Ingen flere unnskyldninger: 9 grunner til at smarte bedrifter oppgraderer til Google Apps for Business

Google tilbyr to typer meldings- og produktivitetsløsninger for bedrifter; Google Apps (gratis) og Google Apps for Business. De inkluderer begge Gmail, Google Kalender, Google Dokumenter, Google Nettsteder og et administrasjonspanel for domenet ditt. Google Apps er gratis, og Google Apps er $ 50 / bruker / år. Men det er noen veldig overbevisende grunner til å oppgradere til Google Apps for Business.

Google Apps og Google Apps for Business

Bedrifter som bruker Google Apps til den daglige driften, bør oppgradere til Google Apps for Business. De ekstra funksjonene, integrasjonene og sikkerheten skaper en trygghet som langt overgår prislappen.

1. Lagring

Google Apps for Business-brukere har en kvote på 25 GB lagringsplass for e-post, Google Apps (gratis) brukere får bare 7 GB. Selv om 7 GB kan være mer enn du hadde med arven, kan 7 GB plass fylles ganske raskt i disse dager. Gitt antallet e-postmeldinger de fleste bedrifter får per dag og lovene om overholdelse av e-postoppbevaring, vil forretningsbrukere trenge den ekstra plassen.

2. Mobil synkronisering og BES-integrasjon

Google Apps for Business kan også integreres med Blackberry Enterprise Server (BES). BES kobles til Google, autentiserer ved hjelp av OAuth og synkroniserer ved hjelp av Gmail Sync, Kalender og Kontakter. Google Sync (Active Sync) -verktøyet som synkroniserer e-post, kontakter og kalendere med smarte telefoner som iPhones og Androids, er en funksjon i begge utgavene av Google Apps. I Google Apps for Business kan imidlertid denne funksjonen begrenses eller slås av som et sikkerhetstiltak. Dette gjør det mulig for en administrator å overholde selskapets policyer rundt mobile enheter.

3. Interoperabilitet for Outlook

Google har et verktøy som heter Google Apps Sync for Microsoft Outlook (GASMO). Dette verktøyet lar brukere få tilgang til Google Apps-post, -kontakt og -kalender gjennom den kjente huden på Microsoft Outlook. Dette verktøyet er som "treningshjul" for de som er motstandsdyktige mot å flytte til et nettbasert e-postsystem. Dette verktøyet er spesielt nyttig med administrative assistenter og andre tunge kalender- og e-postbrukere. GASMO er bare tilgjengelig for brukere av Google Apps for Business.

4. Støtte

Google Apps for Business-administratorer har tilgang til døgnåpen telefon- og e-poststøtte. En ekte person svarer faktisk på telefonen eller svarer via e-post. Gratis Google Apps-abonnementer inkluderer ikke telefon- eller e-poststøtte. Administratorene og brukerne må kamme Googles brukerstøtteforum og Google Hjelpesenter-artikler for å få svar. Med den konstante utviklingen av Google Apps kan disse artiklene og innleggene være utdaterte og upålitelige.

5. Google Video

Google Apps for Business-brukere kan aktivere Google Video-tjenesten. Google Video er som en privat YouTube i selskapet ditt. Brukere kan laste opp videoer, som blir søkbare og streambare på nettet. Videoene kan bare deles i selskapet. Videoer gir fantastiske treningsmuligheter så vel som kommunikasjonsverktøy for virtuelle eller globale selskaper.

6. Google Groups for Business

Selv om grensesnittet er dårlig og inkonsekvent med resten av Google Apps, er denne tjenesten en nødvendighet for e-postkommunikasjon. Grupper lar administratorer og / eller brukere opprette grupper som kan brukes som distribusjonslister, delte postbokser og interne kunngjøringslister. Grupper gir også et søkbart webbasert arkiv med all gruppekommunikasjon.

7. Forretningssikkerhet

Google Apps-sikkerhet er et veldig populært og litt kontroversielt tema for diskusjon. Jeg vil ikke prøve å gå nærmere inn på det i denne korte bloggartikkelen i dag. Imidlertid er Google Apps (gratis og betalt) den første skybaserte meldings- og samarbeidssuiten som oppnår FISMA (Federal Information Security Management Act) -sertifisering. Google Apps for Business tilbyr ytterligere sikkerhetsfunksjoner ved SSO-integrasjon, 2-trinns brukerverifisering, tvunget SSL og tilpasset passordstyrkekrav.

8. Pålitelighet

Sikkerhet er ikke det eneste hensynet når du velger en virksomhets produktivitet og meldingsløsning. Den andre viktige faktoren er pålitelighet; tjenesten må være tilgjengelig og ha svært få serviceforstyrrelser. Google Apps for Business garanterer en 99, 9% oppetid i servicenivåavtalen. Dette fungerer ikke mer enn ni timer sentrum per år.

9. Å vokse virksomheten din

Før 26. april 2011 kunne brukere av Google Apps ha opptil 50 kontoer gratis. Denne våren kunngjorde Google at grensen nå vil bli takket til 10 brukere for nye kunder. Denne regelen påvirker ikke de organisasjonene som meldte seg på Google Apps før 26. april 2011. Hvis du er ny på Google Apps og planlegger å utvide virksomheten din utover ti personer, bør du oppgradere til Google Apps for Business.

Nyhetsbrevet Google i Enterprise ukentlig hjelper profesjonelle med å få mest mulig ut av Google Dokumenter, Google Apps, Chrome, Chrome OS og alle andre Google-produkter som brukes i forretningsmiljøer.

Du trenger Apps for Business

Standardversjonen av Google Apps er helt fint for familier, fritidsgrupper og studenter. Hvis du driver en seriøs virksomhet på Google Apps, trenger du Google Apps for Business.

Hvis du ikke er sikker, kan du alltid registrere deg for en 30 dagers gratis prøveperiode og nedgradere hvis du ikke er fornøyd med de ekstra fordelene med den betalte versjonen. Hvis du ikke er klar til å forplikte deg til et helt år, kan du prøve den nylig utgitte fleksible abonnementsplanen for et gebyr på $ 5 / bruker / måned.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com