Nye Amazon dev kits bringer Alexa til mobiltilbehør og flere tilkoblede produkter

Alexa for Business: Kan det vinne bedriften? Amazon ser en stor rolle for stemmegrensesnitt på kontoret. Redaktørene våre fordeler implikasjonene og mulighetene.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Alexa Mobile Accessory Kit hjelper utviklere med å bringe Alexa til hodetelefoner, bærbare klær, treningssykler og mer.
  • Utviklere kan bygge Alexa-integrerte enheter med ytelse på langt felt ved å bruke Amazon Alexa Premium Far-Field Voice Development Kit.

Amazon gjorde det enklere for utviklerne å ta med sin Alexa digitale assistent til flere produkter med to nyhetsutviklerverktøy - Alexa Mobile Accessory Kit og Amazon Alexa Premium Far-Field Voice Development Kit - kunngjorde fredag.

Digitale assistenter og de smarte høyttalerne de driver representerer den neste store slagmarken innen teknologi. Ved å senke barrieren for integrasjon med tredjeparts maskinvare, kan Amazon hjelpe Alexa med å utvide sin brukerbase med et bredere antall tilgjengelige formfaktorer enn hovedkonkurrentene, Siri og Google Assistant.

Alexa Mobile Accessory Kit, kunngjort i et blogginnlegg, fokuserte på muligheter for Alexa-integrasjon med hodetelefoner, treningssporere, smartur og mer. Hvis en Bluetooth-aktivert enhet er bygd med settet, vil den kunne fungere med Alexa Voice Service (AVS) gjennom Amazon Voice Service-appen på verttelefonen. Tilbehøret vil koble seg til appen på verttelefonen via Bluetooth-sammenkobling, heter det i utgivelsen.

Mange selskaper har jobbet med settet så langt, og utviklet løsninger for å gjøre Alexa mer mobil. Bedrifter inkludert Bose, Jabra, iHome og Beyerdynamic jobber allerede med prosjekter som bruker settet, heter det i utgivelsen.

"Bose er spent på å legge til en bemerkelsesverdig ny Alexa-opplevelse for kundene våre, " sa Brian Maguire, direktør for produktstyring i Bose, i utgivelsen. "Å få tilgang til Alexa musikk, informasjon og enorme antall ferdigheter på hodetelefonene våre vil bli enklere enn noen gang, og vi gleder oss til å bringe samarbeidet vårt til live."

Alexa-utviklere vil også være i stand til å lage Alexa-aktiverte enheter som fungerer gjennom ytre ytelse ved å bruke Amazon Alexa Premium Far-Field Voice Development Kit, en egen utgave.

Amazon åpnet opprinnelig sin stemmegjenkjenning for langt felt for utviklere med lanseringen av Alexa Voice Service tilbake i april 2017. Premium Far-Field Voice Development Kit er mer en referanseløsning for å gjøre det enklere for utviklere og selskaper å bedre forstå hvordan integrere teknologien i Alexa-produktene deres. Den har en "far-field in a chip" -arkitektur, og inneholder den samme mikrofonarrayen som Echo og Echo Show, heter det i utgivelsen.

"Utviklingssettet bruker Amazon-utviklede lydalgoritmer, vekkeordmotorer og klientapplikasjonsteknologi, og gir et høyt nivå av kompatibilitet og det rike funksjonssettet av Alexa-funksjonalitet, " heter det i utgivelsen.

Settet har to separate typer mikrofonarrayer, slik at utviklere kan gjøre rede for 360-graders eller 180-graders lydsamling. 360-graders alternativet er bra for multidireksjonell lyd, mens 180-graders alternativ er bedre mens det støttes mot en vegg, konstaterte utgivelsen.

"Amazon Alexa Premium Far-Field Voice Development Kit er et betydelig skritt mot å fremme vårt mål om å tilby verktøy og ressurser som hjelper utviklere med å bringe produkter til markedet som integreres med Alexa. Dette vil til slutt gi kundene flere valg av hvor og hvordan de får tilgang til Alexa, "Sa Priya Abani, direktør for Amazon Alexa, i utgivelsen.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com