'Produksjonsklare' blockchain-nettverk enklere å bygge på oppdatert Ethereum på Azure

Ethereum: En forklarer Dan Guido, co-grunnlegger og administrerende direktør i Trail of Bits, forklarer hvordan Ethereum fungerer og hvorfor den applikasjonsbaserte cryptocurrency raskt dukker opp som et Bitcoin-alternativ.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Microsoft kunngjorde nye forbedringer av sitt Ethereum on Azure-tilbud, designet for å hjelpe bedrifter med å lage produksjons klare konsortium blockchain-nettverk.
  • Microsoft kunngjorde nye funksjoner for Ethereum on Azure inkludert høy tilgjengelighet av blockchain-nettverkstilstedeværelse, en forenklet distribusjonsopplevelse og overvåking og operativ støtte.

Mandag kunngjorde Microsoft nye forbedringer av sitt Ethereum on Azure-tilbud, designet for å hjelpe bedrifter med å lage produksjons klare konsortium blockchain-nettverk.

Kunder er i økende grad interessert i blockchain-løsningene som er tilgjengelige på Azure Marketplace, ifølge et mandag-blogginnlegg fra Cody Born, programvareingeniør for Azure Global. Nettsikkerhet og helseovervåking er nøkkelen for å bygge produksjonssaker for blockchain, bemerket Born, og forbedringene av Ethereum vil bidra til å oppnå bedre nettverk for bedriftsbruk.

Må-lese sky

  • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
  • De viktigste skyutviklingen i tiåret
  • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
  • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

Blockchain har vist seg å være den største verdien av cryptocururrency, med implikasjoner for nesten alle bransjer. Og noen selskaper bruker allerede den nye hovedboksteknologien i daglig forretningsdrift. Disse oppdateringene fra Microsoft kan gjøre det enklere for bedrifter å utnytte alternativene denne hovedboksteknologien tilbyr.

Microsoft kunngjorde lanseringen av følgende tre funksjoner:

1. Høy tilgjengelighet på blockchain-nettverkstilstedeværelse

Når et selskap deltar i et desentralisert nettverk, er noder nødvendige i konsensusprosessen for å skape et rettferdig, sikkert nettverk, skrev Born i innlegget. Microsoft la til Azure VM Scale Sets (Azure VMSS) og Azure Managed Disks for flere regioner for å sikre høy tilgjengelighet, slik at hvis en node går ned, kan Azure VMSS automatisk gjenopprette den og koble den tilbake til nettverket. "Siden aktive noder kan endre seg over tid, sørger vi for å opprettholde en nøyaktig oppstartsnodeliste, slik at andre medlemmer kan delta i nettverket, " skrev Born i innlegget.

2. Forenklet distribusjonsopplevelse

Microsoft har konsolidert antallet Ethereum-nettverkstopologier til en opplevelse, slik at brukere kan gå gjennom distribusjonsalternativer og bare vise informasjonen som er viktig for ditt individuelle scenario, ifølge innlegget.

3. Overvåking og operativ støtte

Microsoft vil støtte distribusjon av et tilpassbart monitoreringspanel sammen med blockchain-nettverket ditt for å overvåke telemetrien til blockchain-infrastrukturen din. Brukere kan nå overvåke og opprette kundevarsler på CPU, minne og diskkapasitet på tvers av gruve- og transaksjonsnoder, slik at blockchain-nettverk ikke er et blindspor i applikasjonsarkitekturen.

"Den nye malen vår kan distribuere infrastruktur for et frittstående testnettverk, opprettelse av et nytt konsortiumnettverk, eller tillegg av et nytt medlem til et eksisterende konsortiumnettverk, " skrev Born i innlegget. "Nå har et enkelt konsortiemedlem muligheten til å distribuere sitt Blockchain-fotavtrykk i flere regioner for redundans og katastrofegjenoppretting."

Microsofts løsningsmaler tar sikte på å gjøre det raskere og enklere å distribuere og konfigurere et fler-medlemskonsortium Ethereum-nettverk, selv med lite kunnskap om Azure og Ethereum, skrev Born i innlegget.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com