Bare 1/3 av selskapene har oppnådd forventede skyutfall

Hvordan skyen utvikler seg for å forbedre bedriftssikkerhet Microsofts konserndirektør Jason Zander satte seg sammen med Dan Patterson for å diskutere sky migrasjon og hvordan det gagner sikkerhet i bedriften.

Må-lese sky

 • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
 • De viktigste skyutviklingen i tiåret
 • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
 • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

Flertallet av store organisasjoner har ikke sett de fulle forventede fordelene med sky migrasjon, ifølge en fersk Accenture-rapport. Bare en tredjedel av selskapene rapporterte om å oppnå skyforventninger etter migrasjon, noe som indikerte et stort avvik i forventning kontra virkelighet når de går over til skyen.

Rapporten kartla 200 senior IT-fagpersoner fra store bedrifter rundt om i verden, og avslørte kompleksitetene og komplikasjonene som følger med sky migrasjonsreisen. Den tredje av organisasjonene som rapporterte fullt ut å oppnå skyforventninger, sa at forventningene ble innfridd i fire viktige kategorier: Kostnad, hastighet, forretningsinnsats og servicenivå.

Spesiell rapport: Cloud v. Datasentervedtak (gratis PDF) (TechRepublic)

"Som de fleste nye teknologier, tar det å ta de tiltenkte fordelene med sky, det er en læringskurve påvirket av mange variabler og barrierer, " sa Kishore Durg, administrerende direktør i Accenture Cloud for Technology Services, i en pressemelding. "Å ta skyprogrammet ditt til neste nivå er ikke noe noen kan gjøre over natten - klienter må oppsøke det strategisk med en pålitelig partner for å få tilgang til dyp ekspertise, vise målbar forretningsverdi og fremskynde digital transformasjon."

De viktigste barrierer disse organisasjonene møtte inkluderer sikkerhets- og etterlevelsesrisiko (65%), kompleksitet i forretnings- og organisasjonsendringer (55%), eldre infrastruktur og applikasjonsspredning (43%), og mangel på skyferdigheter med organisasjonen (42%), rapporten funnet.

For å overvinne disse hindringene, anbefalte rapporten, IT-team oppsøkte administrerte tjenesteleverandører for å orkestrere skytjenestene for dem. Flertallet (87%) av lederne var ombord og sa at de ville vurdere bruken av administrerte skytjenester.

For mer, sjekk ut TechRepublics artikkel om de fire tipsene for å finne riktig ansatt eller tjenestepartner.

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

Se også

 • Hybrid sky: Et jukseark (TechRepublic)
 • Hybrid sky: En guide for IT-proffer (TechRepublic nedlasting)
 • Serverløs databehandling: En guide for IT-ledere (Tech Pro Research)
 • Topp skyleverandører 2019: AWS, Microsoft, Azure, Google Cloud; IBM gjør hybrid trekk; Salesforce dominerer SaaS (ZDNet)
 • Beste skytjenester for små bedrifter (CNET)
 • Microsoft Office vs Google Docs Suite vs LibreOffice (Download.com)
 • Cloud computing: Mer målesningsdekning (TechRepublic på Flipboard)
Bilde: iStockphoto / gorodenkoff

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com