Nye funksjoner i Google Apps er designet for samarbeidsteam

Google Apps Marketing-teamet ledet et webinar 20. juli 2011, der de markerte Google Apps-innovasjonene fra de siste to årene som gir bedre teamarbeid, produktivitet og enkelhet i bedriften.

Jeremy Milo, markedssjef for Google Apps, begynte webinaret med å forklare hvorfor Googles kontinuerlige nettinnovasjon var overlegen konkurrentens metoder.

Google slipper nye innovasjoner til Google Apps kontinuerlig gjennom året, og det er ingen nedetid som kreves for disse utgivelsene. Brukere blir ikke overveldet av å lære å bruke de nye funksjonene siden de bare trenger å lære å bruke en ny funksjon om gangen. Googles konkurrenter i Enterprise messaging og produktivitetsindustrien, som Microsoft for eksempel, slipper produktoppdateringer på en gang i en pakke som må lastes ned, installeres eller lappes. Disse endringene er mer forstyrrende for brukerne og kan redusere produktiviteten mens brukerne lærer hvordan de bruker de nye funksjonene.

Samarbeidsinnovasjon

Milo fortsatte deretter med å løfte frem de nyeste Google-innovasjonene for Google Apps Business-brukere som er designet for oss av samarbeidsteam. Da Gmail ble introdusert for første gang, var det en e-postplattform og bare tilgjengelig for enkeltbrukere. Gmail er nå en del av Google Apps-pakken med produkter som inkluderer Kalender, Dokumenter, Nettsteder, Postini, Grupper og Video.

Meldingsinnovasjonen designet for team inkluderer innebygd direktemeldings-, tale- og videochat. Brukere kan sømløst flytte fra en tekstprat, til en taleprat til en nettprat og deretter tilbake igjen. Denne funksjonen støttes av alle moderne nettlesere og er tilgjengelig for alle som bruker en nettkamera eller mikrofonaktivert datamaskin. Den innebygde chatten støtter også gruppechat (kun tekst) og vil forhåpentligvis snart støtte gruppestemme og gruppevideochat.

Videochat

Muligheten til å bruke Google Chat for å ringe telefonnumre er også en funksjon i Google Chat og er tilgjengelig gratis gjennom hele 2011. Selv om å ringe telefoner som bruker VOIP ikke er noe nytt, har denne muligheten innebygd i Gmail og er gratis tilgjengelig, gir produktivitet og kostnadsbesparelser . Gmail-brukere kan spare tid ved å kopiere og lime inn et telefonnummer direkte i Gmail-vinduet for å ringe, i stedet for å måtte logge seg på et annet program som Skype eller myk telefon for å plassere en telefon. Tjenester som Skype tar også betalt for å ringe til fasttelefoner i USA.

Gmail-folkemodulen er en av de nyeste tilleggene til Gmail. Ved siden av hver e-postmelding kan brukerne nå se kontekstuell informasjon om personene i samtalen, inkludert nyere e-postmeldinger, delte kalenderhendelser og delte dokumenter. Informasjon som er oppført i firmakatalogen, for eksempel tittel eller avdeling, vil også vises. I store organisasjoner gjør dette at ansatte raskt kan få biografisk og organisatorisk informasjon om e-postkontaktene sine uten å måtte åpne en firmakatalog. Dette gir også teameffektivitet ved å la teammedlemmer som har en e-post-samtale få tilgang til de nyeste dokumentene og hendelsene knyttet til samtalen.

Dette omfattende synet på forhold og kommunikasjon er veldig nyttig for personer i salgs- og kundeserviceposisjoner som potensielt kommuniserer med hundrevis av mennesker hver dag.

"Hurtigkobling" -knappen tilbyr også tilgang med ett klikk for å starte en chat eller e-post med den valgte kontakten. Kommer tilkoblinger til Twitter, LinkedIn og andre sosiale nettverk snart?

Lag stoler ikke bare på e-post for kommunikasjon, men også på kalendere for å planlegge møter og arrangementer. Google Kalender lar brukerne legge over kolleger sine kalendere på toppen av seg selv for å finne delte åpne avtalsplasser. Å planlegge et viktig møte for flere travle medlemmer kan imidlertid være utfordrende, og det fremgår ikke alltid av kalenderoverlegget når det er et gratis spor. Smart Rescheduler-laboratoriet gjør det mulig for en møtearrangør å angi de fremmøtte, datoperiode og møtelengde, og verktøyet returnerer alternativene for møtetid som passer kriteriene. Å bruke dette laboratoriet forhindrer problemer og sparer tid.

Det originale Google Apps-produktet ga bare støtte for kalenderdelegering, men det støtter nå kalender, e-post og kontaktdelegering. Dette hjelper med å støtte den tradisjonelle administrative assistenten og lederforholdet. Det kan også støtte teamforholdet der teammedlemmer kan trenge å svare på e-post på vegne av en lagkamerat, planlegge en avtale for en lagkamerat eller administrere en teamkompis kontaktliste.

Milos presentasjon viste at Gmail har vokst opp fra en nettpost-applikasjon som konkurrerer med Yahoo og Hotmail til en full vokst kommunikasjons- og produktivitetssuite designet for team.

Redaktørens spørsmål: Har utviklingen av Google Apps endret måten du jobber og samhandler med kollegene dine? Spiller teamarbeid og samarbeid en mer prominent rolle i virksomheten din nå?

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com