarer, ettersom det er det du gir ut til butikker, verktøy, personer du møter på konferanser og lignende.

Hold det i oh-crud-telefon-er-døde øyeblikk

Du er hjemme hos foreldrene dine med den forferdelige Verizon-mottakelsen, eller på et sted der telefonen din nettopp har dødd. Og nå, selvfølgelig, må du sende sjefen din (og / eller betydelig annen) og fortelle dem at telefonen din er død. Ta tak i en hvilken som helst hendig enhet med Wi-Fi tilgjengelig, gå til google.com/voice, og send dem en tekstmelding fra Google Voice-nummeret ditt, og signer den med ditt navn eller initialer. De får beskjeden, du får litt pusterom til å lade opp eller finner ut at det ene hjørnet på kjøkkenet hvor du får en bar med service. Hvis du har tilgang til anstendig Wi-Fi, kan du også ringe direkte fra Gmail, helt gratis.

Foreta billigere internasjonale samtaler uten Skype

Enten du registrerer deg for å ta et Google Voice-nummer eller ikke, kan du bruke Google Voice til å foreta alvorlige billige internasjonale samtaler, uten å måtte hente et spesialisert telefonkort eller trene en tid hvor den andre personen kan være på Skype.

Bruk stemmenummeret ditt som en konferansesamtalelinje

Når folk ringer Google Voice-nummeret mens du er i en samtale, kan du ganske enkelt legge dem til i samtalen og gjøre det til en konferanse. Så hvis arbeidsplassen din ikke tilbyr enkel konferansesamtale, kan du la Google Voice takle jobben for deg.

Send gruppetekstmeldinger uten spesiell programvare

Det er ganske mange apper som lar deg føre en samtale med grupper av mennesker på telefonene deres - Beluga, Kik, GroupMe og til og med Google+ (som nettopp omdøpte gruppemeldingsfunksjonen fra "Huddle" til "Messenger"). Noen kan jobbe med direkte SMS-meldinger, mens andre krever at alle har appen installert.

Men hvis du bare trenger å skyte ut en melding til en ikke for stor gruppe mennesker, kan du bruke Google Voice-kontoen din. Logg deg på webapp, klikk på "Tekst" -knappen på venstre side (eller trykk på "m" -tasten på tastaturet), og du kan skrive inn eller lime inn telefonnumre, atskilt med komma, for rask gruppemeldinger.

Bruk den til å lure irriterende innringere til å bli blokkert

Har du en feilinformert inkasso, overflødig veldedighet eller andre grevelige innringere som ikke forstår "Ta meg av listen din"? Ring dem tilbake fra Google Voice-nummeret ditt, identifiser deg, og de vil nesten helt sikkert notere seg det nye nummeret ditt og anta at det er endret, slik forbrukerbloggen forteller det. Bruk deretter Google Voice sine avanserte blokkeringskrefter til å sende disse anropene inn i et svart hull, og hjelpe andre Google Voice-brukere fra å få de samme samtalene.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com