Ingen telefon trengs: Ringe fra Gmail eller Hangouts

Det er mange måter å få kontakt med mennesker i disse dager: Skype, Google+ Hangouts eller Facetime. Men den mest pålitelige metoden for å føre en samtale i sanntid fortsetter å være en telefonsamtale.

Verktøyene som ble brukt for å ringe i USA endret seg de siste førti årene. På 1970-tallet krevde nesten alle samtaler et AT & T-håndsett. På 1990-tallet kunne du kjøpe en rekke merker av klumpete "trådløse" håndsett som stort sett hadde omfanget av tidlige WiFi-tilgangspunkter. På begynnelsen av 2000-tallet begynte tidlig adoptere å gå "bare mobiltelefon", slippe fasttelefoner og bytte til VOIP (tale over Internett-protokoll) leverandører. I 2007 brukte amerikanere mer på mobiltelefonplaner enn "vanlige gamle telefontjenester".

Ringe

Årsakene til ikke å ringe har endret seg også. I dag har vi tak i unnskyldninger fra mobiltelefon, for eksempel "batteriet mitt døde" eller "mobilsignalet mitt er veldig svakt på dette hotellet." Eller det stadig sjeldnere "Jeg er over grensen for minuttene mine denne måneden." Heldigvis er det 2012: du kan ringe fra datamaskinen din.

Hvis du bruker Gmail eller Google+ Hangouts, kan du ringe hvilket som helst amerikansk eller kanadisk telefonnummer gratis. Du trenger en datamaskin, internettilgang, en mikrofon og høyttalere. Avhengig av systemet og oppsettet ditt, kan det hende du må installere en plugin som du finner på http://www.google.com/chat/voice/. (Det er mulig å ringe til andre land, men medfører kostnader.)

Å ringe fra Gmail-kontoen din tar bare tre trinn:

1. Klikk på "Ring telefon" -ikonet i Chat-vinduet som vises i Gmail.

Ring en telefon fra Gmail-chat

2. Skriv inn det ti-sifrede amerikanske eller kanadiske nummeret du vil ringe i "Søk eller ring" -boksen.

Angi det ti-sifrede telefonnummeret

3. Klikk på "Ring".

Enkel.

Barrieren får brukerne til å ringe den aller første samtalen. Jeg har funnet ut at når folk ringer det første fra Gmail, vil de ringe et nytt. Få folk til å ringe til en vanlig telefonlinje under en treningsøkt for å få folk til å bruke funksjonen. (Vanligvis har jeg folk som ringer mobilen som demonstrasjon.)

Henge

Du kan også inkludere en telefonbrukere i en Google+ Hangout. Start Hangouten som vanlig, og legg til Google+ deltakerne dine. Hvis du vil legge til den telefonsvarende brukeren, klikker du "+ telefon" -alternativet og skriver inn telefonnummeret deres. Når du klikker på "Hangout", vil de motta en telefonsamtale og delta i Hangouten med bare lydforbindelse. Google+ skjuler deler av telefonnummeret deres, noe som er spesielt nyttig hvis du gjør en Hangout on Air.

Inkluder en 'bare telefon' bruker i en Google+ Hangout

Hvis du ringer mange telefonsamtaler fra datamaskinen din, foreslår jeg et headset. Jeg anbefaler modeller bak ørene, som ser litt mindre nerdete ut enn tradisjonelle modeller over hodet. Jeg foretrekker hodesett som kan kobles til enten med de to separate lyd- og mikrofontilkoblingene eller med en enkelt USB-port. Disse typer hodesett har en tendens til å jobbe med et bredt spekter av datasystemer. Chromebook-brukere kan ganske enkelt bruke et smarttelefonhodesett.

Google stemme

For å motta innkommende anrop, må du oppgradere til en gratis Google Voice-konto. Med en Google Voice-konto får du ditt eget telefonnummer. Du kan konfigurere samtaler til dette nummeret for å ringe både i Google Chat og på mobiltelefonen din.

Ved å oppgradere til Google Voice kan du motta innkommende anrop

Gmail og Google Voice-anrop kan være ganske nyttige i en klype. En ideell organisasjon jeg jobbet med, gikk tom for utvidelser på deres konvensjonelle telefonsystem. De hadde rett og slett ikke råd til de flere tusen dollar som er nødvendig for å oppgradere. I stedet konfigurerte de et par Google Voice-linjer for nøye utvalgte medarbeidere. De ansatte brukte datamaskiner og hodesett for å ringe og motta samtaler. Ingen gammeldagse telefonlinjer nødvendig.

Les også:

  • Gjør Android-nettbrettet til en telefon med GrooVe IP
  • Fjern sugen fra telefonlivet ditt med Google Voice
  • Google Voice: Hvordan får vi det til å fungere for bedriften?

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com