Bare 16% av organisasjonene tror deres nåværende sikkerhet kan beskytte dem i skyen

Bedriftsledere må endre sin sikkerhetsstilling for å forbli trygge i skyen Ifølge Michael Liebow, leder av Accenture Cloud, må virksomhetsledere flytte tankesettet fra å tenke på datasenteret og bevege seg utover for å best mulig omfatte skysikkerhet.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Bekymringen for skysikkerhet økte med 11% blant 400 000 spesialister innen informasjonssikkerhet på LinkedIn.
  • Eksperter er bekymret for mangelen på kvalifisert personale og de relativt svake, utdaterte sikkerhetsverktøyene som for tiden er i bruk av mange selskaper. - Crowd Research Partners, 2018

Cybersecurity-eksperter ga uttrykk for bekymring for økningen i cloud computing, og fremhevet et bredt utvalg av potensielle problemer som enten allerede har dukket opp eller vil komme opp i løpet av en nær fremtid, ifølge en undersøkelse av Crowd Research Partners.

Gruppen snakket med mer enn 1 900 fagpersoner innen cybersikkerhet i det 400 000 medlemmer informasjonssikkerhetsfellesskapet på LinkedIn og jobbet med rapporten med skysikkerhetsleverandører AlienVault, Bitglass, CloudPassage, Cloudvisory, Dome9 Security, Eastwind Networks, Evident.io, (ISC) 2, Quest, Skyhigh og Tenable.

Sikkerhetseksperter som ble omtalt i undersøkelsen, sa at de var bekymret for en rekke trusler mot nettsky-databehandling, inkludert beskyttelse mot tap av data og lekkasje, feilkonfigurasjon av skyplattformer og alvorlig mangel på kvalifisert personell og ekspertise.

Mens arbeidsmengden fortsetter å bevege seg i skyen, avslører studien at sikkerhetsmessige bekymringer er på vei opp igjen, noe som snur en flerårig trend, sier Holger Schulze, administrerende direktør i Cybersecurity Insiders og grunnlegger av LinkedIn-gruppen, i rapporten. "Med halvparten av organisasjonene som spår en økning i skysikkerhetsbudsjetter, krever å beskytte dagens skymiljøer flere og bedre trente sikkerhetsfolk og innovative, sky-native sikkerhetsløsninger for å håndtere bekymringene ved uautorisert tilgang, tap av data og personvern og overholdelse av skyen ."

I følge undersøkelsen trodde bare 16% av organisasjonene at deres nåværende sikkerhetstiltak var nok til å beskytte dem, med 84% som sa at deres sikkerhetstiltak i beste fall hadde begrensede muligheter i cloud computing-miljøet.

Må-lese sky

  • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
  • De viktigste skyutviklingen i tiåret
  • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
  • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

For å løse disse problemene sa 56% av ekspertene at de trodde bedre opplæring og sertifisering av IT-medarbeidere er nøkkelen til å beskytte skymiljøer. I tillegg til opplæring, sa sikkerhetseksperter at selskaper bør prøve å kryptere dataene sine og se på å ansette tredjeparts sikkerhetsteam for å sikre at skyforsyningens forsvar var i ferd med å snu.

Halvparten av organisasjonene som er nevnt i undersøkelsen forventet vekst i skysikkerhetsbudsjetter, med en medianøkning på 22%.

Noen selskaper tar saken i egne hender. I forrige uke kunngjorde Google et nytt Cloud Security Command Center og en rekke nye initiativer som har som mål å sikre skyenettverk.

"I bransjer fra finansielle tjenester til helsetjenester til detaljhandel, er selskaper avhengige av automatisering og skala som skyen tilbyr for å beskytte dataene og kundene - slik at de ansatte kan fokusere på å bygge sin virksomhet, " skrev Urs Hölzle, senior visepresident for teknisk infrastruktur hos Google, i et blogginnlegg tidligere denne måneden.

Hölzle fortsatte senere: "Men skyen gjør det mye enklere å holde deg oppdatert på sikkerhetsproblemer. Omfanget av skysikkerhetsteamene som finner og avhjelper nye trusler, muligheten til å oppdatere mange systemer i skala, og automatisering for å skanne, oppdatere og beskytte brukere alle bidrar til skys unike posisjon for å holde informasjon og mennesker trygge. "

Til tross for løftet om forbedret sikkerhet i skyen, sa rundt 62% av IT-lederne i bedriften nylig at deres lokale sikkerhet var bedre enn den som tilbys i skyen. Følg imidlertid disse 10 trinnene for selskapene som ønsker å gjøre en sikker overgang til den offentlige skyen for å beskytte kritisk arbeidsmengde.

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com